Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Fantom08 · Újonc (38 hozzászólás) · 2015. március 16. 12:20

üd mindenkinek,

érdeklődnék, hogy az aproban hirdető tüzeslány email cimmel hirdető csajsziról valakinek van tapasztalata?

Külsőleg rendben lenne, várom válaszotokat.

szép napot!

Tom

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. március 16. 17:53

Varjuk a Valentinas beszamolot! Tenyleg nagyon jol nez ki!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. március 16. 20:04

Tudod mit? Ne is próbálj ki másokat, csak menj Edinához hetente kétszer. De én legaláb annyi tiszteletet adok Edinának, hogy nagy "E" betüvel írom a nevét, ellentétben veled akinek v.szeg nincs nagybetű a klaviaturáján. Te kis Nemecsek!

csávokám · Újonc (43 hozzászólás) · 2015. március 16. 20:21

halli voltam Valentinánál nagyon kedves barátságod valosak a képek *r ***moderálva***natur nicsis rá más szó  nagyon érti a dolgát de sajna 2 napig lesz még. ajánlot nagyon 

Törölt felhasználó · 2015. március 16. 22:36

sziasztok Virág 22 nagyon érdekelne. Annyit tudok róla hogy dr*ga. Aki volt nála légyszi irjon hogy milyen vele!!!!

batkamanó · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. március 17. 10:55

Tudjátok!

Az utóbbi időszakban feltűnt EDINA mániával kapcsolatosan sok információt kapott a külső szemlélő.
Ezzel kapcsolatosan véleményem a következő:
1. A HÖLGY valóban az aki a képen van, nem rég jártam nála. Szép test, bársonyos bőr, fomon illat.
2. Imitálás. Ilyenre nem emlékszem, Ő is szereti csinálni, és ha jó élvezi is a sexet. De számomra nincs is annál idegesítőbb, mikor egy hölgyemény már akkor is nyögdécsel, mikor a szerszámot kézbe veszi, sajna volt ilyenben tapasztalatom.
3. A fr*ncia tudása valljuk be, bár régóta űzi az ipart, de mint a jó pap neki is holtig kell tanulni, Ő csinál *xtrákért dolgokat, amik a fr*nciája színvonalát jelentősen emelik, de ezt meg kell f**etni.
4. Telefon. Igen idegesítő, hogy csörög a telefonja, aktus alatt, de valljuk be ha éppen TE hívod, szeretnéd, hogy felvegye?? Míg mikor vendég vagy ugyanez idegesít. Sajnos nem ő az egyetlen, aki így kezeli a vendéget.
5.Óranézegetős?? Mikor nála voltam nem volt az és VALÓBAN nem sietette embert, nem nyafogott, hogy mások ilyenkor már rég végezni szoktak, meg Te végig akarod dolgozni a fél-egy órát? Az viszont tény, hogy ha végeztél, mehetsz Isten áldásával.

6. A hölgyemény hozzáállása: Nos véleményem szerint, az aki téged utott képpel fogad, és közli veled, hogy fél óra múlva jön a következő, ott problémák vannak, de én mikor voltam nála. TŐLE ezt nem tapasztaltam, hozzáteszem, nem ugrott a nyakamba, hogy de jó hogy jöttél. ezt nem is vártam, mert előszőr jártam nála. Egyébb tekintettben is kielégítően-ennek  korrekt hozzáállást tapasztaltam.

7. Függőny mögött megbúvó ember: A szobában nem volt, bár nem néztem be az ágy alá, de szerintem MINDEN ilyen hölgy mögött van főnők, mert  valjuk be nem csak úri emberek járnak hölgyekhez, hanem néha "*llatok" is.

8. "Ő a legjobb". Kijelenthetem, hogy nem, de az általam eddig meglátogatott hölgyek közül nagyom előkelő helyet foglal el a rangsorban, ahol hosszú a sor melyben szinte kizárólag Pécsen megfordult lányok vannak.

Végezetül egy jó tanács: Te aki mielőtt látogatóba mész bárhová, készülj fel arra, hogy nem minden hölgy lesz az aki ajtót nyít, az akit a fényképen láttál, és az egyéb adatok is jelentős változást mutatnak. S ne légy BALEK ha kell inkább fordult vissza az ajtóból, ne feledd te adód a p**zt Ő érte.

További Jó Vadászatot.

kurvapecér12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. március 17. 10:57

Halihó uraim!

