Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
NikiPécsen · Újonc (12 hozzászólás) · 2022. február 09. 20:47

Kedves Jonathanwick!

Azért van az Rl oldalon 22 + mert eddig 20 + volt ki irva és átirtam 22 re de a + jelet nem tudtam és tudom le venni .. De majd ott is szolok az oldalnak hogy vegye le a + jelet ha ez bántja a szemedet. Nyugi...

Csók Stella!

Lánykereső Szerkesztőség · 2022. február 09. 10:15

Ez az ötlet bennünk is felmerült, így a képgarancia mellett lehetne életkorgarancia is. Kérdés, hogy mennyire releváns ez bárki számára, egy jó nő 50 évesen is az, egy kevésbé vonzó meg 20 évesen se fog sokakat érdekelni. A fotógarancia - szerintünk - valóban fontos, mert ne a fogatlan bába nyisson ajtót a Claudia Schiffer képeivel dekorált hirdetéseknél, de egy dugás előtt senki nem a személyiket ellenőrzi, hogy ki hány éves.

Még gondolkodunk rajta egy kicsit, mert az se jó, ha túl nagy feszültséget teremt. A kétes esetekben úgyis szoktuk kérni az életkor igazolását (főleg, amikor valaki írja, hogy "elgépelte" a születési dátumát és amúgy 3-4-5 évvel fiatalabb, mint az adatlapján látható - érdekes, hogy ezeknél tízből egy ha utána fontosnak tartja igazolni :) ). 

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2022. február 09. 09:14

Klau (23), Nelli (25), Csenge (21) hölgyekről információ? Járt már náluk valaki? 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2022. február 09. 08:23

Kedves Admin!

Ha egy hirdetővel megtettétek, nem lehetne esetleg a többivel is megtenni? Úgy értem, hogy aki hajlandó igazolni a korát, annál feltüntethetnétek a hirdetésben, hogy igazolt, valós életkor, a többinél pedig, hogy nem igazolt az életkor. Azt hiszem ez előrevinné az oldalt, és növelné a vendégek bizalmát a hirdetők iránt.

Lánykereső Szerkesztőség · 2022. február 08. 20:49

Bár már elült a polémia, visszahozom egy  hozzászólás erejéig a témát, mert szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba. 

Sajnos egyre inkább elharapózik az a szokás a fórumon, hogy ha valaki egy hirdetőről bármilyen negatívumot ír, azt a törzsközönség óriási lelkesedéssel, és abszolút kétkedés nélkül fogadja, a hirdetőket pedig csordaként üldözik. Tisztelet a kivételnek. 

Hasonló történt most Stella nevű hirdetővel, aki NikiPécsen néven ír a fórumban. Megkértük Stellát, hogy igazolja az életkorát, ezért feltöltötte a személyi igazolványa fotóját. Annak alapján garantáljuk, hogy pillanatnyilag valóban 22 éves (még pár hónapig), a képei pedig egyáltalán nem retusáltak, még a sok hirdető által kedvelt faceapp-os "javítások" sincsenek rajtuk. Mondjuk, akinek van szeme, az láthatja.

JonathanWick össze-vissza beszél hülyeségeket, persze nyugodtan lehet neki tapsolni, attól még egy szó sem igaz abból, amit írt.

Vanezigy · Újonc (23 hozzászólás) · 2022. február 08. 16:12

Sziasztok. Bernadet19 ről esetleg valakinek valami infó? 

Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2022. február 07. 20:35

Köszi a választ !
Én is jártam már így más lánnyal sajnos. Velem is "kétszer" lehet ezt eljátszani : Először és utoljára.

Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2022. február 07. 20:34

:D :D :D

Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott, és nem csak most.

Egyszer valaki azt írta erre, hogy ez nem a hozzászólásnak szól, hanem így akarja az illető jelezni, hogy a hölgy nem ajánlott.
Ami szerintem eléggé félreérthető, mert magamtól ez az opció a büdös életbe nem jutott volna eszembe, akármeddig is töröm a fejem rajta.
(Írtam privát üzenetet, még legutóbb, amikor válaszoltál itt, fórumon :) )

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2022. február 07. 10:52

Vót olyan is réges rég Kispajtás, de amilyeneket ma a szél odafúj, azok nem elégítik ki a minimális követelményeimet, sajnos, pedig volt ott pár jó kalandom, de a szervek addig piszkálták őket, hogy más stratégiákkal élnek manapság. Jobban teszed, ha nem ott keresgélsz. Jó szerencsét a Bitcoin és örömbányászoknak. Béla

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2022. február 07. 10:46

Látok kettő lefelé mutató hüvelykujjat mint értékelést, de nem értem mi, péniszt akart az aki odarakta. Hát nem erre való a fórum, hogy megtudakoljuk van-e tüdő a kápolnában, hogy a varjú mondja a szemednek csecsebogyó?  Béla

Remetekan · Újonc (29 hozzászólás) · 2022. február 07. 09:39

Én majdnem voltam nála. A képei igen bíztatóak, ezért megbeszéltem vele a találkát. A megbeszéltek szerint előtte fél órával hívom, többször is, semmi. Na jó, guruljunk oda az utcába. Tíz perccel az időpont előtt megint hívom - megint semmi.

Aztán újra és újra. Semmi. 

Negyedórát vártam, többszöri próbálkozásokkal, de ahogy Neked nem vette fel, úgy nekem sem. 

Hát ennyi volt a tapasztalatom a hölggyel, és több nem lesz, mert aki ezt velem megcsinálja, az lehet a világ szépe is, én még egyszer nem keresem meg, az biztos. 

Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2022. február 06. 17:17

Zsani(32)-nél járt már valaki ?
Elég régóta hirdet, de nem láttam még róla véleményt.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2022. február 04. 09:32

?

Ki szólt hozzád kedves Niki? Tudod értelmezni mit jelent az előzmény a hozzászólás alatt, vagy még ez is magyarázatot igényel?

NikiPécsen · Újonc (12 hozzászólás) · 2022. február 04. 08:45

Akkor is Huszár ...vagy!🤣🤣Hiába külted ,moderálásra!

NikiPécsen · Újonc (12 hozzászólás) · 2022. február 04. 08:41

Te is vezényelsz?Te csuri!🤣Maradj csendben ,inkább Te!Mit ütöd az orrodat,olyan témába,amihez semmi közöd!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2022. február 04. 08:22

Na igen, ha valaki nem a valós korát adja meg, legalább annyi esze lehetne, hogy csendben marad.

NikiPécsen · Újonc (12 hozzászólás) · 2022. február 03. 22:28

Koccolj , már le.Magaddal foglalkoz!🤑

NikiPécsen · Újonc (12 hozzászólás) · 2022. február 03. 14:54

Neked, nem osztottam lapot!*** moderálva - TISZTELETET! ***

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2022. február 03. 11:22

Kicsirigó jobb ha nem dalolsz tovább, mert kandúrszemmel ez nagyon kényes téma neked és többet árt mint használ. Ettől függetlenül éljenek a csajok, hajrá fegyverbe hadsereg. A töketlenek pedig írjanak verseket és ne emlékiratokat. Asztalaviszta Stella

NikiPécsen · Újonc (12 hozzászólás) · 2022. február 03. 04:17

Amúgy meg ha ,kinyitnád a  szemeidet a *** moderálva ***, 22+ van ki irva ,már jó ideje.Úgy hogy ,nyugodj  meg,és ne azon idegeskedj ,hogy Én hány éves  lehetek.

Téma indítva: 2010.02.25., 8491 hozzászólás összesen