Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. augusztus 25. 09:22

Szia!

Próbáld ki a fórum keresőjét ;)

Elég sok vélemény van.

De tudomásom szerint nincs aktus nála.

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2016. augusztus 25. 07:09

Tisztelt Urak!

Niki 19 érdekelne!

Valaki súgna privátban,ha kérhetem!

Sajnos annyi rosszat olvastam,szinte kizárólag csak rosszat!

Már nem is merem megírni,amit tegnap láttam.Privátba megírom akit érdekel!

Én pedig köszönöm a privát véleményt!

Alina86 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. augusztus 25. 00:16

Tisztelt régi és leendö kedves Ügyfeleim  !

Pár sorban elnézést szeretnék kérni minden olyan kedves visszatérő és új ügyfelemtöl,- ügyfeleimtöl akiket a napokba illetve a hetekben bizonyos formában megbántottam .  Családi problémák léptek fel miközben keresztlányomat autó baleset is érte . Kedves ügyfeleim, sajnálom hogy sokszor lebeszélt idöpontot lemondtam vagy le se mondtam csak etűntem.. számomra a család az elsö és néha a hirtelen döntések a jo döntések....mikor hirtelen el kellett mennem mert keresztlányom állapota sulyosbodott...

Idöközben keresztlányom állapota szerencsére stagnálódott igy tul van az élet veszélyen , ami nekünk itt kedves ügyfeleim annyit jelent hogy ...ismét elérhetö leszek és megy tovább minden a régibe a megszokott módon a megbeszélt árakkal .

Köszönöm hogy idöt szakítottatok levelem elolvasására és reménykedem benne , hogy hamarosan ujra együtt lehetünk és átélhetjük azt az élvezetet , testi kielégülést amit eddig is megadtunk egymásnak ..

Mottom :  Szeretek kényeztetni de a viszonzást is szivesen fogadom. Az ugy jo ha mindenkinek jo...nem csak egyoldalu a dolog .

Én nem vagyok és nem is leszek eröszakos...aki ugy gondolja irjon rám és a talit minden gond nélkül össze fogjuk hozni.

KÖSZÖNÖM MINDENKI MEGÉRTÉSÉT ÉS EZEK UTÁN IS ...  SZERETETTEL VÁROM RÉGI ÉS LEENDÖ UJ UGYFELEIMET .

ADDIG IS BARÁTI ÖLELÉSEL ÉS SOK PUSZIVAL ...ELKÖSZÖNÖK MOST TÖLETEK ....

MILLIO PUSZI  :)   

ÜDV . 

ALINA , SOPRON . 

Skera · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. augusztus 24. 20:09

Köszi!

Anitaszexy · Újonc (22 hozzászólás) · 2016. augusztus 24. 19:30

Te vagy a menedzsment? Hát 20 évesen nem is lehet "lehasználva":)

diszkréten21 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. augusztus 24. 17:15

Igen ő hírdeti. Én voltam nála kifejezetten az anál miatt. Hmm. Ő nyitott ajtót, de amikor beléptem volt egy nagyobb darab nő is. NAgyon nyúztt volt Amanda feje, mint aki most kelt fel az éjszakai műszakból 4 óra alvás után. 

Előre megbeszéltük az árat, erre mikor ott vagyok ***moderálva*** akart kérni. Mondtam, hogy telefonben nem ezt beszéltük meg, erre mondta, hogy "akkor jó, legyen ennyi".

Az aktus kb 10:1 de az is csak azért mert finom popsija volt. Gyorsan la akart rendezni. Soha nem megyek visszahozzá. Nem értem az ilyeneket, hogy miért ezzel foglalkoznak.  Kiábrándító volt.

chilipalmer · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. augusztus 24. 16:37

Hello! Csak masszázs. Nekem nem jött be.. Amikor a végéhez közeledtünk, már épp eldurrantam volna, szólt hogy "bocsi, de túlléptük az időt". Mondanom sem kell, hogy azzal amit addig csinált mehetett a levesbe. Maga a lazító masszázs nagyon frankó volt, de amit addig felépített, a végére le is rombolta. Egyszer voltam, nem megyek többet.

kokoo · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. augusztus 24. 01:57

hát sokkal szebb és nincs lehasználva mint egyesek

Dereek · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. augusztus 23. 19:51

Hova erdemes??? ! Volt itt egy "vanessza 26" na ő tudta mia apálya... Alexsza34nél voltam pár éve.. szuper meg minden de akkor nagyon lehangolt, hogy spiralja van... döntsetwk el.. mondom 2 eve volt cengery...

