Üdv Makktársak!
Kipróbáltam egy pár hölgyet az idén, megosztanám tapasztalataimat:
- Noémi 35: a képek fedik a valóságot, bár szerintem már több 35-nél (fejre), de amúgy rendben van. Szeretem a husibb lányokat és ő azon belül a feszesebb fajta, jó markolászni, nem az a szétfolyós fajta :)
A hölgy nagyon kedves, nem óranézegetős, bírja a strapát, kicsit azonban túljátszotta, az franc1a nem az erőssége, de mindent egybevéve szerintem még meglátogatom. Deák téren rendel, fürdő nagyon renben, lakás átlagos.
Technika: franc1a 10/5, együttlét 10/8
- Jill: nálam a glamour MILF kategória megtestesítője: Kedves, inteligens, nőies, szép magassarkú cipő, alapból combfix, szexi fehérnemű, látványos ékszer, smink, egyszóval igényes nő! Én ezt várnám mindegyiktől, de sokszor úgy kell könyörögni egy combfixért is. á*ai kicsit magasabbak, de a technikája sajnos átlagos: 10/6.
- Mira 39: annyira magasztaltátok itt a fórumon, hogy ki kellett próbálnom. Hát nem egyszerű (majdhogynem lehetetlen) bejutni hozzá. Képei nagyon meggyőzőek, kicsit túlzottan is, mert élőben nagyon lesokkolt az arca: sokkal többnek néz ki, mint 39! Fejre inkább 49, de a teste az nagyon rendben van. Ő is megkéri a rózsákat, de felejthetetlen élményt nem kaptam, csak sok-sok várakozást. Félreértés ne essék - végtelenül kedves és aranyos, a technikája is jó és talán még meglátogatom - de kicsit túl magasra raktam a lécet vele kapcsolatban a beszámolók alapján és valószínűleg ezért csalódtam. Lakás és fürdő elsőosztályú(!): 10/9, a hölgy: 10/8, technikája: 10/7
- Yvonne: egyik favoritom, kedves, aranyos, kerekedik ahol kell, odateszi magát, nem nézegeti az órát, lakás és fürdő nagyon rendben (törülközők katonás rendben, egyformára hajtogatva, egyforma színben), a hölgy a képeknek megfelel - nekem nagyon tetszik élőben (is), együttlét: 10/8
*** moderálva ***