😙
😙
nem szoktam irrni de EMI22 ma már 27
Sziasztok ! Ma 3 hírdetőt hívtam fel . Gondoltam jól érzem magam egy kicsit.
- az egyik olyan flegma volt , mit ha ő tenne nekem szívességet , hogy egyáltalán fogadja a hívásomat ...
- a másik ásítozott a telefon beszélgetés alatt ( szombat délután ) és olyan nyelvjárással beszélt , hogy a magyart kellett neki magyarra fordítani mert nem értette...
- a harmadik pedig négyszer mondta el , hogy a képeken ő van és igen ő fiatal ! hangja alapján nem 22 éves volt ..
Siralmas a Soproni hirdetők hozzáállása !
Hölgyeim , a szolgáltatást Önök adják ! Tessék már úgy hozzá állni és viselkedni !
Aki pedig tudna egy igazán korrekt , jó hozzá állású csinos Hölgyet ajánlani , az ne tartsa magában !
Köszönöm !
Roxy tényleg üditő kivétel .Volt már ilyenben részem,hárommal összesen!Na Gréti még ez a kategória szintén!
De azok már feladták a szakmát úgylátszik.Mert eltüntek.
Ne add fel! Ez mind a szemét konkurrencia műve csupán!
Azt meg soha ne várd el,hogy a többi igénytelen hirdető,bravózzon hozzá!
Nagyon nyírják a jól menőket.Mivel elég őszinték velem a hölgyek,elmondják,hogy miket művelnek a jól menőkkel!
Kamu időpont foglalás a minimum!Aztán fenyegetések!
Kiváncsi vagyok,ez a vélemény meddig marad fenn!
Azért kiváncsi lennék Cindy és Bettina nevű hölgyekről mi a vélemény?
Valaki biztos,hogy járt náluk?Megosztana pár szót?
Kösz!
Ugyan már, azért, mert kaptál egy-két minuszt, azért még nem kell elbúcsúznod.. Pont azoktól a lányoktól kapod, akiknek nem tetszik az őszinteséged. Esetleg azoktól, akik magukra ismertek.. De azok véleményére meg soha ne adj! B@sszál rá, haver, nyugodtan írd meg a véleményedet, hiszen ez egy fórum, és jó volt látni, hogy rajtam kívül még más is irogat rendszeresen! És aleírt vélemények, legyenek azok pozitívak vagy negatívak, csakis jobbá teszik a felhozatalt hosszútávon ;) És ha moderálnak? Na bumm, akkor még egyszer írd le, fogalmazd át, egyszer csak átmegy a véleményed ;)
Szóval én várom a beszámolóidat (habár lehetne gy kicsit bővebb (hol, milyen a kecó, milyen a csaj hozzáállása, stbstb)
Sajnos az általad említett Roxyhoz idő hiányában nem jutottam el, de igyekszem :D
Üdv: Doc
Köszönöm drága vagy 😙😙
Én is 😉😉😘
Gyerekek, ezt az émelyítő andalgást megpróbáljátok a továbbiakban privátban nyomni? Köszi a többiek nevében is.. :P
Sziasztok tud valaki olyan lányt aki gumi nélkül is vállalja?
Cindy 28, nagyon kedves és korrekt, barátnős feeling. Nem siettet, lehet vele beszélgetni. Szexuális téren felülmúlta az elvárásaim. Francia isteni, a szexet élvezi. Szerintem nem megjátszós :-) Bátran ajánlom :-) Ja, képei kicsit retusáltak, amúgy élőben teljesen ugyanúgy néz ki mint a képeken, csak a poci van kiretusálva :-) Ettől eltekintve 10/10
megerősitem amit irtál, valóban korrekt lány meg javallott (igaz én nem sopronban voltam nála de akkor nem változott a hozzáállása szerencsére)
Sziasztok. Kit tudnátok ajánlani masszázs szempontjából?
Én Jenny és Arabella hölgyeknél jártam.Tudom ajánlani.Habár sokan dicsérik Rebeccat is.
Voltam már több csajnál Sopronban de a Jázminka a legjobb szerintem,érdemes meglátogatni. 10/10
túl sokat pörögsz ezen
mintha annyit számitanának itt a like meg a dislike
Köszönöm.
Ezek szerint Te még senkinél nem jártál?
Csak kérsz!De még senkiről egy árva kukkot nem szóltál!
Miért vársz el olyat bárkitől,amit Te soha nem teszel meg?
Lili (22) valaki infó?
Köszönöm!
Szia Mekegek! Nem osztom Amit irtál,persze részben igazad van! Persze nem kell lehurrogni az embert már az első alkalommal..
na de a lényeg egy kezemen megtudnám számolni ki a Topp,a másik kezemen meg ki az érdemleges kategória itt az oldalon,sajnos! A többi kamu meg egy ember 3 hirdetéssel,kamu képekkel! Rengeteg a ***moderálva*** szerény kis városunkban!
Tisztelet a kivételeknek,normális szolgáltatóknak! Amugy még lehet sokat is mondtam,a két kezem megszámolásának kijelentésével,kedves Mekegek,a jelen felhozatalhoz képest.....😎