Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 20:19

Igazad van, csak más a telefonszám, meg itt 28 éves, és mégis Ő az :)

Ugyan szerintem bőven 30 felett van, de az már tuti, hogy nem 25 :D

bandi1975 · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 18:45

itt dorina 28 néven hirdeti magát

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 16:50

Beszámoló:

Shanti (25) nem itt hirdet..., priviben leírom, hogy hol...

Jereván, tízemeletes, kégli picit lepukkant, de még elmegy kategória.

Shanti egy cuki félvér kiscsaj, vkije afrikai lehet.

Alacsony, pici cickók, hihetetlen kemény fenék. Arcra picit idősebbnek tűnik, de nem sokkal.

Hozzáállása csillagos ötös!

Összeségében nálam: 8/10

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2015. augusztus 27. 16:42

Szia, szerintem meg ez nem egy helyesíró fórum... nyelvtan***moderálva*** menjenek oda... :P

Viszont ha figyeltél volna a mondanivalójára, jobban járnál, miszerint Te is fordulj vissza az ajtóból, ha nem az nyitja, aki a fényképeken szerepel.

kissandrás! Ne foglalkozz mások véleményével, csak írjál nyugodtan, akár beszámolót is ;)

rocksztár · Újonc (21 hozzászólás) · 2015. augusztus 26. 09:45

Vanessza 24-ről valakinek valami infója???

bandi1975 · Újonc (9 hozzászólás) · 2015. augusztus 23. 10:31

sziasztok,Brigi29-nél volt már valaki?

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 19:34

Tanulj meg helyesen írni.

kissandrás · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. augusztus 22. 17:20

Sziasztók !

LEIÍROM TAPASZTALATOM FELHÍVTAM TÖBB LÁNYT ÉS MINDIG UGYAN AZ A SZEMÉLY VETTE FEL A TELEFONT VALAMINT FELKERESTEM A *** moderálva *** UTCÁBA ÉS NEM A KÉPNEK MEGFELELŐ VOLT A KÉP KIFORDULTAM EZ A TAPASZTALATOM FÉRFITÁRSAIM FIGYELYETEK HOVA MENTEK MERJETEK KIFORDULNI MERT ÁTVERNEK MINKET.

kissandrás · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. augusztus 21. 20:21

Miért van Nelly és Tiffanyoilyan sokszor???? Minden második hirdetés az övüké.. 1 lány 4x5x szerepel csak a szám és a kép más!! Ez engedélyezett ?

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2015. augusztus 17. 08:43

AKKOR MINEK VAN A FORM???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, hogy a fórumba ne írjon ***moderálva***! Ezt nem tudjuk kienegedni. Most csak moderáltuk, később töröljük...
Megértését megköszönve

Üdvözlettel:
Vidékilány Szerkesztőség 

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2015. augusztus 17. 07:51

Egy kis izelitö tegnap délután gondoltam egyet és felhivtam telefonon Betti20 hogy este hétóra környékén tudna e fogadni mert hát képei nagyon meggyöztek engem hogy bizony látogassam meg.

A lány élöben sokkal szebb mint a képeken de mikor megérkeztem a helyszinre ez a deák tér egyvalami nem tetszet az a hozzá állás nem a bettivel beszéltem az árakról hanem ginával a barátnöje elmondta az árakat hogy sima masszás egy kellemes befejezésel egy teljes órára *** moderálva *** kijön de ha akarok egy kis sexet szeretkezésel félóra *** moderálva *** negyven perc *** moderálva *** mig az egy óra *** moderálva ***-böl meg van.

Közben hivták telefonon a lányokat és érdekes modón rosszulétre hivatkozva kitesékeltek mondván jöjek vissza holnap vagy válaszhatok a drágábbik*** moderálva ***.

Amúgy csak egy szimpla masszást akartam volna de nem csak a drágábbik verzió jöhet szóba a két lánynál vagy jön a hirtelen rosszulét és mehetek oda ahol talán másútt jobb.

Na enyit erröl most majd biztos hogy kifognak moderálni mert leirtam a saját tapasztalomat.

További szép napot mindenkinek.

Johnny90210 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. augusztus 17. 01:17

Tudja esetleg valaki mi történt Wanda nevű hölgyel?

Sznupi · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. augusztus 16. 19:13

Most. Doc beszámolóján felbúzdulva felhívtam Bianka21 -et. Első kérdése, hány éves vagyok? Mondom 28, erre ő, 30 éven aluliakat nem vállal. Kissé meglepődve elbúcsúztam.
Szóval, most várhatok két évet. A kutyafáját! :D

joey88 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. augusztus 16. 12:22

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Laura 22 super minden redben van és nagyon jól áll a dologhoz :)

Don_40 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. augusztus 16. 06:09

Debrecen után a Tifanni csapat Sopront támadja. Hmmmm...

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2015. augusztus 15. 18:28

kedves lányok ha már kiirjátok hogy hány orától hány óráig lehet titeket hívni akkor légyszíves felvenni a telefont ha meg nem érsz rá egyszerüen kapcsold ki.

köszönöm.

wwsanyya · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. augusztus 14. 09:08

Sziasztok!

Volt valamelyikőtök Laura (22) nél?

Kellene egy kis infó róla.

Előre is köszi :)

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2015. augusztus 12. 11:53

Üdv Mindenkinek!

a múlt héten írtam egy beszámolót Mayáról (23), amit a drága hölgyemény töröltetett, pedig csak egy véleményt írtam le, miszerint "fadarab"-ként állt hozzá az egészhez. Persze a hirdető azóta már nincs Sopronban, de úgy gondolom, a véleményem nem korrekt módon lett törölve a Tisztelt Szerkesztőség által. Ha minden "negatív" véleményt törölnek a kedves hirdetők kérésére, akkor inkább foglalják szabályzatba, hogy ne lehessen ilyesmit a drágalátos hirdetőkről írni...

Üdv: Doc

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2015. augusztus 12. 10:18

Dia masszázs!

Minden nagyon rendben van körülötte!

De! Szerintem még a nyagyon kezdő kategória!

De igyekszik odatenni magát!

Kedves,aranyos!Ajánlott mindenképpen!

Doc · Tag (276 hozzászólás) · 2015. augusztus 11. 21:31

Akkor ne mások véleményére adj, látogasd meg Öket...

Annál többet nem tudhatsz meg senkitől ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 3410 hozzászólás összesen