Yvonne26
ajánlott teljesen OK. hely, hozzá állás minden rendben
Ja NEM agy-amputált ,mert egy-kettöbe beleszaladtam..............
Yvonne26
ajánlott teljesen OK. hely, hozzá állás minden rendben
Ja NEM agy-amputált ,mert egy-kettöbe beleszaladtam..............
Már régota szemezek lara42-vel. Van valakinek tapasztalata rola?érdemes menni hozzá? Elöre is köszi?
Köszi a beszámólot legalább tudjuk kihez ne menjünk .erre valo szerintem ez a forum.amugy akkor te kit ajálanál? Kit érdemes sopronba meglátogatni?
Beszámoló:
A múlt héten voltam Kingus-nál (22) 20/402****
Részemről NEM ajánlott kategória. A sárga "fürdőruhás?" képeken NEM ő van! Juh*rf* úton r*nd*l, a nyolcadik emeleten, ugyanabban a borzadályban, ahonnan már kifordultam egyszer, és ahol szerintem már sokan sz*pták be, hogy nem az nyit ajtót, aki a képeken van! Egy nagydarab hölgyemény nyitott ajtót, és nagyon marasztalt, de megköszöntem a lehetőséget, és Revolver kollegával ellentétben távoztam! Ő ugyan egy Kinga (22) nevű hirdetőnél volt, de szerintem több hirdetéssel és telefonszámmal próbálkozik ugyanaz az igénytelen csapat.
Fogadjunk, hogy pár nap múlva lecserélik a képeket/eltünik a hirdetés... Éppenezért mégegyszer, szerintem a J*h*r*f* tiz*n*gyb*n, nyolcadik emeleti borzadvány: KERÜLENDŐ!
Én eddig csak grétánál voltam de öt tiszta szívvel tudom ajánlani
Sziasztok hétvégére tudnátok egy kellemes lányt ajánlani akit érdemes lenne meglátogatnom.elöre is köszönöm nektek.
Sziasztok!!
a mostani hölgyek közül kit ajánlanátok?? Sissi, Sziszi és Marica érdekelnének leginkább.
Köszönöm.
Sziasztok alexárol tapasztalat?
Sztem nagyon
Sziasztok a szöke démonrol tudnátok véleményt mondani?érdemes meglátogatni?
Én ezt nem mondanám,szerintem sok kedves csaj van itt Sopronban! Persze van egy-kettő aki fekszik,mint a zsák,én még nem fogtam ki ilyent ...De ne általánosítsunk szerintem.És hozzáállás kérdése is,meg ugye szimpátia...
Bianka 24 nagyon jó!! Nagyon ott van! Mehetsz hozzá nyugodtan!!!
Anna 45 ? Olyan szigorú,de kedves "tanár néninek " tűnik :D
bátran ajánlom! a képeken ö van, barátnös hozzállás (kicsit locsi-fecsi, de belefér), karcsú csinos lányka.
Hello! tudomásom szerint nem.
sziasztok,Dézy40 csak masszázst válal?
Bianka 24 -röl szeretnék infot kérni kedves férfitársaim.köszi
Nem mondom hogy csak ő! De jelen választék közül nála és Alexánál voltam ezért nem tudok mást minősíteni. Bianka 24 viszont érdekelne.
Tényleg csak gréta38megbizhato ? Akkor bizony tényleg elég elszomorito a helyzett sopronba.
Évi (33) 1 hónapon belül legalább harmadik müvésznevén hirdet, vajh mi okból? rossz elöérzetem van! valaki meg tudja cáfolni?