Hát a dislike-ok határozottan eltántorítottak. 😟
Hát a dislike-ok határozottan eltántorítottak. 😟
Szia. Mi lenne a helyzet??
Üdv egyik hólgy ismerősöm ketes meg 3 ferfit rajtam kivül lehetőleg sopronit
Valaki esetleg megnézte már Barby (23) nevű hirdetőt?Érdemes felkeresni?
Sziasztok valaki volt már Dorinánál Sopronban?
Megéri elmenni?
Sziasztok! Régebben hírdetett it egy szolgáltató Masszázsvarázs (Rebeka) néven. Lehet róla valamit tudni? Visszavonult? Ha nem, tud valaki elérhetőséget?
Illetően
Végül teljesen igazad van a megtérülést illetlen.Körül is nézek a piacon:)
A megtérülés kicsit füllentés, mert vettem neki fehérneműket. Havonta 1-2 alkalommal kinézek valami újat, ha van rajta valami ruha az emel a dolgokon
Nem voltam nála, de nekem van egy hasonló, bár talán egy számmal kisebb a cicije meg ázsiai vonásai vannak. Amikor először "aludtunk" egy ágyban reggel egy pillanatra teljesen meglepett.Emelgetni meglepően nehéz, volt is tőle izomlázam az elején. Ha fűthető takaróval fel van langyosítva iszonyatosan élethű.Ha hideg a lány az maximum nekrofiloknak jó móka. 130 ezer volt és rózsaszálakkal számolva 1 hét alatt megtérült
Korni=Coco
Perlanál vagy Izabellánál volt valaki? "Portfoliójuk" nagyon ígéretes, Izabella mondhatni 100 %os. Valakinek tapasztalat? Corninál voltam a minap, telefont gyorsan felvette nagyon mobilis. Nem a filigran kategória viszont kedvessége, odaadása kiváló. Lakás jó helyen, tiszta. Csak masszázs van (prosztata is, ért is hozzá..) és nf. ajánlott a masszázskedvelő inyenceknek ugyanis korrekt.
Nem kell privátban. Engem is érdekel a dolog.
A jelenlegi kínálatból lehet, hogy ő a legjobb választás.
Ez engem is érdekelne
Úgy értem privátban
Sziasztok,volt már valaki Doll-al.? Privilégiuma is jöhet
Sziasztok!
Viki (27)-ről van valakinek infója?
Ha már masszázs akkor Emese is nagyon ajánlott. Kedves, értelmes, és a lakás is tiszta! korrekt a rózsaszálak számávál is.. Sajnos hiányzik az igényes Milf kategória Sopronba. Győrben és Szombathelyen akad azért egy pár, itt meg ritka mint a fehérholló. Ha tud valki szépet-igényeset ajánlani kérem írjon. Köszönöm
Engem abban várt,feket szettben amiben fotózva van!
Fehérneműben adja a masszázst mint sokan, vagy o full naturban?