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. augusztus 23. 18:23

Tisztelt Fórumzók!

Kérjük ezt a beszélgetést ne a városi topicban folytassák!

Köszönettel,

VL Szerkesztőség

kokoo · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. augusztus 23. 03:08

sziasztok. Kendráról vélemény? aranyos lánynak tűnik.

karcsi30 · Újonc (74 hozzászólás) · 2016. augusztus 22. 14:20

Krumplibogár sem dolgozott még életében szeritem.

Amit rendes munkáért kap az ember amiért eladja az idejét ,így értem.kb 1 nap = 1 óra jelen esetben.

Szerintem rendben van ha emiatt írunk pár szót egymásnak.

kapusi · Újonc (14 hozzászólás) · 2016. augusztus 22. 14:06

Teljesen igazad van semmi másról nem szól az egész .tisztelet a kivételnek . a legtöbb lány úgy van vele, hogy 5-10 perc alatt lerendezni a dolgot aztán mehetsz. többször is volt rá példa, hogy még neki se áltunk a dolognak már csörgöt a telefonja a lánynak és felvette és kb 5 percig egyeztettet a következő kuncsaftal.majd nekilátunk a dolognak ismét csörgöt a telefonja. már én kelletem rá szólni ,hogy kapcsolja ki vagy némitsa le. Pedig belőlünk ***moderálva***. egy kettő lánynak el kéne jutni a tudatáig,

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2016. augusztus 22. 08:27

Az előttem szólókhoz,kiegészítséként! 

"krumplibogár" - te az is vagy!- szerintem te egy hírdető vagy!

Aki ennyire tisztában van a lányok helyzetével!sőt!Ha ennyire átérzed a helyzetüket!Miért háborgatod Őket!Hagyd Őket békében!Van nekik bajuk bőven!Nélküled is!

Ők azért vannak itt,hogy ár*ba bocsássák amilyük van!

A kapitalizmus lényege! -Szolgáltatás-Ellenszolgáltatás! Ebben a két szóban minden benne van!

S ha egy kicsit is a gazdasági részébe beletudsz gondolni!Netán "asszociálni",akkor minden benne foglaltatik!

A tiszteletet minden nőnek meg kell adni! MINT NŐNEK" - de ez nem azt jelenti,hogy visszakell vele élni!

Mert aki az ügyfeleket,palira veszi,igenis nyilvánosságra kell hozni!Mert ez a többi,a tisztességesen munkáját végző hölgyek kárára van!

Én köszönöm a lányoknak,hogy vannak!Mert az én életemet igenis megédesítik!

Az,hogy miért kényszerülök eme szolgáltatás igénybevételére,az már az én bajom!

Azt megírom,amikor első alkalom megtörtén! Nagyon szégyelltem magam,saját magam előtt!Sőt! Undorítónak találtam magamat!

S most itt vagyok,még mindíg!

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2016. augusztus 21. 07:20

S még annyit!

Ha már olvastok kislányok!

Akkor abból tanulni,vagy netán okulni is lehet!

Nem egymást kinyírni!Aki próbálja  a TISZTES IPART ,tisztességesen csinálni!

Na ez tuti ! - nem lesz hosszúéletű komment!

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2016. augusztus 21. 07:15

Ezek szerint az érdekelt delikvensek tiltatják le?

Érdekes!Én úgy tudtam,hogy nem is nézik a netet!

S azt hittem,a "menedzs-ment"! a kritikák meg csak jönnek!

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2016. augusztus 21. 00:16

Minden kedves jó embernek, aki mások hozzászólását moderálásra küldi, kívánok egy sünt a valagába...

mitarbeiter85 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. augusztus 20. 19:04

Ne legyen túl idős, de a normális hozzáállás lenne a legfontosabb.

mitarbeiter85 · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. augusztus 19. 19:43

Üdv! Ismertek olyan lányt, aki vállal szüzesség elvételt, ezenkívül normális, megbízható? Köszönöm!

kokoo · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. augusztus 19. 19:37

sziasztok. szeretném tőletek kérdezni , hogy a lány aki kocsiban mindent vállal milyen?  válaszotokat köszönöm!

Téma indítva: 2010.02.25., 3410 hozzászólás összesen