Kedves Kata!Engem se hagyjál ki az értesítésből!!
Nagyon kíváncsi vagyok!!
Köszi!
Kedves Kata!Engem se hagyjál ki az értesítésből!!
Nagyon kíváncsi vagyok!!
Köszi!
Kedves Kata! Írnál elérhetőséget?
Hajaskata, ha belevágsz az iparba, szólj... :)
Gréti (27), vagy Mercédesz (35) leányzónál már járt valaki?
Köszi!
Ohh---és mikor,hol?
Egy jó szexpartner (Gabriella) ismét elment Sopronból. :-(
Kit tudnátok ajánlani helyette?
hello! én még nem hirdettem! belefogok kostólni azt hiszem ebbe a munkába":)hátha ebből jobban megélek majd
Sziasztok!Ha van olyan hölgy aki benne lenne lábimádatban írjon rám! ***moderálva***
Csak neked súgom mrg :) Cssk élvrzetből tud spriccelni ,mivel a nő képtelen ezt a fajta orgazmust megjátszani... ez olyan mitha a férgi megjátsza a prosztatamasszázs alkalmával hogy jó neki...:)
Kedves 88 !szerintem ha sokan tudnak amit te akkor nem lenne a forumnak ertelme es nem tudna par ertelmes ember masnak osztani itt az eszt!
De en is tudom amit tudok es inkabb hallgatok :P szep napot! :)
Semi!Hát itt szerintem Semmi!!!Ez nagyon ritka,aki az élvezettől kicsit spriccel!!!És persze ezt élvezetből teszi!
Tomas:) Eredményekbenés magömlésekben gazdag éjszakákat kívánok neked!! Annyit,mint magamnak!!! :))) És akkor nem a betükkel leszel elfoglava:)))
Szia Betty blue :) Leszarom:) Én tudom,amit tudok,bár sokan tudnák,azt amit én :)))
Sziasztok.
Csak azt szeretném kérdezni tőletek hogy van e a lányok között s.p.r.i.c.c.e.l.ő.s. p.u.n.i.s??
Ha valakinek van tapasztalata kérem írja meg nekem.
Köszike
Elég sokáig dorbézoltàl tegnap 88, hogy a betüket is alig látod .
88 vigyazz mert a vegen megint le "viragoznak" :)
Ő az a Virág,aki az a Virág! :)
Csak elment a fényképészhez,de előtte kisminkelték:)Ennyi,de a testéről ráismerhetnél!!! :) Mert az bomba jó! :)
Tudod Mekekeg,ilyenek a Nők,néha átváltoznak:)Szeretnének a legszebbek lenni pl Neked! :)
Szerintem érdemes kipróbálnod :)
hello Maricánál volt valaki info köszi....
Nem tuom melyik Virágra gondolsz? én nála voltam, aki a fényképen van. az viszont tény, hogy van fotosoppolás rajta, de jó emlékeim vannak a látogatásról...