Egy kicsit tényleg írhatnál bővebben, mert engem is érdekelne Korina. Mennyit vállal? Mert az oldalon csak masszázs van feltűntetve, francia, vagy van aktus is? Gumival vagy nélküle? *** moderálva ***? Előre is köszi.
Egy kicsit tényleg írhatnál bővebben, mert engem is érdekelne Korina. Mennyit vállal? Mert az oldalon csak masszázs van feltűntetve, francia, vagy van aktus is? Gumival vagy nélküle? *** moderálva ***? Előre is köszi.
Egyik városban ilyen név másikban olyan. A photoshoppolt képek tényleg trék. Ezen nem kell megsértődni. Jogod van elhajtani bárkit aki nem tetszik, mint ahogy nekünk is jogunk van kifejtetni a véleményünket.
Hello mindenkinek tegnap voltam korina19-nél a valóságban sokkal szebb mint a képeken.
A lakás a deák téren lalálható tiszta rendezet helyen.
Nem lehúzosak igy nem kell félned ha elmégy fürdeni nem lesz karcsúb a pénztárcád.
Sexy ruhában fogadott és fürdés után jött a kellemes hátmasszás utána megfordultam egy kicsit maszirozot elöl is és rátért volna a kézi levezetéshez de mondta van extra lehetöségre is de egy 5-tösel többe kerül de nagyon megérte nem navalyog nem nézi az idöt és és nagyon profin csinálja a lovaglást az hiszem visza térö vendége leszek.
A hely és fogadtatás 10/9 a masszás tecnikája 10/7 viszont a kellemes szeretkezés és lovaglása 10/10 á*ai 10/5.
Egy órára mentem hozzá *** moderálva *** viszont volt benne kellemes szeretkezés az extrának számit *** moderálva *** volt.
De nagyon megérte.
Egyetértek Veled, hobbitka ;)
Végre egy normális beszámoló ;)
Sziasztok. Voltam Endzsinel. A hely eleg diszkret es normalis. Annak ajanlom aki nem maszatolni megy. Arra ott vannak a lanyok akik massziroznak. Nem kenyeskedik nem mondja hogy jaj igy meg ugy ne. Amit bevallal frankon megcsinalja. Lehet vadulni is elvezi es birja is. Francia es a melytorkos nagy elmeny nala. *rai normalisak. Csak ajanlani tudom. Udv
Rev.
Beszámoló:
Bianka (21)
Jereván, nagyon korrekt lakás, nem lepukkant, törölköző tiszta, zuhanyzó szintén.
A képeken a hölgy van, gyönyörű arca van, mintha mongol vagy kínai félvér lenne, tényleg nagyon szép, mosolygós!
A képek nem tükrözik, de kerekebb a popója, nem kövér, de egy kis sport istennővé tenné! Cickók picik. de az arca mindent feledtet!
Hozzáállása egész jó, odateszi magát, nekem teljesen bejött, sajnos nem marad, csak a héten!
Tessék vigyázni rá!
Nálam: 8/10
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Laura 22, Jessica 18
Sziasztok valaki bővebb információ laura 22 Jessica 18 ... Köszi a választ :)
Haver, már két hónapja kuncsorogsz információért, és senkitől nem kaptál...
Gondoltál már arra, hogy felhívod őket, esetleg összeszeded a bátorságodat, és elmész???
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Laura 22, Jessica 18
Dszia persze fel hivtam őket de többet akarok tudni róluk ha nem baj :)
Akkor ne mások véleményére adj, látogasd meg Öket...
Annál többet nem tudhatsz meg senkitől ;)
Dia masszázs!
Minden nagyon rendben van körülötte!
De! Szerintem még a nyagyon kezdő kategória!
De igyekszik odatenni magát!
Kedves,aranyos!Ajánlott mindenképpen!
Üdv Mindenkinek!
a múlt héten írtam egy beszámolót Mayáról (23), amit a drága hölgyemény töröltetett, pedig csak egy véleményt írtam le, miszerint "fadarab"-ként állt hozzá az egészhez. Persze a hirdető azóta már nincs Sopronban, de úgy gondolom, a véleményem nem korrekt módon lett törölve a Tisztelt Szerkesztőség által. Ha minden "negatív" véleményt törölnek a kedves hirdetők kérésére, akkor inkább foglalják szabályzatba, hogy ne lehessen ilyesmit a drágalátos hirdetőkről írni...
Üdv: Doc
Sziasztok!
Volt valamelyikőtök Laura (22) nél?
Kellene egy kis infó róla.
Előre is köszi :)
kedves lányok ha már kiirjátok hogy hány orától hány óráig lehet titeket hívni akkor légyszíves felvenni a telefont ha meg nem érsz rá egyszerüen kapcsold ki.
köszönöm.
Debrecen után a Tifanni csapat Sopront támadja. Hmmmm...
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Laura 22 super minden redben van és nagyon jól áll a dologhoz :)
Most. Doc beszámolóján felbúzdulva felhívtam Bianka21 -et. Első kérdése, hány éves vagyok? Mondom 28, erre ő, 30 éven aluliakat nem vállal. Kissé meglepődve elbúcsúztam.
Szóval, most várhatok két évet. A kutyafáját! :D
Tudja esetleg valaki mi történt Wanda nevű hölgyel?
Egy kis izelitö tegnap délután gondoltam egyet és felhivtam telefonon Betti20 hogy este hétóra környékén tudna e fogadni mert hát képei nagyon meggyöztek engem hogy bizony látogassam meg.
A lány élöben sokkal szebb mint a képeken de mikor megérkeztem a helyszinre ez a deák tér egyvalami nem tetszet az a hozzá állás nem a bettivel beszéltem az árakról hanem ginával a barátnöje elmondta az árakat hogy sima masszás egy kellemes befejezésel egy teljes órára *** moderálva *** kijön de ha akarok egy kis sexet szeretkezésel félóra *** moderálva *** negyven perc *** moderálva *** mig az egy óra *** moderálva ***-böl meg van.
Közben hivták telefonon a lányokat és érdekes modón rosszulétre hivatkozva kitesékeltek mondván jöjek vissza holnap vagy válaszhatok a drágábbik*** moderálva ***.
Amúgy csak egy szimpla masszást akartam volna de nem csak a drágábbik verzió jöhet szóba a két lánynál vagy jön a hirtelen rosszulét és mehetek oda ahol talán másútt jobb.
Na enyit erröl most majd biztos hogy kifognak moderálni mert leirtam a saját tapasztalomat.
További szép napot mindenkinek.