Engem is érdekelne. Hívtam de nem vette fel. Bár az nem túl bizalomgerjesztő hogy görbül a háttér a képein..
Engem is érdekelne. Hívtam de nem vette fel. Bár az nem túl bizalomgerjesztő hogy görbül a háttér a képein..
Jogos
Természetesen a hölgy részére.
Mivel elég sokan érdeklődtek az utcai csajok után tettem egy kört. Szigetvár irányából Pécsig semmi. A kővágószöllősi elágazó elött láttam egy piros rongyot a bokorra rakva de lány nem volt ott. Pellérdi elág vasút után (éles dűlő) üres. Komlói úton sem láttam csajokat. Én ezekről a helyekről tudok ahol még tavaly is láttam csajokat.Vagy elköltöztek máshová vagy nincsenek már utcai pillangók Pécsen.
Sziasztok!
Laura 26 nagyon fincsi falat. Valaki próbálta már? Elsősorban a hozzáállása és az ügyessége érdekel.
Üdv. Bitch
Melyikőtök részére?
Mert nagyon nem mindegy. 😉
Mindíg vannak akik szeretik a szódás öblítés utáni behatolást! Sok sikert hozzá! :D
Szia! És engem is ,már írtam privátban
Sziasztok.
Tudtok olyan lányról aki Faustot válal?
Zara (27)-ről van tapasztalata valakinek? Régebben hirdetett már itt Pécsett.
Szoba Tiszta! 😀
Jól hangzik, a képei is jók. Sajnos nincs nála NF és ujjazás sem, így nálam kilőve. Pedig tetszetős a hölgy.
Sziasztok Nicol 28 al van valakinek tapasztalata?
Üdv, érdeklődnék, hogy a környéken merre vannak utcalányok? Válaszokat privátban várom.
Segítsetek! Ez mit jelent: nagyon kedves (SZT)?
Sehogy sem tudom megfejteni, mi az az SZT.
Alexa 45. Belvárosi pici lakasban fogadott. Nagyon kedves, szerintem jó alakú MILF, beszélgetôs. Szexben lehet tolni bármilyen pózban. Jó volt.
Helló
Ez engem is érdekelne.
Vannak még egyáltalán? Rég nem láttam eggyet sem.
Klau (23) hölgyről info? Privátban is várom! Köszi!
Írtam privátot. Hátha tudunk segíteni egymásnak.
Sziasztok!
Tudtok a városban utcai lányt ajánlani, akivel elégedettek voltatok?
Üdv. Bitch