Abszolút így van!!!!Akinek nem inge,ne vegye magára!
De akinek inge,az igen is vegye magára!SAJÁT MAGÁVAL TOL KI!
Abszolút így van!!!!Akinek nem inge,ne vegye magára!
De akinek inge,az igen is vegye magára!SAJÁT MAGÁVAL TOL KI!
sziasztok , nem értek egyet veled Petra mert aki ezt a szakmát választótta az csinálja becsülettel mert nem kevés p*nzel húznak le a lányok , voltam Szandránál ő van a képeken de kb 10 15 kg kevesebb volt amikor fotozták ő nagyon megjátsza magát és kül egy nagy nulla
sokan példát vehetnének Maricáról , Evelinről ,Sziszi az rh-ból ók nagyon jók 10/10 Ui: nekem kell fotogarancia hogy jó legyen egy szólgáltató
Ha garancia nelkülire elmegy az ember,akkor az a sajat h-lyesege,sztem itt még reklamálni sem tudsz,mivel nem fényképgarancias.
Meg azert mert rosszul választottal ne a lanyokat okold,vagy ezt az egeszet,a te döntesed volt.fényképgaranciat egy perc elintezni,semmibe nem kerül.
Másik meg hogy itt mindenki megéri a p.nzet,az is akinek akár csak egy órára is köze van ehhez az körhöz.
Akinél nincs ott a "fénykép-garancia" az úgyis van!
Más fog ajtót nyitni!!
Kezd az egész műfaj csak a LEHÚZÁS útjára térni!!!!!
R i a d ó!!!!
Tisztelet a kivételnek!
Nem kritikán alúli!Egy ÓRIÁSI QRVA NAGY NULLLLLLA!!!!!!
Sziasztok ma voltam a RH ba Deáktér amit ott tapasztalta az kritikán aluli volt senkinek se ajánlom, 0/10
üdv soproni makktársak!
a jövő hétvégén sopronba utazok! valakinek van tapasztalata Dóri(25) és Natasa(23) nevű hölgyekkel? :) akár privátba is várnám a véleményeket. köszi!
Ne bántsátok Anitát, én voltam nála és olyan franciát kaptam, hogy uhhh... :P
kiskuki 2 !
Én voltam Anitánál,és elhiheted nekem,h vékonyabb,mint a képeken.Szerintem élőben jobban néz ki!
Anita!Bizony jó lenne ha csinálnál képeket,mert ezek nem a legjobbak.Bár van aki nem fotogén,én sem :)Ezzel nem megbántani akartalaak,csak élőben nekem sokkal jobban jobban tetszel! :D
honnan tudod hogy nézek ki?? miről beszélsz? kiskuki! tetoválás van kiretusálva...
kiskuki!! jól elcseszett ízlésed van..jézus
Meglepő,de 346 város van hazánkban!:)
Üdv
Kamilla 40 és Viki 43 bejárta már az egész országot Nyíregyháza,Debrecen,Hajdúszoboszló,Gyula,és most Sopron. Ezek után mindenki vonja le a konzekvenciát,hogy érdemes -e elmenni hozzájuk ( nyiregyi forum és a debreceni forumon olvassatok utánuk van pozítív negatív vélemény eggyaránt)
De előbb hozzám jöjjön! :)
hello,
itt hirdetett nemrég egy lány az apróban szexi takarítást, vagy kb. hasonló szöveget.l Már sajnos nincs fent a hirdetés.
Ha még aktuális keress meg itt privát üziben! ;)
A Relax Houseban dolgozó csajszik engem is érdeklnének. Van valakinek infója, tapasztalata?
Sziasztok! Mit tudtok Dori-ról, vagy Vanessa-ról? Melyiket látogassam meg?
Üdv: Csee
Sziasztok!
Nem tudja valki, a Relax House-ban mennyire bevállalósak a csajszik?
Pesti csaj,sajna jön-megy,,,De amikor itt van,akkor kérdezd meg mikor van itt,vagy máshol,ennyit tudok segíteni...
Köszi a tippet, de ugy látom sajnos levette a hirdetését:( Van kontaktod hozzá?