Szexpartner fórum sopron
Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
papaslumf · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. május 17. 17:12
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. május 17. 17:07
Szia, többet is írhattál volna, merre dolgozik Kira?
papaslumf · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. május 17. 15:51
Implacabile · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. május 14. 13:10
Szia Doc,
Mónikát már én is kinéztem, sőt beszéltem is vele...nem Kőszegi út :-)
Viszont az azért érdekes, hogy több telefonszámmal is találkoztam a neten, ami mellett az ő fotója volt....nahh mind1, majd kiderül személyesen.
Az itt hirdető Anikóról tud valaki valami jót mondani (39 éves hölgy, piros csizmás fotó)
Üdv
Implacabile
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. május 11. 17:50
Sajnos mostanában nem nagyon volt időm, de amint lesz új beszámolóm, közzéteszem ;)
Kiváncsi vagyok Mónika csúszka-masszázsára, régen voltam Bp-n hasonló kezelésben, az nekem nagyon bejött, remélem Mónika is hasonlóval tud szolgálni.
Senkinek sincs leírni való tapasztalata???
szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 11. 08:27
mondom p.....navirágok!
Nem kimoderálni.....!
szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 11. 08:27
Bizony!
Nyílnak a mellbimbók és szárba szökkennek a pinavirágok..... :)
Doc, írjál vmi tapasztalatot az új hirdetőkkel kapcsolatban!
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. május 11. 07:48
Az semmi, mától már transszexuális hírdetőnk is van :D
Hozzuk össze Krisztiánnal :D:D:D
Amúgy mi van ma itt, 14 hírdető, tavaszodik?
szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 10. 11:16
Hehe!
Várom a beszámolókat és tapasztalatokat "Krisztiánról"!!!! :))))
John · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. május 08. 16:08
most látom van egy 22 éves Liánk is. a képből nem sokat lehet levágni, valaki esetleg ismeri?
szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. május 04. 16:06
John!
Sajna Sopronban pillanatnyilag senkit sem tudok ajánlani, de ha Győrbe mész, ott erősen ajánlom Zoé-t!
Nagyon csini a kiscsaj, tipikus plázacica, nekem kimondottan jól esett, hogy ilyen kaliberű rib....-t alázhatok, hehe..... :), meg is kapta rendesen!
John · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. május 04. 15:04
sajna tényleg elég gyér a felhozatal Sopronba... :( bezzeg győrbe milyen lányok vannak ....
ajánljatok egy fiatal vékony lányt!
sasik · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. május 01. 19:21
Kornéliáról és Mónikáról szeretnék többet tudni!
Ha valaki járt náluk írjon
Köszi
szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. április 29. 13:44
Köszi a tanácsot Doc!
Egyre rosszabb a választék itt Sopronban, de hát vkire pedig muszály vadászni! :)
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. április 29. 10:30
Szia, Kyra a képei alapján lehet, hogy a Vicky féle társasághoz tartozik, szóval ha a Kőszegi úton "rendel", akkor szerintem kerüld el nagy ívben.... Ha mégse, akkor várjuk a beszámolod ;)
Vikiről én igyekszem majd beszámolni, talán jövő 7en lesz időm.
Üdv
szoknyavadász · Lelkes újonc (43 hozzászólás) · 2010. április 29. 09:56
Viki 26-al csak az a baj, hogy mivel nem M.o.-on rendel ezért gondolom nem is magyar árakon.
Egyszer hívtam, de mikor megtudtam, hogy Ausztriában van, le is tettem róla, pedig kíváncsi lennék rá!
Így kénytelen leszek vmelyik másik lányt meglátogatni a héten.
Kyra-ra gondoltam, meglátjuk mi lesz.....
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. április 28. 17:38
Köszi az infót, mark30 :)
Tényleg érdekes, hogy pénzt kér a tisztálkodásért, valószínűsítem, a közös fürdésre gondolsz, mert azt írja a hírdetésében, hogy ilyen van Nála. Remélem azért nem kér pénzt, hogy én lezuhanyozzak vagy hogy Ő lezuhanyozzon :D
De kíváncsivá tettél, igyekszem mihamarább eljutni Hozzá is.
mark30 · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. április 28. 16:31
Kedves Doc. Viki 26, Mattersburgan rendel. Fotója eredeti, kedves aranyos beszélgetős lány. Masszázsa inkább simogatás, választható opció, fél illetve egy óra. Aktus többszöri lehetőséggel, persze ez sokban függ az állóképességtől :). Érdekes Ő pénzt kér a tisztálkodásért. Parkolás könnyen megoldható, ingyenes a mellékutcában. A vasutállomástól nem messze lakik, így vonattal is megközelíthető.
Kellemes vadászatot kívánva.....
Mark
Gaspar · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. április 28. 15:35
Nagy nehezen sikerült berigesztrálni, mert csak a guglival tálátam meg a regisztrációs oldalt. (Ez a webmesternek szól)
A napokban próbálkoztam Viki26-nál. Telefonban nagyon szimpatikus volt, de külföldön szolgáltat, innen vagy 30-40 km-re. Én az üres 1 órámba ezt nem tudtam besűríteni. Így elmentem Vicky24-hez. Itt se mondhatok semmi rosszat. Az ...TÖRÖLVE...helyi viszonylatban kedvezőek. Vicky jól néz ki, de ahol dolgozik az egy átjáróház. Az egy óra alatt végig mászkáltak ki-be a szomszédos folyosón. Ez nekem nem jött be. Ha nem itt dolgozna visszamennék, de így nem fogok.
Miára nagyon felcsigáztatok, de úgy néz ki erről már lemaradok. Mit tudtok Kornéliáról?
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2010. április 28. 12:24
Jujj, ez a pasi komolyan gondolja??? Ááá, Krisztián, ez naggggyon dúrva, én nem égetném magamat.... Vajon van olyan csaj, aki felhívja? Hová süllyed a világ... :D:D:D