"Oscar díjas p*rnósztár Pearl Diamond". Nem tudom melyik oscárdíjra gondol... De aki oscar díjas psztár, az nem fogja magát itt hirdetni maradjunk ennyiben. Tudom, hogy a negatív reklám is reklám, de nekem ez a véleményem. Meg a "Csak két helyem marad csütörtökre". Hagyjuk már ezeket. Akinek van egy kis gógyija az ennek nem dől be, ez nem egy betelefonálós műsor az ATV-n, vagy a BP TV-n. Ez számomra annyira gagyi... Legyél megnyerő a képeken, ne legyen agyonretusálva, ha elmegyek hozzád élvezd velem együtt te is, érezzük jól magunkat. Ennyi, nem kell túlbonyolítani.
Szexpartner fórum sopron
Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
chilipalmer · Újonc (27 hozzászólás) · 2017. február 23. 10:06
Jago · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. február 19. 10:53
Sziasztok!
Aki volt már Viktória 21-nél, mi a véleménye róla???
Félhat · Újonc (37 hozzászólás) · 2017. február 18. 20:31
Nekem meg Ketrin 19hez volt szerencsém.
Hozzá állás,szolgáltatás nulla.
Lehuzós,kerülendő.
dzso · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2017. február 17. 15:16
Natasa (30)-hoz volt szerencsém a minap. pöpec kéró, a csaj mind fejben mind hozzáállásban nagyon rendben van. a képek valóságot mutatnak, hatalmas feszes cickók: kebelszexben nálam a nambervan. fullos félóráért tizenöt virágszál. ajánlott 10/10.
Shennan · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. február 16. 14:26
Hello mindenki!!mivel vannak olyan vendégek akinek otthon ellenőrzés allatt van a telefonja ezért írtam ki azt hogy torzsvendeg jöhet mert csak innen tudják ki nézni a szamomat ez van ezzel nincs mit kezdeném én se örvendenek hogy uresebe fizetek de mindent a vendégek ért! !!és hogy lett torzsvendeg? ?folyamatosan sopronba vagyok így nm volt nehéz ki alakítani!!!én nm ebből élek így nincs napi 10 vendégem így nm volt nehéz ki alakítani vendeglkort !!!megerteseteket köszönöm szép napot
Nagyfadok · Újonc (16 hozzászólás) · 2017. február 15. 10:46
En konkrétan azt nem értem hogy válhat nála valaki törzsvendéggé ha mást nem fogad ?! Ezt hogy hozta össze ?!
G99911 · Újonc (25 hozzászólás) · 2017. február 15. 08:26
Sziasztok nézegetem a hirdetéseket és tálaltam egy gyöngyszemet, Shena 30 idézem csak törzsvendégekkel dolgozok. Akkor miért hirdet ?? Vagy csak nekem fura?
Dugóhúzó · Újonc (39 hozzászólás) · 2017. február 14. 09:05
Kedves sebhelyes arcú! Nem vitatja senki, hogy jól néz ki, nem is mondtam hogy dagadt, csak azt jegyeztem meg, ha valaki jól néz ki, miért csúfítja el a képeket photoshop-al.
Scarface82 · Újonc (10 hozzászólás) · 2017. február 13. 17:34
Sziasztok! Nekem volt szerncsém hozzá, és garantált a darázsderék és a gyönyörű kerek popó!
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2017. február 12. 21:29
Amikor Győrben volt szemeztem vele, de pont ezek miatt annyira kiábrándító...legalább jól lenne szerkesztve (ez se szép hogy ennyire farag magából) és ne görbüljenek a dolgok körülötte
Dugóhúzó · Újonc (39 hozzászólás) · 2017. február 12. 21:11
Cony33 egy szép lány. De minek van gagyi módon agyon photoshop-olva??? Olyan vékony az egyik képen a dereka, hogy a csempét is magával húzta :-) Ha a képekhez íly módon nyúlnak hozzá, elgondolkodtató.
Skera · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. február 08. 18:22
Hello. Utolján Cindy ott rendelt kb másfél hete voltam nála.
Greg · Újonc (34 hozzászólás) · 2017. február 07. 14:38
Szevasztok!
Tudja valaki, hogy ki/kik rendelnek jelenleg a Vándor Sándor utcában?
nyalógép · Újonc (13 hozzászólás) · 2017. február 03. 23:02
Örülök hogy hasznos voltam
Szívesen
Egy tipp. Szandra 26 régen járt már itt tetszeni fog 😊
Félhat · Újonc (37 hozzászólás) · 2017. február 03. 18:05
Beszámoló!
Ma voltam Ramóna28 nál,a Jerevánon rendel.
Hely rendben,könnyü parkolás.
Időpontot már elöző nap kértem,igy minden zökkenő mentesen ment.
Nagyon kedves közvetlen,rögtön kinált inni valóval.
A képeken Ő van,nagyon karcsú(3 arasz a dereka,lemértem)sima bőre van mint a márvány.
Nagyon jó fogdozni,rugalmas rajta minden,főleg a feneke.
Megkértem táncoljon kicsit,aztán ami utánna jött,arról csak felsőfokban lehet beszélni.
Annyira gyengéd,finom barátnős volt,hogy azt nem tudom leirni.
Tőle kaptam a legérzékibb franciát is eddig.
Még mindig beleborzongok.
Igazi gyöngyszem itt Sopronban.
Sajnos azt nem tapasztaltam meg,hogy milyen mikor sürűn veszi a levegőt,pedig nagyon igyekeztem.
Különösen ajánlott,főleg aki barátnő feelingre vágyik.
A lakásban még Zoé is rendel,bemutatott neki,Ő olyan egzotikus lány,(Tahiti tengerpart pálmafákkal,virágkoszorus lányokkal)ez jött le első látásra.
Neked meg Nyalógép köszönöm a tippet.
SeniorDog · Újonc (15 hozzászólás) · 2017. február 03. 11:49
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan hölgyet, aki a csókot nem csak mondja, hogy vállal? :)
tonesz · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. február 03. 08:10
Sopronból kit tudtok ajánlani?
csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2017. február 02. 23:50
Az itt hirdető lányok közül kettőnél jártam mostanában. Zoyánál Egerszegen, ő nagyon kedves, jó szolgáltató, hozzá visszamegyek.
Mendykével Pécsett hozott össze a sors, sajnos. Amit csinál azt nem szolgáltatásnak, hanem lehúzásnak nevezném. Biztosan elkerülöm.
nyalógép · Újonc (13 hozzászólás) · 2017. február 01. 11:37
Én csak 10/10 adok neki 😊
Nagyfadok · Újonc (16 hozzászólás) · 2017. január 29. 23:07
A látszat néha csal