Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
smiley33 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. február 09. 09:41

tisztelt makktársak!

lenne hozzátok 1 kérdésem:szerintetek sopronba miért nincsenek top lányok mint pl.győrben.nincs rá igény?miért jutnak nekünk(tisztelet a kivételnek)csak "másodrendű" lányok?várom az észrevételetek.

smiley33 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. február 09. 09:35

szeva steve77.anna42-ről csak jót tudok mondani.egy nagyon kedves,tapasztalt hölgyről van szó.a mellek igaziak.tiszta igényes.1 negatívum volt vele kapcsolatban,hogy nem magánlakáson volt hanem hotelban de állítólag a héten lakásba költözik.sok fiatal lány megirigyelhetné az alakját és a tudását.a franciája mesél!!!!

dr nemeth · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. február 07. 17:11

Ki tud valamit Alízról kb 1 éve volt utoljára Sopronban?

bela01965 · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. február 05. 10:19

Erre mondják,hogy kinek a pap kinek a papné.én voltám mindkét csajnál,tinacska messze menően más és ezzel nem aztmondtam hogy rosszab,mert nekem nagyon bejött.Kedves makktársak,valjuk be őszintén,tisztelet a kivételnek,de velünk egykoruból van otthon is,azért a vadász is az omlosabb húsu vadra lő inkább.

steve77 · Újonc (13 hozzászólás) · 2011. február 04. 22:51

szia smiley, néztem anna42 képeit, korához késest igen jók, írhatnár róla beszámolót...

smiley33 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. február 04. 09:46

kedves tinácska.a fiatalságodnak akkor lenne ára,ha minőség is lenne mögötte.javaslom konzultálj az idősebb hölgyekkel és akkor az ár-érték arány közeledni fog egymáshoz.ha elfogadod a tanácsom,keresd fel anna 42-őt és tőle kérhetnél tanácsot!hidd el megéri.én ezzel a témát lezártnak  tekintem.

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2011. február 03. 07:33

Voltam a pl-en (apró)hirdető Tina és Szandinál (Tó u.6 70/5619628). Wááá, bekopogtam, kinyitották az ajtót, és a látványtól majd' szívinfarktust kaptam :D No nem az elbűvölő szépség láttán... Szóval inkább megköszöntem a lehetőséget, és eljöttem... Aki nem hiszi, járjon maga utána :D

Tinacska · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. február 02. 12:54

Kedves Smiley!

Köszönöm szépen a hozzászólásod,mert ebből legalább kiderül,hogy ellentétben sok lánnyal,én nem fiatalítom magam,valóban a napokban töltöttem be a 19-et.

Szerintem mondtam neked,hogy én most kezdtem a munkát,azt amit te gyerekheverőnek írtál,azt is lecseréltem franciaágyra.

Kedves drága Smiley!

Rajtam kivűl sok idősebb nőci van Sopronban,nekik a sok éves tapasztalatuknak,nekem a fiatalságomnak van *ra.

Sajnálom,hogy nem voltál velem megelégedve,mindenkinek én sem tudok 100%-an megfelelni,de igyekszem,hidd el!

Puszillak!

srác · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. január 24. 18:53

Alexa, Fanny valaki tud valami infot?

kanten · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 16. 16:25

Szerintem nagyon senki!:(

kanten · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 16. 01:04

üdv mindenkinek!!

tegnap voltam Viviennél,aki most sokáig el volt tünve a városból,szerencsére újra itt van!!!Szerintem sokan gondoljuk róla azt,hogy "Ö megéri az árát"!!!:))

jó szorakozást nektek!!!

smiley33 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. január 13. 13:06

anettról valakinek infó?a képek alapján csinos a hölgy!

smiley33 · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. január 13. 13:05

üdv mibdenkinek.

tengnap voltam tinácskánál.hanyagolható a hölgy.nagyon fiatal és tapasztalatlan a az alak is hanyagolható bár a cicik jók.a hely hideg és kényelmetlen egy "gyerek kanapé" van használatban.kézimunka 0 csak ráncigálja eszetlen módon.francia 1es.teste inkább puhos mint vékony.szóval nekem nem jött be és sztem drága is a teljesítményhez képest.

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 15:33

Tinácskáról van némi infó....csak egyeztetés történt,de sajnos rajtam kívűl álló okból kifolyólag nem jött létre a randi.DE az egyeztetés során kedves volt....

