Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Happy12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. február 01. 14:26

Köszi Zs1987! Ezer köszi! Meg jó olvasni, ahogy vélekedsz róla, úgy látszik a megérzésem akkor nem csal! :) Akkor sok sikert mindkettőnknek a Hölgyhöz!:)

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. február 01. 18:03

A héten pirosbetüs napok voltak nála. Talán nemsokára újra fogadóképes lesz és ismét hirdet és fogad minket. REMÉLEM!!!

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2015. február 01. 18:25

Hát, a havi mikulás, mindig feltünik..... Kivéve, ha..... :D

Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2015. február 01. 20:50

Az durva, mert akkor is azok viltak, amikor utoljára voltam nála... Kicsit több, mint egy hete.

Na, mindegy. Remélem tényleg itt lesz újra nemsokára :)

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. február 01. 21:26

Lehet, hogy programozó is a lány és belefutott egy VÉGTELEN CIKLUSBA! :D:D:D

Pédé · Tag (328 hozzászólás) · 2015. február 02. 04:47

Csak nem... :)

nagyember · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. február 02. 14:57

Szevasz Ilko!Emlékszel még rám és leonidaszra?Nagyon megváltozott itt minden.....

Tudsz olyan sz*lg*ltatót mint amilyen Nicolbaby vagy Nina volt?Nem tudom mi lett velük de eltüntek...

Leonidaszról tudsz valamit?

Úgy látom itt Pécsen a mennyiség a minőség rovására ment..

Írj légyszi kihez érdemes elmenni,aki odaadó és díjazza a ***moderálva*** uriembereket.

Köszi!

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2015. február 02. 15:57

:D :D :D :D :D

hivatlan · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. február 02. 16:33

sziasztok! van valakinek infoja daniellárol? válaszokat elöre is köszi!!!!

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. február 02. 17:45

szevasztok ma meglátogatam barbi20 att valosak a képek söt élöben még szebb edinával dolgozik a 2 hölgyikét egyszere vitem de sajnos barbi tudása 0 

Whitlock · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. február 02. 20:58

Az egyik szemem sír, mert nagyon karcsú ez a beszámoló (ahhoz képest, hogy egyszerre két nővel is voltál, nahát...), és inkább szubjektív, mint informatív.

A másik viszont nevet, mert talán jobb is, hogy nem írtál többet ezzel az írásképpel. :-D

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. február 03. 08:21

akkor barbi nagyon csinos de félénk végig zavarban volt inkább ugy tudom jelemezni lelkes amatör ha a gátlásait elhagya hibátlan lesz ilyen problémák is vanak hogy ne érj a hajamhoz mert zavar ha MEGSIMOGATOD HUZOSZKODIK 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. február 03. 09:26

Helló!

Hogyne emlékeznék!:)

Valóban megváltozott sok minden, az ember győzi kapkodni a fejét, de amilyen idióta vagyok továbbra is leírom a véleményem (még ha ez nem is tetszik mindenkinek, hm főleg pár h*rdet*nek nem). Hogy őszinte legyek, újakhoz nemigen járok, totál átszoktam Pestre, mert ott még sosem ért csalódás, ellentétben... na mindegy. Laurához menj nyugodtan igen korrekt csaj, és újra r*nd*l., aztán Liluhoz is mehetsz, jófej és érti a dolgát. Diorról is pozitívak a tapasztalataim (de ezt meg is írtam máshova), mint ahogy Jessy25ről is, bár lehet nem mindnekinek jön be a stílusa, nekem bejött!:) Igaz ez utóbbi hölgy mostanság eltűnt, de ha újra feltűnne...

Nicolról a legutolsó infóm az, hogy elköltözött a városból sajna, de az már évekkel ezelőtt történt, azóta semmi újabb.

Általánosságban azt látom Pécsen, hogy (tiszteltet a kivételnek) a lányok jó része azt képzeli magáról, hogy a vendégek vannak őérte és nem fordítva, ráadásul olyan stílust enged meg magának már itt a fórumon is (csak elképzelem, hogy akkor személyesen milyen lehet), hogy csak nézek, és alapból kizárt részemről a randi.

Üdv

ilko

PS: Leonidasz is kikerült a látószögemből, de ha esetleg megtudok róla valamit, privátban leírom.

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. február 03. 16:09

most jártam nicobubonál kinézet hibátlan tudás ugyszintén 10-10 es 

Kápé122 · Újonc (10 hozzászólás) · 2015. február 03. 16:26

Hello!

Vivien (23) vendége volt már valaki!

Kérem, ha igen, ne legyen rest megosztani a tapasztalatait!:) Ígéretesnek tűnik, de nem akarok "lyukra futni"....

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. február 03. 18:07

a franciája jó de mikkor a dolog van huzoszkodik el az embertöl nem engeddi kibontakozni a vendéget de izlések dolga személy szerint nem nagy szám

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. február 03. 18:10

bocs én a másik vivienre gondoltam most néztem ö rola énis szeretnék halani

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2015. február 03. 18:32

Az para..... :D

Kápé122 · Újonc (10 hozzászólás) · 2015. február 04. 00:22

Most akkor melyik Vivienről írtál?

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. február 04. 09:16

Maja21 valamikor Korina volt!

Elég körülményes bejutni hozzá, de megéri: jó testü,  isteni mellek, profi tevékenység, nem leh*zós. barátságos *rak

Téma indítva: 2010.02.25., 8493 hozzászólás összesen