Már kezdem megszokni, hogy az életben körül vagyok véve olyan MILFekkel, akik lazán letagadhatnának 10-15 évet, egy ránc nincs az arcukon! De a hirdető hölgyek többsége megelőlegezi magának a MILF jelzőt és lazán le is tagadja azt a 10-15 évet, ami viszont azt eredményezi, hogy a megadott korához képest nem lesz milf, mert sz@rabbul néz ki, mint a behazudott korának valódi milfjei :D remélem érthető voltam :)
Tisztelt hirdető hölgyek! A MILF nem egyenlő a Mature vagyis az érett/idős nővel, hanem "Mother/Mom/Mum I'd Like to Fuck" azaz olyan anyuci, akit hú de megd*gnék! Hirdetnek itt kifejezetten ronda, öreg nők is "milfszex" és hasonló jelzőkkel.. szánalmas.. tisztában kellene lenni előbb a szó jelentésével!
Jártam Anitá(40)-nál a vvölgyben. A hely nem volt ismeretlen számomra, tudtam mire számítsak, nagyon rendben van. A hölgy fejre többnek tűnik 40-nél, de a teste még 30 sincs! Valóban picike, nagyon csinos, formás popsi, gyönyörű és feszes mellek. Egyébként kedves, kínált itallal, lehet vele beszélgetni. A franciája isteni, igazi "sloppy blowjob" (cuppogós, bőnyálas). Viszont az nem tetszett, hogy félórát kértem - erre kaptam egy nf-et, majd lábmasszázst és aztán viszontlátásra.. Kicsit úgy éreztem utána magam, mint az a bizonyos macska akit kivágtak sz@rni :D
Biztos sietett, vagy rossz napja volt, vagy bennem volt a hiba, ettől függetlenül ajánlott kategória, legalább is franciára, mert a többit sajnos nem sikerült megtapasztalnom :(