Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. június 04. 21:34

Valahogy csak túléljük... :)

De nem hiszem, hozy csak itt lennének ilyen egyedek. Azé' elég nagy tételben fogadn, hogy más városban is van ilyenekre példa...

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. június 04. 21:38

Mondjuk azé', mert aznapra betelt a táncrendje.... Pl. De lehet sztalan más oka is. Ne feledjük el, hogy a lányok is hétköznapi emberek, hétköznapi dolgokkal, olykor gondokkal. Nem biztos, hogy minden esetben az az első, hogy lekapják a hirdetésüket, ja mondjuk közbe jön valami.

Kiara meg pláne korrekt lány. Véleményem szerint az egyik legkorrektebb a városban.

Szóval, megéri próbálkozni... Ha nem teszed max könnyebben eljut nozzá az ember fia. Mondjuk Én :)

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2015. június 04. 22:01

Ez az infó engem is érdekelne, tisztelettel.

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 04. 22:02

Én erdig akármikor tudt fel bett a telefont még éjjel 2kor is.a városba sajnos vannak emberek akik csak bejelentkeznek de nem jönnek el.de viszont vannak olyanok is akik legalább fel is hivnak hogy bocsi de mégsem jo. Én amit most tapasztaltam felhiv egy srác egy nap 4szer...már 3 napja..bejelentkezett tegnap este.várom várom...erre 20 perce már itt kelett volna hogy legyen..felhivom.

Kozli velem hogy még vásárol..miatta mondtam le vendégeket.... Korrekt volt.....

Szép estét nektek

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2015. június 04. 22:22

Az ilyen ember telefonszámát el kell menteni már az első alkalommal és nem felvenni neki többet.

Mert ez nem jó senkinek. Ti hiába variáljátok át a napotokat, mi pedig hiába szeretnénk aznap eljutni hozzátok, mert az ilyen gyökerek miatt borul mimden...

MrRonald · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. június 04. 22:35

Persze nagyban függ attól, ki milyen készüléket használ, de a gyártók 99%-a már beépíti a telefonba az automatikus tiltást, így vagy fel sem tud hívni, vagy alapból foglaltat jelez. Nyilván, ha erőszakos, akkor találni fog rá módot hogy más úton is elérjen (pl. másik telefonról), de egyrészt, ha ez előfordulna, szerintem nyugodtan kérhetsz segítséget, illetve a "tisztelt" Urat, ha van erre valamilyen fórum, akkor célszerű egy feketelistára feltenni.

De egyébként, amelyik kutya ugat, az nem harap.

Tényleg rossz/kellemetlen mindenki számára, amikor idióták szórakoznak a hölgyekkel. Egyrészt a hölgyek vérnyomása is megugrik, ami nem szándékosan is, de aznap már érezhető lesz rajta, és akár a szolgáltatáson is, másrészt meg, mint Pédé kolléga tökéletesen rávilágított: Mi a hölgyekre várunk, ők meg a ret@rdált recsk@gépekre.

Egyébként én is hívtam Ginababát ma, de nem értem el :) Viszont nem adom fel, ha legközelebb Pécsen járok, próbálkozok újra! :)

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 04. 22:57

Most is igy jartam....mar ugy vagyok aki hamarabb bejelemtkezik az jön....

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. június 05. 10:24

Szia Gina!

Egyrészt sajnos el kell mentegetned a számokat, és soha többet nem felvenni neki, másrészt a törzsvendégeket előtérbe helyezni. Más megoldás nemigen van erre a problémára. Pesten működik az online bejelentkezés, de vidék esetében nem (remélem ez úgy helyes, hogy még nem!:D).

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. június 05. 10:28

Kedves Timóka!:)

És az vajon miért van, hogy egyre több vendég szokik át Pestre? Azért, mert nincs más dolguk mint felutazgatni és inkább oda adni a rózsaszálakat? Vagy netán ott nem verik át őket retusált fotókkal, bejelentkezés és a lány eltűnése a randi időpontjára, futószalag és még sorolhatnám dolgokkal? Az éremnek két oldala van...

