Dögös szilikonbaba. Rendben van, nyugodtan mehetsz
Dögös szilikonbaba. Rendben van, nyugodtan mehetsz
Fruzsinát meglátogatta már valaki, van info?
Hello!
Csak egy vélemény.. Tallózgatunk hogy mégis kit szeretnénk meglátogatni.
Kedves lányok!
Ezekkel a fotókkal szeretnétek kedvet csinálni nekünk a látogatáshoz???
Ócska ágyakon,panel lakás romos teraszán, 5 éve nem mosott ágynemű az ágyon,erdőn,mezőn,a fürdő-mosdó sem maradhat ki.. Talán ha elmennétek egy profi fotóshoz,de ha nincs rá (?) egy kicsit igényesebb környezetben,kérjetek meg valakit csináljon egy pár normális képet...Illetve adjatok a fehérneműre is,katasztrófa hogy milyen ócska darabokba vagytok sokan.
Egy szép fehérnemű,1-2 igényes fotó,még a nem a legjobb adottságokkal rendelkező lányból is királylányt varázsol..
Nektek ez az oldal a reklámotok!!!!!!
Nem akarok senkit bántani,ez csak egy jószándékú vélemény,akinek nem inge..
Utána meg lehet panaszkodni, hogy nem azt kaptuk, ami a képeken volt... ;-)
Nem azt írtam hogy photoshoppoljanak,csak tisztességes képekkel hírrdessék magukat,nem igénytelenül...
Hát az a valős helyzet, hogy amelyik igénytelen képekkel hirdet az nem a fényképezéshez alacsonyodott le, hanem ez nála a standard. Tehát a képeken azt látod, ami vár, és szerintem ez így van rendben. Sokszor a kép alapjén azt mondom, hohy inkább ne megyek valakihez. Persze tisztelem a véleményedet, csak nem teljesen értek egyet vele.
Szevasztok!
Szonjával van valakinek tapasztalata?
A 40es szilikonosra gondolok!
Jól teszi a dolgát, jól is néz ki. 6-8 évvel több benne a km, mint írja.
Szia,voltam nála,pár hónapja.egy kimomdottan csinos,ápolt,magyar(!) fiatalos milf.A képek nem tegnap készültek,de rendben van a hölgy.A szolgáltatás 5/4,és korrekt.
Most is vannak.De 10 óra után kezdenek "munkába"állni.
Sziasztok!
Natika (30) -ról valami tapasztalat,infó van valakinél esetleg?
köszi
Sisi 25
Teljesen korrekt .meg vagyok elégedve a szolgáltatással.azt kaptam amit megbeszéltünk.
Sziasztok, Amina (33) van valakinek véleménye?
Hello,én mennék,de hova,sokan vannak de "mégis kevesen..."valaki egy ötlet,ajánlás?
Köszi
Szia. Mostanában látott valaki hölgyeket?
Hello,
Megnézném Ketrint.
Ambróziánál jártam régebben.
Köszi de Ketrin megvolt kb.olyan,mintha kihajolnék az ablakon és elkezdeném kidobálni a suskát.Katasztrófa..
Sonja, cony, mennie. Ezeket ajánlani tudom. Rendesek korrektek. Ambrozia meg favorit. Arc nem a legjobb. De a hozzállás 120% és testre is jó.
Köszi!
Lebeszéltél róla .
Kieséses alapon marad Cony?
Megírhatnád hogy milyen,ha elmész hozzá.