Jogos, amit leírtok, és éppen ezért érdemes itt leírni a tapasztalatotokat, hogy az ilyen csírájában ki lehessen irtani, hiszen a tisztességtelen lányok úgyse tudnak megmaradni/megélni egy idő után.... Például Gergely barátom, látod, a kamus tündéri masszőrlány is eltünt, és nyugodtan leírhattad volna elsőre is a nevét, hiszen az oldal müködtetőinek sem érdeke, hogy kamus képek legyenek, ezt nem fogják kimoderálni. De ha mindeki maga kell megtapasztalja, hogy a kép kamus, akkor később látja be az adott hirdető, hogy nincs létjogosultsága itt maradni, hiszen folyamatosan csörög a telefonja, és azt hiszi, ha már ott van az érdeklődő, ő is jó lesz. De ilyenkor én is kifordulok, csak ha visszanézed a hozzászólásaimat, én meg is írom, telefonszámmal, mások okulására. Szóval arra kérlek titeket is, hogy jót-rosszat nyugodtan osszátok meg velünk itt, és ne csak pár szóban, akárt bő lére eresztve. És ezzel magatoknak is jót tesztek, mert ha normálisan működik majd a fórum, akkor a kamus lányok hamarabb lebuknak ;)
Lopásra no comment, még nem fordult elő velem, de azért, mert elővigyázatos vagyok, ahogy kiskuki2 leírta, én is hasonlóan teszem :) És a fotók is akkor lesznek valósak, ha itt a fórumon kibukik a dolog, hogy adott szolgáltató nem magáról vagy korábbi vagy erősen retusált fotót töltött fel....
Jó vadászgatást
UI: Sajnos mostanában nem sok időm jut erre a hobbira, de igyekszem én is eljutni :D (Tündéri kamus masszőrlány túl szép votl, hogy igaz legyen, pedig én is el akartam menni hozzá)