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. június 05. 14:16

Üdv!

Én is hozzászólnék ehhez a bejelentkezős témához. Régebben még szórakoztam vele, h majd bejelentkezem és majd milyen fasza lesz nem kell várni stb. , de a gyakorlat azt mutatja h teljesen felesleges ezzel küszködni (pedig én ha ígértem magam oda is értem). Érthető okokból a csajok úgyis azt engedik be aki "épp ott van" mert arra várni aki kérdőjeles, hát nem éri meg. Aki meg ezen besértődik, az sztem felejtse el ezt az egészet. Talán 1000x visszatérő vendégeknél működik ez a dolog, de a nagy többség sztem ne számítson erre. Akármennyire is mondják h ez meg az a lány milyen korrekt stb. az aki fél órákat vár a csúszó vendégre(és közben másokat elküld), az nem korrekt hanem hülye..

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2015. június 05. 15:29

Tudom nagyon ritkán szólalok itt meg a fórumban, inkább csak olvasom és mulatok :).

Szerintem akár ki, akár hogy dícséri Pestet, ott is ugyan ez a helyzet.

Sőt, nekem sokkal rosszabbak a tapasztalataim. :( Voltam olyan hölgynél, akit más oldalakon az egekig magasztalnak, hogy milyen szuper, meg korrekt, ezért a rózsaszál is természetesen jóval magasab, de cserébe...! Úgy lenézett (és más Pesti hölggyel is ez a tapasztalatom), mintha valami utolsó valaki lennék :( Elvégezte a "feladatát" (így tárgyilagosan), azt is tök flegmán. Annyi volt a bűnöm, hogy vidéken élek és nem Pesten. Ezt már több ismerősömtől is hallottam és nem csak ilyen jellegű, hanem a hétköznapi kapcsolatoknál is.

A személyes tapasztalatom, hogy vidéken sem okés minden, itt is lehetne javítani a dolgokon, de emberileg szerintem korrektebbek. Sokkal szimpatikusabb a hozzáállásuk.

just4fun-nal teljesen egyet értek. Durva hasonlattal élve, ha van a boltban 1db kenyér, azt az veszi meg, aki először oda ér és kifizeti ;) Senkire nem vár a boltos, hogy talán... csak a törzs vásárlóra

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. június 05. 18:05

Helló!

Tévedés, egyáltalán nem érthető és jogos, amit írsz!! Pécsen nem sok lányhoz járok, de akikhez igen, azoknál sose volt gond az előre (nem 1 órával előre, akár 1 nappal előre is simán) bejelentkezés. Annyit kértek először (mármint első randinál), hogy erősítsem meg smsben a randi előtt 1 órával cirka (ami totál természetes). És "láss csodát"  fogadtak és azóta törzsvendég lettem!:)

És sajnos az efféle hozzáállás okozza, hogy egyik oldal sem változik meg...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. június 05. 18:13

Helló!

Azt kell írnom, rossz helyeken voltál!:) Azok is vannak, de ott kezdődik, hogy az igazán szuper lányok aznapra nem is adnak ipot! Sőt a legtöbb cirka 1 hétre előre be van táblázva, és olyan is akad, akihez csak online lehet bejelentkezni. Kérdem én, akkor hogy is tudsz menni hozzá 1 óra múlva? Pont sehogy!:)

Nem 1 és nem 2 beszámolót írtam hölgyekről, és bizony sokkal jobbak a vidékiek jelentős részénél! (Tisztelet a kivételnek.) Lenézik a vidéki vendégeket??? Én inkább azt tapasztaltam, hogy sok vidéki lány a vendégeit nézi le (nem egyet, kettőt, hanem az összeset), hgoy futószalag az egész és még sorolhatnám...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. június 05. 18:17

Sőt továbbmenve ez a fajta hozzáállás okozza a rászervezést, ami igen "örömteli" tud lenni...

