Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 28. 16:22

Ez a fórum azért van,hogy megosszuk a véleményeket!Senkit nem szidtam!Te nagy fogalom zavarban vagy akkor!!Sokat dicsértem!Részletekbe nem megyek bele!

Mert tudnék mesélni,nagyon sok pozitív példát,ami azt jelenti,hogy nem bennem van a hiba!!De ezt azért nem tudom bizonyítani,mert akkor a lányok inkognítóját fedném fel.

Meg nem is kiívánok ezzel élni!A lényeg,hogy aki jó,annál törzsvendég vagyok.Más!

***moderálva***!***moderálva***!Aki meg van elégedve!

Tehát elvárható lenne,hogy ugyanazt kapjam mint a többi.Természetesen,személyes szimpátia nagy befolyásoló tényező!

De akkor meg küldjön el a hölgy,mert nekem hajlandó azt nyujtani mint bárki mással megteszi!

S akkor nincs egy negatív vélemény sem!

Zorg · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 28. 15:29

Josibarát!

Kérlek írd má meg annak a 2 lánynak a nevét aki jobb szerinted Rebekánál (Istokzicsikipróbálomőket)

Csoki0705 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 28. 13:15

Josibarat......ahogy olvasgatom a kommentjeidet,neked egyik lány sem jön be igazán,mindegyiket szidod!Nem lehet hogy valami veled nem stimmel?? Voltam én is olyan csajnál aki nem ny*jtott valami sokat,hozzá többet nem megyek és ennyi.....

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 27. 19:36

Rebeka mint írtam!Nagyon szép és csinos!De ennyi!A szolgáltatással nem voltam megelégedve.Én voltam masszázs szolgáltatást igénybe venni!Előtte háromnál!Mondhatom azt,hogy mindegyik nagyon jó volt!Nagyon jó volt!Ezért próbáltam a Rebekát!Tehát van összehasonlítási alapom.De lehet,hogy én nem jöttem be neki!S ennyit érdemeltem!

noone21 · Újonc (18 hozzászólás) · 2013. január 27. 18:16

Kedves Josibarát! Rebeka ócsárolása nem szép dolog tőled! Ritka finom kis csajszi, szerintem visz mindent és nagyon is tudja mi kell 1pasinak!!! Valószínű Te "nem voltál elég jó...(:"!!! Üdv

noone21 · Újonc (18 hozzászólás) · 2013. január 27. 18:09

Marciiiiiiii.. aki nem is marci, az önreklámozás már lejárt!! (:

Törölt felhasználó · 2013. január 27. 15:03

***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***

Én tudok ajánlani nektek 2 jó csajt!

Voltam már mind kettőjüknél !

Egyik ***moderálva*** Hirdetésének szövege : Csak sex és más semmi !

A másik csaj Nika Sopron !

Érdemes elmenni hozzájuk mert nagyon a toppon vannak!

Tudják mi kell a férfinak ! Ápoltak, tiszta lakás , diszkréció maximálisan adott és tényleg nagyon jók mindenben!

Érdemes elmenni hozzájuk !

Zorg · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 27. 13:29

Balfi u.

saba20 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. január 27. 13:15

szia. rebeka hol rendel sopronon belul? 

Zorg · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 27. 12:48

szeret = vá-lal

Zorg · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 27. 12:47

vállal

Zorg · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 27. 12:47

Első mondatba valahogy a szeret szó került be a vállal helyett! Olvassátok úgy akkor még értelme is lesz. :-) Bocs!

Zorg · Újonc (16 hozzászólás) · 2013. január 27. 12:45

Josibarát!

Rebeka valóban nem vállal be mindent, de szerintem maximálisan figyelmes! Adj még egy esélyt Neki! Szerintem mond el a kérésedet és az ha részéről még elfogadható dolgokba teljesíti. (Ha nem akkor javasolja barátnőjét aki fullos) Nekem is a második alkalom jött be, beszámolómhoz nem kell sokat visszalapoznod (24-én) péntek este írtam.

saba20 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. január 27. 12:21

sziasztok. jerevan kornyeki lanyt keresek. tud valaki ajanlani valakit?

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 27. 10:10

Végül!!

Rebeka!!A képhez képest sokkal kellemesebb meglepetés!Szép a leányzó és csinos is!

De ennyi!Kapsz egy aránylag masszázst!Ami ha  sport akar lenni,akkor semmilyen!

Ha sex masszászs?!Akkor meg semmit sem ér!

És a vége!Na akkor most fordulj meg!S egyből nekiugrik!

"Nosza legyünk túl rajta mostmár"Fogalma nincs róla mi jó egy pasinak!Még irányítással is gyenge!

Oda tuti nem megyek többet!

Mert előtte voltam két hasonlónál,masszázs -ra!S bizony azok nagyon kellemesek voltak!Pedig kézi levezetés volt!

Nem ellen reklám!Csak mint tény!!!Aztán valakinek lehet,hogy ez jön be.

Nekem a két megelőző összehasonlító alap után ez semmit sem ért!

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 27. 09:58

Elfelejtettem!!Figelem!!

"Szexi vadóc" -  iszonyat!!!Messziről kerüljétek!!!

Kolostor-ban,egyszerűen a higénia hiányos!!!Legalábbis úgy néz ki,hogy nincs rá nagy igény!!!!!

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2013. január 26. 20:38

Áruljátok már el!!!!Ki a "Niki 25"?Mert itt a környéken nincs olyan!

Részemről Alexa nagy csalódás!

Amanda!Higéniai hiányosságok!Pedig amúgy be lehet indítani könnyen!

Floren viszont nagyon jó!Tisztességes munkát végez!

Csoki0705 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 26. 20:23

Én is voltam Niki 25-nél......nekem nagyon bejött a csaj!Velem türelmes és igen odaadó volt!Nekem nagyon bejött és visszajáró vendége leszek!A franciája öcsém kiveri a biztosítékot nagyon érti a témát!Nálam most ő a favorit!

nyalógép · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. január 26. 14:50

Sziasztok ujj vagyok itt de már régota veszem a jótanácsokat innen de most nem birtam ki hogy ne regizzek.

Tegnap voltam gréti26 nál felemelö kis fölösleg van rajt de mindent kárpotólt a munkája csak ajánlani tudom 10/10. Akit viszont nagyon de nagyon nem az Andi40 mint egy robot  és legyünk hamar gyorsan tul rajt a furuja meg egyenessen pocsék volt  10/-1

Akit még ajánlok az szonnya ö tényleg szuper 10/9. kinga40 az iok ok 10/8.

remélem segitettem a döntésbe :) 

Csoki0705 · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 26. 14:19

Üdv mindenkinek!
Én nemrég voltam Niki 25 nél hát haláli egy csaj....
Olyan jó kedvű,hogy feldobta a napom!!Örültem,hogy tényleg azt kaptam amit a képeken látok!!Nagyon laza csaj mosolygós és kedves!Kis husis de kemény feszes kis teste van!Engem kifacsart....Megkaptam amit akartam!Én megyek még hozzá,normális és beszédes kis csaj!Nekem bejön!

Téma indítva: 2010.02.25., 3410 hozzászólás összesen