hát sokkal szebb és nincs lehasználva mint egyesek
hát sokkal szebb és nincs lehasználva mint egyesek
Hova erdemes??? ! Volt itt egy "vanessza 26" na ő tudta mia apálya... Alexsza34nél voltam pár éve.. szuper meg minden de akkor nagyon lehangolt, hogy spiralja van... döntsetwk el.. mondom 2 eve volt cengery...
Tisztelt Fórumzók!
Kérjük ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!
Köszönettel,
VL Szerkesztőség
sziasztok. Kendráról vélemény? aranyos lánynak tűnik.
Krumplibogár sem dolgozott még életében szeritem.
Amit rendes munkáért kap az ember amiért eladja az idejét ,így értem.kb 1 nap = 1 óra jelen esetben.
Szerintem rendben van ha emiatt írunk pár szót egymásnak.
Teljesen igazad van semmi másról nem szól az egész .tisztelet a kivételnek . a legtöbb lány úgy van vele, hogy 5-10 perc alatt lerendezni a dolgot aztán mehetsz. többször is volt rá példa, hogy még neki se áltunk a dolognak már csörgöt a telefonja a lánynak és felvette és kb 5 percig egyeztettet a következő kuncsaftal.majd nekilátunk a dolognak ismét csörgöt a telefonja. már én kelletem rá szólni ,hogy kapcsolja ki vagy némitsa le. Pedig belőlünk ***moderálva***. egy kettő lánynak el kéne jutni a tudatáig,
Az előttem szólókhoz,kiegészítséként!
"krumplibogár" - te az is vagy!- szerintem te egy hírdető vagy!
Aki ennyire tisztában van a lányok helyzetével!sőt!Ha ennyire átérzed a helyzetüket!Miért háborgatod Őket!Hagyd Őket békében!Van nekik bajuk bőven!Nélküled is!
Ők azért vannak itt,hogy ár*ba bocsássák amilyük van!
A kapitalizmus lényege! -Szolgáltatás-Ellenszolgáltatás! Ebben a két szóban minden benne van!
S ha egy kicsit is a gazdasági részébe beletudsz gondolni!Netán "asszociálni",akkor minden benne foglaltatik!
A tiszteletet minden nőnek meg kell adni! MINT NŐNEK" - de ez nem azt jelenti,hogy visszakell vele élni!
Mert aki az ügyfeleket,palira veszi,igenis nyilvánosságra kell hozni!Mert ez a többi,a tisztességesen munkáját végző hölgyek kárára van!
Én köszönöm a lányoknak,hogy vannak!Mert az én életemet igenis megédesítik!
Az,hogy miért kényszerülök eme szolgáltatás igénybevételére,az már az én bajom!
Azt megírom,amikor első alkalom megtörtén! Nagyon szégyelltem magam,saját magam előtt!Sőt! Undorítónak találtam magamat!
S most itt vagyok,még mindíg!
S még annyit!
Ha már olvastok kislányok!
Akkor abból tanulni,vagy netán okulni is lehet!
Nem egymást kinyírni!Aki próbálja a TISZTES IPART ,tisztességesen csinálni!
Na ez tuti ! - nem lesz hosszúéletű komment!
Ezek szerint az érdekelt delikvensek tiltatják le?
Érdekes!Én úgy tudtam,hogy nem is nézik a netet!
S azt hittem,a "menedzs-ment"! a kritikák meg csak jönnek!
Minden kedves jó embernek, aki mások hozzászólását moderálásra küldi, kívánok egy sünt a valagába...
Ne legyen túl idős, de a normális hozzáállás lenne a legfontosabb.
Üdv! Ismertek olyan lányt, aki vállal szüzesség elvételt, ezenkívül normális, megbízható? Köszönöm!
sziasztok. szeretném tőletek kérdezni , hogy a lány aki kocsiban mindent vállal milyen? válaszotokat köszönöm!
Sikerült ma eljutnom Esztike(20)-hoz. Hát wáóóó. Nem sűrűn ragadok billentyűt de van akiért megéri. Sokkal ártatlanabb mint a képeken. ;) Nem mellékesen nagyon kedves. Olyan természetes szépség akivel az ember szívesen mutatkozna bárhol. Szonja feelingem volt vele kapcsolatban. Gondolom sokan tudják miről beszélek. :) 10/(elfogult vagyok :) ) Remélem kiveszi azt az albérletet. :D
Kösz srácok az infókat!
