Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2012. december 11. 15:37

Elhiszem Neked, de azért még arra a kérdésre válszolnál nekem, hogy vajh' miért volt szüksége arra, hogy más képeivel hirdessen? Merthogy ezt a saját szememmel láttam, illetve hogy nem vette fel a megbeszélt időben a hívásomat, nos, ezt a saját bőrömön tapasztaltam... Akkor mi a fenének van szüksége a számkijelzésre???

Tama73 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 11. 14:59

Nos Kedves Doc! 

Sajnálattal közlöm nem nem én vagyok Dóri. De hogy ismételten megvédjem, voltam nála már többszőr, és mikor a ház elött vagyok megcsörgetem és simán beenged, nekem nem volt problémám bejutni hozzá. Nemigen szoktam ide irogatni, de most megvédek egy illetőt aki nem Kétes hírdető.

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2012. december 11. 14:33

Nos, kedves Tama73, pusztán azért, mert a kis butus a tegnapi képein még rajtafelejtette a modell nevét, akiről készült, és ugyan gyorsan lecserélte mára, de attól szerintem máris kétes hirdető, ha a sajátjával nem tud hirdetni... 

Amúgy meg picit furi, hogy még soha nem írtál beszámolót, és máris megvéded Dórit.... Esetleg nem Te vagy Dóri????! :P

Persze hozzáfűzném az én véleményemet is: valamelyik nap lebeszéltem vele egy időpontot, és a megbeszélt időpontban már nem vette fel a telefont, pedig számmal hívtam (van egy, erre a célra használt kártyám). Nos, én SENKINEK sem ajánlom, számomra is KÉTES hírdető...

Tama73 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 11. 11:43

Árulja el nekem valaki, hogy Dórira miért került rá hogy Kétes hírdető?

Miközben nagyon is valós hírdető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval ha valaki nincs meg gyözödve róla hogy valós-e a személy, addig ne rakjanak ki senkinek ilyen szöveget a hírdetésésre.

Egy gyönyörű, nagyon aranyos lány, aki nem melesleg okos is. Mindenkinek ajánlani tudom csak, nem fogja megbánni senki ha elmegy hozzá.  

halligalli · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. december 07. 00:17

cica sopron..

qayse · Újonc (39 hozzászólás) · 2012. december 05. 13:56

Csilla nagyon bejön nekem a képek alapján!

Volt már nála valaki? Milyen?

qayse · Újonc (39 hozzászólás) · 2012. december 05. 13:54

"Most nem értem szivem..."

Ilyet csak egy nő ír. Ebből is látszik, hogy önreklám.

fifi2010 · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. december 05. 01:58

lányok, ha azt írjátok ki  0-24-ig akkor legyetek is elérhetők.... szerintem ;)   

fifi2010 · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. december 05. 01:56

:) bocs én a helyesírásodon akadtam ki ...sorry ;)

kutya sopron · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. december 04. 23:07

_Pedig vannn----

kutya sopron · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. december 04. 23:06

most nem értem szivem hogy miért mondassz ilyet?????

kutya sopron · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. december 04. 23:06

Sziasztok.... nem tudom miért vagytok ilyen irigyek a lányokraaa ....... szerintem meg tőkéletesek

sixx · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 02. 10:03

Igen nekem is annak tűnik kicsit..a helyesírás meg csapni való:)) Bár úgy sem kúltúrálodni megyünk oda:):):) Persze attól függetlenül még igaz lehet az állítás.

Törölt felhasználó · 2012. december 01. 18:22

xy...a számom meg változott nem tűntem el a városból a ***moderálva*** és a ***moderálva*** meg találtok szép estét pusszantás mindenkinek:)Kinga.

fifi2010 · Újonc (47 hozzászólás) · 2012. december 01. 14:41

KUTYA SOPRON ---- UGYE EZT CSAK VICCNEK SZÁNTAD?!  NEM AKAROM ELHINNI, HOGY ILYEN VAN!!!!!!!

kutya sopron · Újonc (5 hozzászólás) · 2012. december 01. 01:55

Hally..... Hat en voltam mindakketovel ) lillivel es a bellaval is ) nekemm nagyon tetcett amit mutattakk nagyon ugyesekk es,kedvesek odadok,aranyosak, hatt egyszoval istenokkkkkkkkkkkkkk es mindenkinekk ajanlom okett.................

josibarát · Újonc (41 hozzászólás) · 2012. november 30. 20:14

Bella és Lili!Aranyosak!Kedvesek!Ajánlom!

sixx · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. november 30. 16:09

Üdv érdeklődnék a három fiatal lánynál járt e  már valaki?Bella,Lili,Petra.Tapasztalat?Köszi.

Törölt felhasználó · 2012. november 30. 09:48

Sziasztok ma is várom a hívásaitokat!!!Pussz szép napot mindenkinek:)

csocsika · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. november 29. 10:23

Kedves Zoé!

Ha alaptalanok a vádak akkor tegyél ellene.  Ted ki az igazolást hogy nem vagy nemi beteg és akkor mindenki meg fog nyugodni és le fognak akadni rólad...

Téma indítva: 2010.02.25., 3410 hozzászólás összesen