Sziasztok fiúk, Melissa 25-nél jártam, ellopom Face commentjének osztályozós részét :D
Test: 10/8 (alacsony, pihe puha lányról van szó, ezen a skálán a 10-es a feszes tinit jelenti nálam, de ettől függetlenül nekem bejött)
Hozzáállás: 10/10 (már a telefonban is igen értelmes volt, ottlétem alatt semmi negativitást nem tapasztaltam, abszolút partner volt mindenben. Telefon/laptop/tablet nem csörgött/rezgett... manapság itt Sopronban már ez is értékelendő)
Tisztaság: 10/10 (nem néztem nagyítóval, az összkép rendben volt)
Kedvesség: 10/10 (abszolút velem volt arra az egy órára, semmi elhúzódás, nyafogás, siettetés)
Amit látsz és amit ígér (a megbeszélés alapján): 10/10 (a képeken ő van)
Hely: 10/9, a Sörgyárnál. Ha jól tudom, több apartman van együtt, s mások is rendelnek ott. Az ottlétem alatt más nem jött be hozzá (ilyet is tapasztaltam korábban), teljesen diszkrét volt.
Barátnő feeling: 10/10 (Egyáltalán nem éreztem kellemetlenül magam, nyitott, közvetlen csaj már az első telefon óta.)
Korrektség: 10/20 (Eddigi legjobb ajándék-teljesítmény arány... nagyon sok minden benn van az alapban, ami a többinél már extra, és a legfontosabb: nem nyaggat mindenféle extrával menet közben)
Összességében nálam 10/10. Egy teljesen korrekt találka volt, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Megbízható, ajánlott kategória. A konkrét részletekért érdemes felhívni, s rászánni az időt meg az ajándékot.
Üdvözlettel:
Ship