Egy kis izelitö tegnap délután gondoltam egyet és felhivtam telefonon Betti20 hogy este hétóra környékén tudna e fogadni mert hát képei nagyon meggyöztek engem hogy bizony látogassam meg.
A lány élöben sokkal szebb mint a képeken de mikor megérkeztem a helyszinre ez a deák tér egyvalami nem tetszet az a hozzá állás nem a bettivel beszéltem az árakról hanem ginával a barátnöje elmondta az árakat hogy sima masszás egy kellemes befejezésel egy teljes órára *** moderálva *** kijön de ha akarok egy kis sexet szeretkezésel félóra *** moderálva *** negyven perc *** moderálva *** mig az egy óra *** moderálva ***-böl meg van.
Közben hivták telefonon a lányokat és érdekes modón rosszulétre hivatkozva kitesékeltek mondván jöjek vissza holnap vagy válaszhatok a drágábbik*** moderálva ***.
Amúgy csak egy szimpla masszást akartam volna de nem csak a drágábbik verzió jöhet szóba a két lánynál vagy jön a hirtelen rosszulét és mehetek oda ahol talán másútt jobb.
Na enyit erröl most majd biztos hogy kifognak moderálni mert leirtam a saját tapasztalomat.
További szép napot mindenkinek.