Makktársi köszönet az infókért!
Makktársi köszönet az infókért!
Így van,ráadásul tökre látszik,hogy csak a pénzért csinálja.Érdektelenül fekszik,nem reagál semmire,csak legyen már vége-gondolja.Mindemellett az *rakkal sincs tisztába szegény,mert annyit kér a fél óráért,mint a normális (tiszta,odafigyelő) lányok az 1 óráért,szóval ezt az egészet újra át kellene gondolnia,mert ez semmire sem való!
....igen Jenny!!?? Az igénytelenség netovábbja!Nem szeretném a hitelét rontani!De ez már...??!! Alapvető higénia hiánya! De lehet,hogy valakinek ez kell?Mert eddig senki nem jelezte ezt az igénytelenséget.
Vagy mindenki úgy van vele,? - dögöljön meg a szomszéd tehene is !!?? :)
Jenny-nél még Győrben jártam pár hónapja.Lakása előtt találkozunk,felvezetett...a keco a célnak megfelelt,de elég koszos volt ami azért is fontos,mert a lány talpa szinte tiszta fekete volt...gondoltam üsse kő,már itt vok (elég kanos voltam) :)
Előjáték eléggé felejhető,ügyetlen volt a szájával...kicsit nyaltam,de sajnos nem tisztálkodott akkor előtte és kicsit fura szaga volt a puncinak :/
Mindemellett eléggé dr*ga szerintem ahhoz képest,hogy ***moderálva*** kért és nulla amit nyújtott...nekem nem érte meg!
Jennyröl mit lehet tudni? az szinte garantált, hogy Ö van a képen és nem fotosoppos feldolgozás, nagyon aranyosan koncentrál a telcsi képernyöjére, meg mókás a felmosó vödör a háttérben :).
kézimunka. ettöl beljebb nem vállal, de összességében abszolút érdemes kategória
sziasztok! valaki, aki volt már rebinél meg tudja nekem mondani, hogy a masszázs végén milyen formában történik a happy ending? köszi!
Lia-nál járt már valaki? profi képek,de valós???
Egy másik szexpartner oldalon olvasott értékelés után tegnap végre sikerült eljutnom Anitához.
Nagyon kedves, korrekt lány. Valószínűleg visszatérő vendége leszek.
Nálam bent van a választékban, és szintén ajánlom.
Heló
Én ma meglátogattam Dórit. Kedves, a masszázshoz is ért. A franciája igazán remek, sőt igazából ez az ami miatt megérte. Ami utána jött azt talán picikét siettette, de összességében rendben volt.
üdv
Lehet megkérlek,h protezsálj be nála :)
Rebivel én beszélgettem már:)Nagyon jó fej,de én szeretem a szexet is mellette:)
Dórit megnézném magamnak,de nem érem el... :)
Ő JÓ!Ajánlom! :)De én a választékról beszéltem,,,
...és Anita ?
Jelen pillanatban a Soproni oldalon elég gyenge a felhozatal...
Rebi nem vállal szexet,ha jól tudom,Dóri meg elérhetetlen....
sziasztok,Bogiról valakine infója?
Viki az igazi, jó csaj!
Kyra egy istenien bombázó széparcu lány a képek alapján...valaki a tapasztalatai alapján elmesélné milyen???gyönyörü!szerelmes lettem:)
HMMM!Hogy milyen?
Qrva jó!