Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. január 28. 11:57

Megkérdezhetem, hogy minek akarsz megcsókolni egy olyan hölgyet, aki előtte NF-t adott egy MT-nek? Dzsááááá....

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. január 28. 15:02

Üdv mindenkinek!

Még egyszer nekikezdenék:

Mindenféle általánosítás nélkül, ma, velem történt:

Felhívtam Liliánát (23). Mivel kettő van a hírdetők között, ezért a pontosítás végett leírnám a telefonszáma végét (707).

Remélem, eddig nem követtem el a fórumból moderálandó dolgot.

A hírdetésében nem szerepel a hívószám kijelzése, ezért anékül hívtam. Talán nem voltam szimpatikus neki *** moderálva ***, amikor elmondtam neki, hogy helló, xy vagyok, mert annyit közölt, hogy hívjam vissza hívószám kijelzéssel. A nem túl szimpatikus hangocskámmal és kisugárzásommal annyit mondtam neki, hogy ha nem gond, akkor most érdeklődnék, és amnnyiben tetszik az ajánlata, akkor visszahívnám hívószámkijelzéssel. Ő nem közölte velem, hogy nem vagyok szipmatikus, de cseébe közölte, hogy ez nem így működik. Elköszöntem tőle, és elmentem máshoz, ahol működött így is.

*** moderálva ***

dzso · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2016. január 30. 20:37

Lau(39) nagyon rendben van! ápolt, barátnös fíling.10/10. 

Lau · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. január 30. 21:18

Köszönöm Kedves:):)

SeniorDog · Újonc (15 hozzászólás) · 2016. február 01. 21:14

Köszönöm mindazoknak, akik megtiszteltek azzal, hogy válaszoltak a feltett kérdésemre.

A kritikát szintúgy elfogadom, de ez az én keresztem. Had viseljem én. :)

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2016. február 04. 19:49

Vivienn28 nak nem hívható a száma....sajnos.Azért van akinek sikerült mert van két kedvencjelölése..Érdekes....Esetleg akinek van róla infója megoszthatná  a képek kiválóak   a képek.

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. február 04. 22:24

Gondolom piacfelmérés szempontjából lett bedobva a hirdetés.. :)

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. február 04. 22:31

Beszámoló

Sztella (29)

Jerevánia egyik tízemeletesében, éppen a tizediken van.

A képeken Ő van, habár szerintem nem uptodate-lt fényképek.. (gy.k.: nem maiak)

Összeségében kedves, hozzáállása egész pozitív, picit próbál irányítgatni, de aztán visszafogta magát, amikor kérdeztem, hogy Ő ilyen irányítgatós-e.

Egynek jó, 6/10

Dinho · Újonc (20 hozzászólás) · 2016. február 05. 00:59

Klaudia28-Vivienn28.Ugyanaz a tel.szám,ugyanaz a bemutatkozás...

mr_alex · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. február 09. 09:34

Előre bocsi hogy nem tudom tökéletes magyarúl.

Tegnap felhívtam Izabell24 de mar a telefonon kedvetlen volt. háromszor felhívtam hogy 20kor megfelel. megbeszéltünk és odda mendtam. az Ajtó ellőt felhívtam és ki kapcsolta a Telefon.

Nagyon csallódott voltam, de mar meg szoktam. De akkor minek választanak ilyen M*nka???

mr_alex · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. február 09. 09:38

Felhívtam tegnap Nelly26 kérdeztam pár Infók hogy kb. merre lakik, közbe csak úgy le tedte a Telefon :-D

SZUPER, csak továrb így!

Dark Horse · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2016. február 11. 08:33

Zsani 32 jól művelteti kis szeméremdombját!

origo40 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. február 11. 18:02

Andi /40/ maszíroztatott már nála valaki?

herkules1980 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. február 12. 07:35

Aki beszélgetni akar,annak biztosan jó! 10/1 maximum!

ja · Újonc (18 hozzászólás) · 2016. február 13. 09:01

Andi (40)-nél voltam, igen. Jereván, szerintem 45-46 éves. Kellemes társaság, a képeken ő van, vagy évekkel ezelőtt készültek a képek vagy jó asminkes...10/5  Happy finish jó, érti a dolgát 10/8.

karcsi30 · Újonc (70 hozzászólás) · 2016. február 14. 14:17

Hello!

Jenny22 ügyes.

A végén van kézi munka.

A képei túl jól sikerültek.

karcsi30 · Újonc (70 hozzászólás) · 2016. február 14. 14:21

Laura szinház utcában nagyon teszi a dolgát!