Törölt felhasználó · 2015. június 05. 18:21

Urak!  Már kérdeztem de eddig senki nem adott válasz!!!----Dia22---roma lány???????------köszi a választ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 05. 19:05

Csak pont normálisnak kellene hogy legyenek.... Hiszen ebből élnek...kedvesség és normális viszony... Én legalább is igy dolgozom....

kanosfiu · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. június 05. 19:13

Dia 22-röl szeretnék egy rövid beszámolot megosztani veletek!

Voltam nála bár ne tettem volna! Aktus közben olyat vettem észre, hogy undor kapott el!

Nemelég, hogy a hasán egy óriási heg volt, akkor még a szája is ill: az imtim része is szagos volt!!

Arrol meg nem is beszélek hogy tedd le l*v*t és menj, mint sok szolgáltatónál!

Tisztelet a kivételnek!

Arra kérlek titeket ha valaki tudja, hgy van-e kolleganője és ha van akkor ki, mert én nagy ivbe szeretném elkerülni őket!

A rózsaszálamért olyan szolgáltatót kapjak aki, odaado, szép és tudja azt hogy mi kell nekünk!!

DIA 22 KERÜLENDŐ!!!! 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. június 05. 20:56

Sziasztok!

Vitatkozhatunk itt azon, hogy melyik hölgy hogy kezeli a vendégek hívását és fordítva. Én elmondom, ma hogy jártam. Tegnap egyeztettem az apróban hirdető Aliz 22 -vel. Megbeszéltük a ma délutáni időpontot és abba maradtunk, hogy biztos ami biztos 1 órával a találka előtt felhívom. De Ő már előbb telefonált, hogy mehetnék akár korábban is mert neki úgy alakult és kérdezte, hogy gond-e ha nem tud a lakásán fogadni hanem csak kocsiban. Hát nem igazán tetszett a dolog, mert én eddig ódzkodtam ettől a fajta randitól de aztán csak bele mentem. És nem bántam meg. Kimentünk a városon kívülre egy nyugodt, csendes helyre ahol leterítettünk egy plédet és a természet lágy ölén és természetesen Alíz lágy ölén is olyan élményben volt részem, hogy még biztosan sokáig fogom emlegetni. Ilyen is kell az ember életébe. Biztos a lakásban is szuper lett volna, de ha már így alakult azt megbeszéltük visszafelé menet, hogy akár meg is ismételhetjük. Bár én úgy vettem észre, hogy őt jobban zavatra et a "természet" dolog mint engem. Nálam Ő mindenképpen AJÁNLOTT kategória.

kovand · Újonc (18 hozzászólás) · 2015. június 05. 21:12

Üdv!

Volt szerencsém bejutni Kamillához és csak dícsérni tudom, tényleg kedves-cserfes odateszi magát, és jó az ágyban. Viszont szinte kizárólag törzsvendégeked fogad már. Jól teszi, be kell látni. :)

Almával csak telefonon tudtam beszélni de nagyon szimpatikus, kedves úgyhogy hozzá is benézek egyszer az biztos.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. június 06. 01:29

Én csak azt írtam le amit tapasztaltam. Persze működik a bejelentkezés csak mikor időpontra érkeztem (mert már felhagytam ezzel ugye) a hölgyikék nagyrészt pont nem értek rá, vagy fel sem vették a telefont vagy kamuztak vmi indokot h majd fél vagy 1 óra múlva érnek csak rá. Valszeg valahol megcsúsztak az időbeosztással és onnantól.. aki kapja marja alapon folytatódik a dolog :D Persze én most első randiról beszélek, nálam nagyrészt első mert nem vagyok az a visszajárós típus! :D

"rászervezésben" csak egyszer volt részem, mondjuk az pont Pesten, elég szar élmény tud lenni :D De mondjuk ahhoz már nagyon agyhalott szolgáltató kell :D

Téma indítva: 2010.02.25., 8483 hozzászólás összesen