Szexpartner fórum sopron

Soproni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
zipporea · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. június 02. 15:30

Sziasztok. Nem fogok regényt írni de itt egy kis saját tapasztalat az utóbbi pár látogatásomról.

Jasminka 25

Ajánlott kategória. Minden a megbeszéltek szerint.Lakás ok,árak megfelelő. A hölgy maximálisan rendben van.Biztos megyek még.

Ella 19

Képek alapján jobbra számítottam.Az árak az átlaghoz képest magasabb.Egy kicsit lekezelő,beképzelt kategória.Lakás ok,ár/érték szerintem pocsék alig engedte hogy hozzá érjek,minden extra.Ha nem előre kéri a pénzt biztos otthagyom.Telefonba nem erről volt szó.Én többet biztos nem megyek.

Bianka 24

Régebben jártam nála minden rendben volt.Lakás ok.A hölgy nagyon csinos,hozzáállás szuper.Árak rendben.Minden a megbeszéltek szerint.Vigyázni rá.

Mostanság ennyi. Én egy ideje inkább Győrbe járok mert nincs messze,biztos a diszkréció és sokkal nagyobb a választék sokkal korrektebbek a lányok.

Érdekelne infó Viktória 22. Valaki vélemény?

Üdv.

Strigx · Lelkes újonc (69 hozzászólás) · 2015. június 01. 18:01

Sziasztok!

Tudtok ajánlani valami jó masszázs szolgáltatót Sopronban? Erotikus, csúszka a végén esetleg NF befejezéssel. 

Jöhet privátban is. 

Köszi!

Polarx · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. május 28. 21:59

Hello!

Tudok olyan lányt mondani, aki popót is vállal?

Köszi előre is!

bojti · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. május 27. 20:44

Klaudiáról olvass a kecskeméti topikban ;-)

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2015. május 27. 16:44

klaudia 20 elég nehéz elérni telefonon igaz mától hirdeti itt magát sopronban de eddigi próbálkozásaim mind kudarc volt vagy hangposta vagy azonal megszakitja a hivást.

amúgy a képei alapján egy bombázó csajról van szó ha tényleg ö van a képeken.

Cobralgin · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 27. 15:29

***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Nelly41

Nelly Sopronban, eszméletlen. Érett,nőies idomú.Barátnős ffeling kezdet után,gyorsan felpörgetett, úgy elkapott a szájával, mélyen,nyálasan, kényszerfr*nciásan. Hálából szétny*ltam a húsos p*náját, a szűk p*psijával meg kivégzett. Második menetre már nem éltem túl a sz*ját.

Makktársak itt van mit élvezni!

Greg · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. május 27. 13:30

Yvonne-t nem rég kerestwm fel. Ha nem zavar, hogy husi a lány, akkor merem ajánlani. A lakás ok. Ágfalvi lakotelep. A csaj hozzáállása szuper. Maximálisan odateszi magát. 

Sherryt még tavaly láttam előben. Nem nála voltam, hanem a barátnőjénél. A képeken ő van. Helyes, mosolygós csaj. 

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2015. május 08. 08:12

Nem, nincs olyan XD

Egyéb hülye kérdés?

Meistro · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. május 07. 19:03

Üdv.

A lányok között van olyan aki tényleg úgy is néz ki mint a képeken?

dzso · Lelkes újonc (65 hozzászólás) · 2015. május 04. 21:56

nekem Niki35 és Bianka24 is bejött, hely, árak, ápoltság rendben (kb.2 hónapja voltam) 

mekegek · Kvázi-tag (107 hozzászólás) · 2015. május 04. 21:47

Nati 22!! Több mint amit akarsz!Kedves,aranyos!Rendes!

Dereek · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. május 04. 19:04

Hy!!

Szerintem jelenleg NINCS!! De ez a Te dolgod.... válogass..... Sok sikert!!! (majd várjuk a beszámolót)

Törölt felhasználó · 2015. május 03. 00:41

Sziasztok!

Egy kedves,közvetln,odaadó barátnő feelinges hölgyel tidna valaki szolgálni. :)?

Vagy esetleg valami friss beszámolóval.Kizárolag korrekt néni  érdekel.Van Sopronba ilyen????

qrrekt · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. május 02. 15:38

Minimum retusált képek,dagi,kis cicik,ha mégis meglátogatod,kérdezd meg,hogy hol hagyta az ütközőit.))))))))))))))))))))Amúgy alapban játék zokniban,nekem átlag alatti volt az együttlét,nem leszek visszatérő vendége.

rocksztár · Újonc (21 hozzászólás) · 2015. május 02. 00:24

Valaki tudna segíteni Natalie 33-al kapcsolatban???

tiko · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. május 01. 23:29

Helló makkerek,Laura 22-ről kéne infó

weaner · Újonc (29 hozzászólás) · 2015. április 28. 15:34

Ott voltam a múlt héten a 2.x Bianka 24! Nagyon boldog voltam újra! Igazi barátnők érzés! Ez egy nagy, szerelem, szexi lány, egy nagy szám! Csakúgy, mint a képeken! Üdvözlettel! János

géza312 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. április 27. 17:22

Lüszi 28 valami info. Köszönöm :)

adamsfriend · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. április 24. 12:04

sziasztok! Valaki el tudná mondani nagyvonalakban, hogy bianka 24 és niki 35 mit vállal?  Telefonon nem nagyon értem el őket,  érdemes e tovább próbálkoznom? Akár itt, akár privátban!  Köszönöm! 

tom457 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. április 22. 23:34

Ma voltam Nicole-nál. Alagsori a lakás, de korrektül van berendezve, a szoba és a fürdő is teljesen rendben van.

A képeknél még talán jobb volt a hatás élőben; kedves, barátságos lány. Megegyeztünk a részletekben, majd hozzá is kezdtünk. Dicséretes a hozzáállása, mindenben igyekszik a vendége kedvére tenni. Elégedett voltam vele és szerintem máskor is meglátogatom majd.

Téma indítva: 2010.02.25., 3410 hozzászólás összesen