A lakás első osztályú ámbár nagyon kicsi.

Több hirdető is elmehetne mintát venni tőle!

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2016. február 16. 13:35

Jenny22 szuper!

Szerintem persze!

Ebben a kategóriában veri az összes művésznőt!

ja · Újonc (18 hozzászólás) · 2016. február 19. 06:19

Igazad van a felhozatallal kapcsolatban. Voltak itt már csinos lányok és Szombathelyre mentek át. Én személy szerint oda járok többször, mert itt tényleg nehezen találok magamnak valót. Miért mentek el ezek a lányok? Egyrészt ugyanezért a pénzért egy kis lyuk helyett egy nagyobb lakást kapnak, másrészt pedig elűzték őket az irigyebb de rosszabbul teljesítő konkurens lányok. Azt, hogy ennek mi a módja nem tudom, mert nem beszélgetni mentem oda. Sajnálatos dolgok ezek. Ha itt Sopronban keresnék egy vékony lányt, akkor vagy elérhetetlen vagy biorobot módján szolgáltat, örömöm nem lelem benne, többet vissza nem megyek hozzá. Persze az szolgáltatás á*ai is magasabbak itt Sopronban, de a színvonal sajnos nem követi ezt. Sajnos  a "gyorsan jövök kaszálok azt húzok" hozzáállás egyre gyakoribb. Én - bár rengeteg pénzembe és csalódásomba került míg nagyjából rájöttem - a telefonbeszélgetés során szoktam végleg dönteni egy lány mellett (Természetesen a fotók az elsők +3-4 év és 6-10 kiló hozzáadva. Háttérbe tolom a kanosságom és próbálom megállapítani a hangja és a modora alapján, hogy nagyjából mire számíthatok ha belépek. Persze ez sem jön be mindig. Azért van itt hölgy, akit ajánlani tudok most a hirtelen: bár én a fiatalabb korosztályt kedvelem, mégis Mira szolgáltatását ne hagyjátok ki. Legalább egyszer ki kell próbálni. Én eddig 2-szer voltam nála, de nem csalódtam. Szombathelyen nálam Nicole az ász, de ő nincs minden hétvégén.

steven77 · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. február 19. 14:41

Megosztom én is a tapasztalataimat Veletek.

régebben tényleg színvonalasabb volt a szolgáltatás, mostanában szinte alig találok hirdetőt, akihez szívesen mennék - ennek több oka is van. *** moderálva ***.

Na szóval pozitívumok:

Mira 39:

Jóalakú, kedves, jófej, értelmes, jó az ágyban. A kora a testén nem nagyon látszik. A hozzáállása tökéletes. Sok helyen volt már, nem tudom most éppen hol rendel, mert az utóbbi időben szinte lehetetlen felhívnom. Mindenképpen ajánlott, feltéve ha nem a csengery utcában van ismét, mert szerintem borzasztóan igénytelen maga a lakás.

Gréti:

2-3 hetente szokott lenni. Ő kicsit kimért, de jól áll neki. Klasszikus természetes nőies formák, a fotókon ő van. A higéniára sokat ad - ez tetszik benne. A leggyakrabban talán most már csak hozzá járok, benne még nem csalódtam.

Rebecca, a masszőrlány:

Aktus nincs, de a masszázs szuper, a csaj igényes, tiszta a lakás. Normális, figyelmes, lehet vele pár mondatot beszélni. egyedül van a lakásban, ami plusz jópont, amíg ott vagy nem futsz össze kolléganőkkel, vagy más vendéggel.

Jázminka 23:

Egyszer voltam nála, a képek nagyjából a valóságot tükrözik (plusz pár kiló...). A hozzáállás illetve a technika nem tetszett.

Nati 24:

Talán több néven is lehetett már. Ha nem ő az, bocs - a csengery utcában szintén, ahova talán többet nem megyek. Mint egy robot. Borzasztó. Marha jó teste van, mindezt lenullázza a hozzáállásával.

Yvonne:

Vele eddig csak telefonon beszéltem, időpontot nemsikerült egyeztetni, de abszolút normálisnak tűnt.

Vulkánház:

Bella és Judit tetszik, ügyesek, jól is néznek ki, a többi csaj akiknél voltam csapnivalóak. Megsimogatják a testedet olajos kézzel, aztán k***ik. Hát ez se masszázs, se érzékiség.

*** moderálva *** 

Téma indítva: 2010.02.25., 3380 hozzászólás összesen