Kedves, normális nő, habár sztem bőven 50 fölött van már. A képek csalókák - elég alacsony és nagy hasa van, de a melle és a feneke szuper. Finom puha a bőre, nem válogatós, technikája átlagos.
Szexpartner fórum sopron
Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
steven77 · Újonc (4 hozzászólás) · 2020. augusztus 06. 14:39
Revenant · Újonc (53 hozzászólás) · 2020. augusztus 05. 23:43
Mia-nal voltam. Kedves volt, mosolygós, de nem túl bőbeszédű. Nem is baj mondjuk nem beszélgetni mentem. :) azok a cickók.. :)
Technikája semmi extra, de tette amit kell, nincs rá panaszom.
Evelin (24)-ről valaki? Nagyon bomba csajnak néz ki. Képek alapján az 59kg-ot sokallom, vagy elírta vagy nem tudom...
Vagy Cintya (18) ?
loki40 · Újonc (43 hozzászólás) · 2020. augusztus 03. 08:33
Köszi!
A hétvégén meg is látogatom.
sandokan89 · Újonc (56 hozzászólás) · 2020. július 30. 21:41
+1
Törölt felhasználó · 2020. július 30. 17:44
Ez engem is érdekelne
loki40 · Újonc (43 hozzászólás) · 2020. július 29. 10:33
Sziasztok.
Sonja , Luna, Adina.
Közülük kit ajánlanátok?
Jöhet privátban is.
Josef82 · Újonc (3 hozzászólás) · 2020. július 27. 09:42
Sziasztok!Honey 43-nal esetleg jart mar valaki?
Pringoools · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. június 29. 20:03
Jártam, nem most volt. Felejthető hely, semmi extra, jereváni lakás 40-es pipikkel.
Masszázs szolgáltatók közül Rebekát ajánlanám aki most Nuru Masszázs néven fut ha jól tudom.
Sajnos ritkán elérhető de amit nyújt az nem a szokásos statikus huzogatás mint sok helyen. Igazi élmény a kiscsaj az egyetlen baj hogy nem vállal többet mint masszázsde abba oda teszi magát!
anonimer · Újonc (27 hozzászólás) · 2020. június 29. 15:38
Sziasztok, járt valaki a bambusz masszázs szalonban? Vannak tapasztalatok?
gebre · Újonc (22 hozzászólás) · 2020. június 10. 10:20
De igen
Revenant · Újonc (53 hozzászólás) · 2020. június 09. 16:30
"Szonja masszas" és "erotikus masszás" véletlenül nem egy és ugyan az a személy? Sok a hasonlóság.
flipperbajnok · Újonc (11 hozzászólás) · 2020. június 09. 06:21
Voltam a csajnál rossznak nem mondható..a teste nagyon jó szerintem..arcra annyira nem vonzó..A franciája felejthető látszik hogy nem szivesen csinálja.Ha csak d...ni mennél arra tökéletes és nem kér sokat..
sandokan89 · Újonc (56 hozzászólás) · 2020. június 06. 20:43
Végül Cindy lett meglátogatva. Rég voltam nála, de minden remek volt. Sajnos az infláció érezhető lett nála, de összességében semmit sem bánok
yamann2000 · Újonc (35 hozzászólás) · 2020. június 06. 01:55
Már Melissa név változtatással úgy hogy kérdésedre választ tudod 👺
sandokan89 · Újonc (56 hozzászólás) · 2020. június 05. 22:06
Félve kérdem meg, mer úgyis törlik..., de valakinek van mesélnivalója? Konkrétan Züleyah érdekelne
Lánykereső Szerkesztőség
· 2020. március 12. 11:15
Kedves Hirdetőnk/ Látogatók!
Kérjük ezt a beszélgetést a Általános csevegés / Beszélgessünk topicban folytassák
Köszönjük
Revenant · Újonc (53 hozzászólás) · 2020. március 12. 10:33
Én csak olyan lánynak adok "rózsacsokrot" aki kivételes testi adottságokkal rendelkezik, mivel ezeket a lányokat nem igen kaphatom meg.
Persze lelombozó, hogy egyenesen arányos a lány külsejével a leszarom, semmi extrát nem vallaló hozzáállás. Minél jobb egy csaj, annal kevesebbet vállal, ami valahol érthető is, mert a testi adottságának köszönhetően ezt megteheti, hogy kevesebbet nyújt. Sajnálatos mindesetre, de ettől függetlenül nem tudnék hozzányúlni olyanhoz, aki lehet sokmindent bevállal, de nem tetszik külsőleg.
Szóval lányok! Rakjátok oda magatokat! :D
Bogi42 · Újonc (1 hozzászólás) · 2020. március 11. 19:14
Hat igen ezt en megértem...de ha mindig ez a tapasztalat az minden lányt leminősít sajnos
Tupac · Újonc (44 hozzászólás) · 2020. március 11. 12:23
Igazad van,az átlagos lányok valószínű odaadóbbak..
De!
'Átlagos' lány van otthon,azért keressük fel ezeket a hölgyeket,mert nem átlagosat akarunk,ezért egy szép csokrot rájuk áldozunk...Az a baj,hogy a legtöbb (tisztelet a kivételnek) ezzel vissza is él.Nem múzeumba megyünk hozzájuk,hogy csak nézegessük őket,hanem a csokor rózsáért a meghirdetett szolgáltatást várjuk és sajnos legtöbbször csak várhatjuk.......
Ami meglepő,hogy tudják hogy ide felírjuk a tapasztalatainkat,mégsem változtatnak a hozzáállásukon..
Pedig ha azt olvasod rendre egy étteremről,hogy ehetetlen a kaja,nem hiszem hogy oda mész családi ebédre...
(Még egyszer,tisztelet,akik szolgáltatnak és nem csak rózsacsokrot gyűjtenek)
Tupac · Újonc (44 hozzászólás) · 2020. március 09. 08:43
... azért higy elmenj hozzá, aztán a csokrot átadod, onnan meg azt csinál amit akar.. (vagyis nem csinál..) Jólérezni mentél magad, vagy neki állsz veszekedni, vagy legyintesszz beletörődsz és azt kapod amit ő gondol. (nagyon keveset) Beletörődsz és már hazafele bánod a rózsaszálakat...