Én azért annyit szeretnék megjegyezni!
Engem soha nem érdekelt a kégli!Mert arról a lányok nem tehetnek,hogy a bérbaedó olyan állapotban adta ki!
A lányok nem azért költöztek be,hogy a "finnyás" vendégnek puccba vágáják!Netán K*JÁL ellenőrzésre felkészítsék!
De ez nem azt jelenti ,hogy igénytelen vagyok!
Na erről a kégli támáról ennyit!
Más!
Esztike,mint már írtam régebben,ajánlott!Kevés nők egyike,aki megengedte ,hogy Ő is ellegyen varázsolva!Nekem ez sokat jelent!
Majdnem annyit,mint hogy én is elégedetten távozzak!
S nem csalódtam Suzy-ban sem!
S hogy reagáljak a megszólíttatatásomra! ( hu,az anyját,ezt jól megírtam) Nos!
Igen!Szeretem a fiatalokat!Mert ha más nem, a frisseség nem hazudik!Legalább ez igaz legyen!
A tapsztaltak,rutinból,úgy nyögnek,sóhajtoznak az ágydeszka helyett nyikorognak,"gyerünk bébi"! -ez az"" - stb. jelszavak engem zavarnak!
De aki ettől elájul,úgy kell neki!
Sajnos,az újfajta mobil alkalmázásoknál,a fénykép készítésre gondolok!- szóval már fotoshoppolni sem kell!
Kapásból ,márványszépségű nőket varázsol mindenkiből!
Ha nézitek a az újabb képeket!Bizony-bizony,semmi kivetni valót nem találni a hölgyek képein!
S ha összeveted a régebbi képeivel,varázslatos esztétikai és plasztikai kezelésen estek át a hölgyek!
Amit értékelni kell!Elvégre a férfi nép örömére invesztáltak be ,hogy még gusztusosabbnak lássuk őket!
Amitől csak jobban ágaskodik a cerka!
Nos nem tudom,ebből a kis szösszenetből,mit enged meg a retorikai bizottság!
Mert azért engedtessék már meg,hogy egy kicsit polemizáljunk!Elég rendesen hozzájárulunk,az ők működési feltételeikhez!
Hogy érthetőbb legyen!Mi finanszírozunk! m*ney-m*ney-m*ney...hogy idézzem egy Abba sléger rövid,kirgadott,de lényeges momentumát!
Éljenek a lányok!Mert nagyon jó,hogy a mi örömünkre megteremtette őket a Teremtő!S méghozzá milyen szépet alkotott!
Éljen a megbonthatatlan NŐ és FÉRFI közötti örök kapcsolat!
Köszi, ha visszajön, megnézem ;)
Sziasztok!
Az apróhirdetések közt van egy hölgy, aki azt írja, h "kocsiba' mindent vállal".
Jövő héten lejár a kocsim műszakija, lengéscsillapítókat kellene cserélni, illetve a kéziféken is állítani kellene. Szerintetek ha felhívom, mennyiért vállalja? LOL
(Gy.k.: vicc volt)
A héten voltam nála! A képek tükrözik a valóságot!
Közvetlen nő,kedves is volt bar kicsit tulságosan be akarta tartani a megbeszelt időt bár csak egy negyed oras programra neveztem be de ezt leszamitva nem rossz! Aki szereti a nagyobb ajkakat annak tetszeni fog:)
pacsi
Sziasztok,
Chanel (45)-nél voltam ma. Aki kedveli az érett hölgyeket, annak feltétlenül érdemes meglátogatnia. :) Az arcán látszik a kora, ami ettől függetlenül vonzó, viszont a testét nem egy húszas éveiben járó nő is megirigyelhetné! Óriási szilikon keblek, vékony csípő feszes popsival, mennyei punci igényesen fazonra igazítva, sehol egy felesleg. Popsin kívül benne van mindenben a normális kereteken belül és mindez az alapban! Jerevánon rendel, a lakás tiszta és rendezett. Egyáltalán nem sürget, fél órára mentem de az aktus után még beszélgettünk egy ideig, kb. egy óra elteltével távoztam. Kedves, értelmes hölgy, részemről 10/10 :)
Jázminka 23 info valaki?