Megosztom én is a tapasztalataimat Veletek.
régebben tényleg színvonalasabb volt a szolgáltatás, mostanában szinte alig találok hirdetőt, akihez szívesen mennék - ennek több oka is van. *** moderálva ***.
Na szóval pozitívumok:
Mira 39:
Jóalakú, kedves, jófej, értelmes, jó az ágyban. A kora a testén nem nagyon látszik. A hozzáállása tökéletes. Sok helyen volt már, nem tudom most éppen hol rendel, mert az utóbbi időben szinte lehetetlen felhívnom. Mindenképpen ajánlott, feltéve ha nem a csengery utcában van ismét, mert szerintem borzasztóan igénytelen maga a lakás.
Gréti:
2-3 hetente szokott lenni. Ő kicsit kimért, de jól áll neki. Klasszikus természetes nőies formák, a fotókon ő van. A higéniára sokat ad - ez tetszik benne. A leggyakrabban talán most már csak hozzá járok, benne még nem csalódtam.
Rebecca, a masszőrlány:
Aktus nincs, de a masszázs szuper, a csaj igényes, tiszta a lakás. Normális, figyelmes, lehet vele pár mondatot beszélni. egyedül van a lakásban, ami plusz jópont, amíg ott vagy nem futsz össze kolléganőkkel, vagy más vendéggel.
Jázminka 23:
Egyszer voltam nála, a képek nagyjából a valóságot tükrözik (plusz pár kiló...). A hozzáállás illetve a technika nem tetszett.
Nati 24:
Talán több néven is lehetett már. Ha nem ő az, bocs - a csengery utcában szintén, ahova talán többet nem megyek. Mint egy robot. Borzasztó. Marha jó teste van, mindezt lenullázza a hozzáállásával.
Yvonne:
Vele eddig csak telefonon beszéltem, időpontot nemsikerült egyeztetni, de abszolút normálisnak tűnt.
Vulkánház:
Bella és Judit tetszik, ügyesek, jól is néznek ki, a többi csaj akiknél voltam csapnivalóak. Megsimogatják a testedet olajos kézzel, aztán k***ik. Hát ez se masszázs, se érzékiség.
*** moderálva ***