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 15:32

Szép napot.Tud valaki infót adni Anitáról(Kapuvár).NAgyon tetszik a hölgy és szeretnék vele találkozni de félő hogy kamu.VAgy???

steve77 · Újonc (13 hozzászólás) · 2010. december 11. 18:09

sziasztok, sisinél járt vki?

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. december 02. 08:27

Lolita a képek alapján azonos Lolával, aki a Színház utcában volt, de mostanában nem hívtam. Ha a régebbi véleményekre kíváncsi vagy, akkor itt a fórumkeresőbe írd be a nevét ;)

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. december 02. 08:25

Üdv mindenkinek!

A héten voltam Tündinél (26). A hölgy a Rákóczi úton rendel, ahol régebben Vivien volt. Alacsony lány, nekem kisebbséginek tünt, de nem vagyok biztos benne. A lakásban szó szerint hideg volt, de ezt ellensúlyozta a hölgy hozzáállása, merthogy aranyos és kedves, és látszik, hogy kezdő, még próbál a vendég kedvében járni, elnézést kért a hűvös időért, és próbált mindent bevenni. A fényképek róla készültek, ami nem látszik a képeken, azok az enyhén lógó mellek, de összhatásban nem csúnyák. Arcra átlagos, széles mosollyal. Nálam összhatásban 6/10.

Amúgy elég kihalt a fórum, sajnálom, hogy nem igazán jön beszámoló, legyen az pozitív vagy negatív, lassan már inkább én sem fogok ide írni... :(

MackElek · Újonc (16 hozzászólás) · 2010. november 27. 12:54

T. Makktársak!

Bár az ímént a győri fórumon - tőből való faroklerohadás terhe mellett - fogadalmat tettem, hogy a hölggyel többet nem foglalkozom, egy érv kikívánkozik belőlem, miért érdemes egyszer mégis elmenni hozzá, itt Sopronban.
-???
A helyszínért. Vadromantikus lepattant belvárosi lakóház, amit még nem ért utol a felújítások sterilizáló szelleme. A talán középkori eredetű házhoz és szomszédjához az utóbbi kétszáz évben nem sokat nyúlhattak hozzá. Valódi boszorkánytanya, denevérfészek, vagy amit akartok. Tehát: kalandra fel, de ígéreteknek nem bedőlni!

Üdvözlettel: egy (már nem sokáig) bús képű lovag

Ui: eszembe jutott egy másik nemsemmi helyszín is, ahol jártam. Keressétek Brigi leányt a tatabányai hirdetéseknél. Ajánlott időpont: egy havas téli nap, délelőtt. Tehettek egy kellemes sétát egy igazi kiskert-övezetben, utána meg magatokévá egy igazi nőt, az egyik legjobbat az itt hirdetők közül. (Életben még jobb is, mint a képeken, ráadásul van szellem a csajsziban.)

MackElek · Újonc (16 hozzászólás) · 2010. november 27. 11:53

T. Makktársak!

Szomorú szívvel tudatom a soproni úri közönséggel is, hogy megszűntem Amina bébi* lelkes híve lenni. Egy bizonyos másik hirdetőn kapott is tőlem rendesen. Hogy ne kelljen sokat keresgélnetek, idemásolom a lényeget:

"...ha nincs nő, nincs környezet, nincs technika, nincs hozzáállás - mert a drága négy visszamondás után ötödszörre átb@sz úgy, hogy éjjel a kapuja előtt hagy szobrozni háromnegyed órát, miközben rögtön jön (aztán kikapcsolja a telefonját) - akkor a helyes érdemjegy mindenre 0. Nemdebár? (Meg is kapta tőlem, de a rendszer nem fogadta el. Így lett 4*1 belőle. Az is elég randán néz ki.)"

"Ja, a beszámolóból kimaradt a lényeg: főhősünk törzsvendégi érdemeim elismeréséül - meg hogy a legutolsó (már soproni, a szerk.) alkalommal kicsit sietős volt neki - beígért egy jutalom szerelmi együttlétet. Hát ez az ígéret valahogy nem akaródzott teljesülni."

*Csak újoncoknak: újabban más művészneveken is hirdet, pl. Dorinda, Adél, miegyéb

Üdvözlettel: egy bús képű lovag

Ui: Erről az egészről szembe jutott egy ősi vicc az átkosból. Idősebb makktársak talán értékelik:

-Mi a különbség a demokrácia és a népi demokrácia közt?
-???
-Kb. annyi, mint a b@szás és a ráb@szás közt.

Téma indítva: 2010.02.25., 3410 hozzászólás összesen