Jóestét Uraim!
A héten voltam Angie (29)-nél. A képeken valóban Ő szerepel, a megadott adatok körülbelül valósak, normál testalkat, 174 cm magas, 90 cicik, összeségében formás csaj.
A bejelentkezés nála is egyszerű volt, szokásomhoz híven rejtett számról hívtam, azt is felvette, és szerencsémre azonnal tudott fogadni. A lakás könnyen megközelíthető helyen van (Pihenőkereszt lakóparkban), parkolás ingyenes, de eléggé szem előtt van, közvetlenül az "elkerülő" mellett, így én inkább egy fentebbi utcában parkoltam. A lakás nagyon korrekt, új építésű, és ennek megfelelően tiszta, igényes. Sajnos enyhe cigiszag itt is van. A leányzó fehérneműben fogad, és a szobába kisér, ez elég időt dönteni, jól szemügyre venni. Maradok. A szoba tiszta, enyhén (talán picit túl-) sötétített, az ágy nagy, kényelmes, franciának tünik. Árak a soproni szokásosak, de nem írom le, mert a cenzúra... :P . A fürdő is tiszta, kényelmes, törölköző illatos, közben megy a mosógép. A leányzó nőies alkatú, összeségében csinos, de a korát megkérdőjelezném, természetesen nem negatív irányba, gy.k.: szerintem idősebb, minimum 5 évvel. Ágyat tiszta lepedővel előttem teríti le. Telefonban erotikus masszázst ígér, ami kiderül, hogy egyszerű simogatás, majd egyre inkább csak az eszközre koncentrál. Miután sikeresen felállította, óvszer, és action. Ágy action közben szétcsúszik, ááá, nem is franciaágy. :) LOL
Végén szokásos letörölgetés, nedves törlővel is. Zuhanyzás, utólag fizetés, korrekt elszámolás. Ja, a mosógépet közben kipakolta valaki, szóval nincs egyedül. A leányzó az én szubjektív véleményem szerint összeségében 6/10, a tiszta környezet ellenére .
Üdv és jó vadászást.
Doc
Ja, még mindig nem vagyok hírdető, áááá