Szeretnék így fogalmazni: ha én vándorló lány lennék, akkor nem biztos, hogy szeretnék olyan városba menni, ahol kritikát kap boldog-boldogtalan.
Még a "jogos" kritika helyénvalóságát is megkérdőjelezném, annak hatékonyságáról is vitatkoznék, mert nálunk azért az olyan ábrándok és fantáziák fogalmazódnak meg (vagy kell kitalálni, felfedezni őket, vagy elég idő után bizalmat nyerni ahhoz, hogy megtudjuk), amiket sokszor pont bizonyos karakterű, viselkedésű, khm... akár higiéniájú (Ne fürgyé' le!), intelligenciájú, humorú, formájú stb. lányok tudnak biztosítani. Az ember egy végtelenül izgalmas teremtmény! (Számomra.) Épp ezért, amikor szolgáltatássá és tranzakcióvá degradálják a tevékenységünket, az engem szomorúvá tesz. Bár szinte azonnal fel is vidulok, mert a vendégeimre gondolok, akik esetében úgy tapasztalom, hogy nem így élik meg a randiinkat. :) :* (Talán egy kivétellel.)
Egyébként gyermeteg erőfeszítés lenne megpróbálni mindenkinek megfelelni. Azért írtam a hosszú hónapok óta tartó fórumbeli tobzódásra épp most, mert megtámadtak egy lányt. Meggyőződésem, hogy összefüggésben a fórumbeli előzményekkel.
Költői kérdés: ennek milyen üzenete van? - Ne moderáljátok ki, kérlek! Mi sem félhetünk a vendégeinktől!