Mielőtt leírnám a legutóbbi tapasztalatomat, mindenképpen el kell mondanom, hogy nagyon sokat köszönhetek Lecso kollégának, mert több alkalommal az ő beszámolóira támaszkodva választottam hölgyet, és eddig mindig tökéletesen tükrözte a valóság az olvasottakat. Meryll és Moncsi pl. ilyenek. Emellett elkerültem olyanokat, akikkel aztán mások is pórul jártak. Ezért mindenképpen hálás vagyok, és szeretném éreztetni, hogy most nem kötekedni kívánok. De ezúttal mást tapasztaltam. Virág (22) volt a hölgy, akit a pozitív megítélés után - föleg, hogy az a megbízható Lecso-tól származott - meglátogattam. A lány ténykeg nagyon szép, alacsonyabb, mint ahogy a képen tűnik, de valóban nagyon szép, formás, kerek, és arcra is helyes lány, szép barna gomb szemekkel. Azonban én nem éreztem túl oldottnak. A telefonban is kissé gyanakvónak tűnt, ezért elővettem a lehető legkedvesebb, legjobb énemet. Előkészülten, ápoltan és mindenre odafigyelve érkeztem hozzá, hátha oldódik majd a gátlásossága. De sajnos nem jártam, csak részsikerrel. Végig olyan morcosnak tűnt, mintha szégyenkezne, kerülte a szemkontaktust, de válaszolt mindenre. Néha próbált kicsit barátságosabban visszakérdezni, vagy mutatni némi kedvességet, de aztán mindig visszazökkent a csendes, visszahúzódó szerepbe. Nem is nagyon mosolygott pl. A masszázs inkább csak érzéketlen simogatás volt, nem éreztem, hogy lenne a mozdulataiban bármi szakmai. A franciája erős közepes, nem rossz, de itt is érezni, hogy nem szívesen csinálja, és emiatt monoton is volt. Ez az aktusra is igaznak bizonyult. Nagyon kár érte, mert külsőre tényleg az egyik top csaj. Bevallom, kicsit a vonzalom helyett sajnálatot keltett bennem a viselkedése. :( Nagyon fiatal, csinos, ápolt, hibátlan a teste, és kicsit mintha félne. Aggódott amiatt is, hogy összetalálkoztam-e valakivel, vagy hogy meghallották a szomszédok, amikor megérkeztem, ilyesmi. Nem tudtam feloldani a gátlásait, pedig tényleg nagyon óvatos és kedves voltam vele. Sajnálom, és bár nem hiszek az "éppen rossz kedve volt" mesékben, de őszintén remélem, hogy csak véletlenül fogtam ki egy ilyen alkalmat nála, és más több szerencsével jár. Remélem nem bántalak meg Lecso, továbbra is hitelt adok minden beszámolódnak, ettől függetlenül is. De ezúttal sajnos én nem jártam jól.