Sziasztok, a napokban meglátogattam Noémit (29) (a.k.a. Szexéhes Noémi) Voltam már pár lánynál, nem volt olyan sok rossz tapasztalatom, de ő mindent alulmúl. Az hagyján hogy a képek NAGYON erősen filteresek, a belső kisugárzás ezt feledtethetné. Na nála nem. Ott kezdődött, hogy rossz házszámot adott meg. Ő pont rálát arra a pontra amit megadott, viszont nekem 10 perc bolyongásba került, mire megtaláltam a leírt kaput. Utána további tíz perc volt mire be bírt engedni: rossz a kapunyitójuk, hiába nyomkodta a kaputelefont nem nyílt ki, amit mondtam is neki a telefonba, de lerakta. Erre három perc múlva visszahív hogy hol vagyok. Elismételtem hogy nem nyílik a kapu, erre nagy durrogva kijött (földszinten van a kecója), és lebaszott mintha értelmi fogyatékos lennék, hogy miért nem bírom kinyitni a kilincset. Próbáltam neki elmagyarázni - ennyi erővel a falra is hányhattam volna (borsót). Végig lekezelő és kötekedő volt. Pl. az adatlapja szerint alapban van a csók, adott a számra puszit, és amikor meg akartam csókolni akkor mondta hogy azt nem lehet. Gondoltam oké, nem baj, amúgy sem volt valami kellemes a szája, becsuktam a szemem, hanyatt az ágyon, próbáltam valami kellemesre gondolni, erre neki állt kötekedni hogy' most mi bajom? Próbáltam lenyugtatni, nem sok sikerrel. A repertoár fele (amit alapnak jelölt) a helyszínen már csak "szimpátia alapján". Nem vagyok egy ápolatlan tuskó, ez nála szerintem abszolút inkorrektségből fakad. A fél órás programban kétszer kértem tőle pozícióváltást (nem minden pozíciót vállal a művésznő, és most ne bonyolult dolgokra gondoljatok) , mikor harmadszorra merészeltem "elég volt!" felkiáltással lekapta a gumit és nekiállt verni a brét a maga kifinomult módján. Egyszóval végig kelletlen, kötekedő, kifogásokat kereső flegma volt. Látom a fórumban igyekszik fenntartani maga iránt az érdeklődést. Sokat gondolkodtam írjak-e, rontsam-e az üzletét, de rájöttem hogy ő is jobban jár ha mielőbb vált valami más melóra, ahol nem kell emberekkel foglalkoznia.
Üdv: Stevie