Hello mindenkinek.
Az elmúlt három termései akiknél megfordultam és vissza járó vendégei vagyok.
Yvonne27 ágfalvi lakópark a parkolás ingyenes a lakás szép és stilusos a hölgy észbontóan szép és sexy nincs leh*zás és nincs idö nézegetés.
barátnő filling 10/9 *rak 10/8 élvezett nyújtás megjátszás nélkül 10/10.
Korina19 deák tér a parkolás fizetös de megéri a hölgy nagyon szép egy kicsit zavaró hogy nincs csak masszázs hirdetve ennek elenére minden van amit szem száj kiván
barátnö filling 10/7 *rak 10/3 élvezet nyújtás megjátszásal 10/10
Mira38 csengery utcába r*nd*l parkolás ingyenes nincs leh*zás zuhanyzás útán egy kellemes masszásal indit de a végén egy gyengéd szeretkezés lesz.
barátnö filling 109 *rak 10/5 élvezet nyújtás megjátszás nélkül 10/7
Rebecca24 ibolya úton r*nd*l parkolás ingyenes a lakás igényes a hölgy fullos és csak maszás van a végén kézi levezetésel.
barátnö filling 10/10 á*ai fullusak de megéri havi egy két alkalomal csakk masszás van.
Marica51 pócsi utca na ő nála idén többet voltam mint az összes felsorolt csajnál minden rendben van ezzel a növel fullos és nagyon sexy nagyon oda teszi magát és tudja is hogy mire vágyik a partner nincs idönézegetés nincs leh*zás.
barátnö filling 10/11 *rai megfizethetöek élvezet nyújtás megjátszás nélkül 10/11
Sziszi33 györben r*nd*l nekem bejött szép test és nincs idö nézegetés és leh*zás.
barátnö filling 10/10 *rak 106 élvezet nyújtás megjátszásal 10/7
daisy33 györben rendel de csakk maszás van nála de ha mélyre benyulsz a zsbedbe útánna minden van amit szem száj kiván
barátnö filling 10/8 á*ai ha extrákal együtt kérjük 10/9 élvezet nyújtás és masszás 10/10
További szép napot
Sziasztok.