Régebben hirdetett itt egy JANDRA néven futó hölgy nem tudtok róla semmit. Egész jó volt a produkció.

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. március 17. 11:30

Ivett24

Szuper test; jó hozzáállás; vannak tiltott dolgok; pécsi viszonylatban ***moderálva***

Törölt felhasználó · 2015. március 17. 20:16

Felhivtam Virág 22-t hétvégéig nem lesz viszont meglepően kedves volt és rendkivül korrekten tájékoztatott.

Törölt felhasználó · 2015. március 18. 09:02

Dior képei egész jók el is döntöttem hogy felkeresem, de most olvastam a *** moderálva *** (.***moderálva***)-án hogy nem valami ferr és nagyon rossz a hozzá állása meg hogy kétes az is hogy magyar lány---hát most nem tudom--lehet hogy mégsem megyek hozzá!!!

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2015. március 18. 09:09

nem igaz...

az meg pláne nem, hogy nem magyar

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2015. március 18. 10:12

Megkernelek hogy a hazugsagaidat ne terjeszd!Inkabb olvass utana itt!

Ilyen hozzaállással ne is gyere inkabb,nem vágyom ilyen tarsasagra!

Köszi

Dior

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2015. március 18. 10:18

Most mar tudom ki vagy, amikor nem voltam itt akkor is szidtal.

Tibusz - Újonc (7 hozzászólás) írta Március 4, 23:06
41
Vendetta!! Te kis g*mi mellű leány ne feledd hogy teee sz*lg*ltatsz,úgy hogy ne nyilatkozz a k*ncsaft ellen!!!!!!

Egy jó beszamolód sincs a lanyokról,ócsarolsz mindenkit,maradj inkabb magadnak..

Törölt felhasználó · 2015. március 18. 12:32

DIOR--Ne beszélj hülyeséget,mert nem szidtalak múltkor sem csak mondtam neked valamit ami igaz is --Cáfold meg hogy nincs szilikon melled,na és mi van guminak mondtam,nem kell mindenből hisztit csinálni--én valójában elmentem volna hozzád még ha szilikonos is vagy,DE----menj át a másik oldalra a lámpára és olvasd el---ne engem kormolj hanem olvasd el hogy mit írtak---nem én találtam ki ezt---viszont a fórum azért van hogy megosszunk minden információt---lehet hogy ezt sem tudtad----szóval ne sértegess !! én még eddig nem bántottalak és nem is foglak de ha valamit hallok azt itt meg is fogom osztani másokkal!!  de a nyál csorgató k*tyuskáid nem tájékoztatnak téged?

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2015. március 18. 12:52

Nem erdekel a masik oldal,ott nincs moderator.str*gok és a hozzad hasonlók irogatnak.

Érdekes még a labamat be se tettem a városba,de már téma voltam.reggel fél 8 kor vette valaki a faradsagot hogy a szájára vegyen,amikor még itt sem voltam!

Köszönöm a reklámot.Nem kell eljönnöd mert eleg primkó dolgokat irtal a többi lányról is,akkor el lehet gondolkozni kiben van a hiba.

A "k*tyuskáim" meg jönnek ne aggódj idő kérdése.:)

A b*rósagon meg szívesen megvitatom veled is ki a c*g*ny.

üdv,Dior

vendetta · Újonc (49 hozzászólás) · 2015. március 18. 13:00

*fáradtsagot

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. március 18. 15:15

Tegnap voltam Roxynál. Új lány. Egy tízemeletesben dolgozik Kertvárosban, tiszta és nyugodt a hely. A képeken ő van, még szebb is élőben. Kicsit meglepett, mert magasabb nálam, de a feszültséget hamar sikerült oldani. Kedves, beszélegtni is lehet vele. Egyszóval, a hozzáállása rendben van, nem lekezelő. Alakja nagyon szép, vékony lány pont ilyet kerestem a városban.  á*ai a pécsi átlagban vannak, szerintem teljes mértékben megéri hozzá menni. 

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. március 18. 16:13

beszélgetni

Törölt felhasználó · 2015. március 18. 17:12

Milyen bíróságon?--Ja ahol bemutatod az adó papírokat hogy mennyit fizettél be a tevékenységed után!!!----Gondolkozzál már mielött hülyeségeket beszélsz!!!!

Törölt felhasználó · 2015. március 18. 17:13

Ja még annyi ----ostoba liba !!!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 8490 hozzászólás összesen