Ritka :(
Ritka :(
ez igy van Ökör aki guminélkül csinálja.
Csak, nehogy addig mosd, amíg elkopik....! :D :D :D :D :D
Férfitársaim tudna valaki infot adni lara 42 -röl?érdemes felkeresni?
Anikó (24) mióta vállal aktus g*mival vagy anélkül!?
Tavaly ősszel voltam nála, és maximum kölcsönös fr*nciára vagy csúszkamasszázsra volt lehetőség.
Doc!
Kinga22! Csíkos zokniban! Igen, Juharfa és ***moderálva*** emelet!
Üdv Rev
és ha utána lemosod attól nem leszel n*mibeteg?
Nagy az Isten állatkertje...
Ilyen nőket kellene elz*varni minden városból meg azokat tiltólistára tennie a normális csajoknak akik ilyeneket kérnek
Sajnos van jó néhány lány csak a***moderálva***semmi más
Nem szoktam ilyet írni itt senkinek, de: Ó, hogy a rák enné ki a beledet. Jó "heccnek" tartod a gumi nélküli szexet??? :O Te vagy az itt hirdető lányoknak a LEGNAGYOBB RÉMÁLMA! Veszélyezteted az egészségüket és így a hozzájuk járókét is. Remélem, hogy mihamarabb impotenssé válsz és képtelen leszel bárminemű szexre! AZOK A LÁNYOK SEM KOMPLETTEK, AKIK EZT NÉMI PLUSZ PÉNZÉRT BE IS VÁLLALJÁK!!!
Köszi szépen!
Meglátogatom.
szia még régen volam anikó24-nél és szeret mindent de leginkább a g*mi nélküli sex az ö specialitása viszont mig benne vagy a menyekben érezheted magad de útánna érdemes megmosni alaposan a szerszámod amúgy nagyon megér én vissza járó vendége vagyok már ha itt van sopronbani.
Sajnálom a rossz élményt, de jól tetted, hogy megírtad! Nem kellett volna maradnod, semennyivel nem tartozol, ha nem az nyit ajtót, aki a képeken van...
Kinga 22 vagy Kingus 22? Juharfa út 8. emelet?
Üdv: Doc
(Jöhet priviben is)
Egy katasztrófális élmény!
Minap jártam Kinga 22 nél! Jerevánon rendel. A képein szerintem nem ő van bár ő váltig állítja! Nem is ez a baj! Kinézet lógó has, mellek és iszonyú bugyrok! Ehhez képest á*ai az eget verik! Kb 20% több mint más normális kinézetű lányoknál illetve az extrák 3* *ron vannak! Mikor mondtam, hogy kösz nem, akkor azt mondta. hogy így is f*z*ssek ***moderálva*** mert ő felkészült rám! Bravó gondoltam! Inkább maradtam normál félórára ami katasztrófális volt! Unott francia, majd hátúlról folytattuk! Nincs túl kicsi farkam, de szinte nem éreztem semmit majdnem elvesztem a feneketlen kútban, miközben egy nagy segget bámultam! Egy hang annyi se, semmi nem jött ki a torkán pedig a vége felé adtam neki rendesen! De hát ennyire futotta neki az értelemből is! 10/1 Ennyi pontot sem ér!
Üdv
Rev!
Sziasztok!
SeniorDog! Yvonne 26t ajánlom! Nagyon kedves lány! Hozzáállás is maximális!
Sziasztok! Ancsa23 és Anikó 24 ről valami vélemény?
KincsŐ!!!
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek, aki csókolózást is vállal. Természetesen kölcsönös szimpátia alapján. Ismertek olyant, aki valóban vállal, nem csak említi, mint lehetőséget?
Beszámoló:
Maya (27)
Képeken Ő van, Jerevánon r*nd*l. Lakás átlagos, lehetne sokkal jobb is.
Cicik mint a képeken, FANTASZTIKUSak. Hölgyemény hozzáállása első osztályú, élvezi is, és ért is hozzá. Mélytorkos show-ja már megéri! Nem siettet. Nem nézi az órát. Nem veszi fel a telefont közben :)
Egyetlen negatívum talán annyi, hogy a képeken nem látszik (talán régebben készültek), hogy a derekára pici időközben rárakódott, és a popót is láttam már szebbet (bocs, Maya...).
Összeségében jól éreztem magamat, nálam 8/10, AJÁNLOTT kategória.
Hali
Nem tudja valaki mi lett az alábbi hölgyekkel? Igen eltűntek mostanában!
Lana(27),Lilly(18),Trasy(29)
Regina 22 vélemények engem is érdekelnének! Köszönöm! :)