Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 10. 12:48

Szia.természetes hogy a vissza járpsaimat fogom először fogadni.attika29 is ig volt velem...nem tudok ennyi fele szakadni hogy mi senkit tudjak fogadni.... Sajnalom ha nem.ertitek meg

.

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 10. 12:50

Nem tudok mindenkit fogadni... Ha nem veszem fel vagy kinyomom foglalt vagyok... 

Lánykereső Szerkesztőség · 2015. június 10. 12:54

Tisztelt Hirdetők/Látogatók!

Kérjük a csevegést ne itt, hanem a csevegés fórumba tegyék meg.

Köszönjük!

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztőség

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. június 10. 18:41

En is hivtam Ginat, ismeretlenul ,eloszor....es egybol felvette......

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 10. 19:24

Szia Ginababa!
Én voltam aki bejelentkezett hozzád és te a megadott időpontban /amire azt mondtam nincs vendéged/ hívott és nem vetted fel a telefont.
Nem azzal volt gondom, hogy nem vetted fel, mert lehet más programod, de azért később mikor már telefon közelben voltál igazán rám csöröghettél volna.
Telefonszámom a telefonodon visszakereshető, ezzel azért megtiszteltél volna, de nem így történt sajnos.
Ez azért sok mindent elárul arról mit tartasz a férfiakról, hát ezek után én is azt tartom rólad.

Szerkesztőnek innen üzenem nem magán érdekű a szóváltás és nem kéne moderálni, más is okulhat az esetből / ha nem a saját kárán akar tanulni/

u.i.:telefonszámom a könnyebb beazonosítás véget 634-re végződik

kanosfiu · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. június 10. 19:26

Gina 23, és Szilvi 21-röl szeretném megosztani a tapasztalatom.

Voltam Gina 23-nál, és 

kedves, odaadó, érti ennek a szolgáltatásnak a lényegét.

A Szilvi 21 szintén saját képekkel hirdet, és nagyon kedves ha megérkezel,

üditővel kinál ill: jo a szolgáltatás amit nyujt, és nagyon jol franciázik,

és a barátnőfiling érezhető mindkettő lánynál.

Nekem felejthetetlen élményben volt részem. 

Biztos hogy még meglátogatom őket. Csak ajánlani tudom Ginát ,és Szilvit....

Atomfiu · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. június 10. 19:44

Szio, tökre egyetértek Veled, egy csomó mindkét fél számára hasznos, bonyodalmakat elkerülő megoldási javaslatot adtál, remélem élnek is Vele a felek! És ezen oldal  szerkesztősége is!!!!

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 10. 20:47

Hi!
Meg még az is szóba jöhetne, hogy tudatni kéne a vendégekkel, hogy ki ork ki nem, mert azért elég fehérített képet láttam már, ajtóba mással találkozol.
Ez is legalább olyan fontos infó mint a szemszín, méretek stb.

Vagy csak nekem fontos?

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 06:55

Szilvi 21-ről kicsit fura amit írsz, többen régebben mást írtak róla, nem valós, nem saját kép...stb.

Ha valaki talán emlékszik rá, kb egy évvel ezelőtt azt hiszem talán Lina (18) vagy hasonló fantázianéven volt egy hirdetés egy teraszon készült képekről szinte pont ugyan ez a test volt látható valami zöld bikiniben, csak akkor még nem volt a lábán tetoválás, de nem tudom ugyan az a csaj e, lehet keverem.

Tény, hogy jók a képek és testre nagyon ott van a csaj, de akkor most most mi az igazsság?

Illetve ha nem titok, megosztanám még veletek, hogy néha nagy ritkán pécsett van Mia(26), most Zalaegerszegen hirdet arcos képpel, ha valaki kíváncsi volna rá. Studio képek, bár Ő szerepel rajta nem kamus, de normális csaj, anno rendben volt, kedves volt, bár nem volt nagyon aktív.

Illetve véletlen más nagyvárosok közt néhány napja megláttam "Ninetke" és "Kiara" aktív hirdetéseit, de jelenleg nincsenek, többek örömére reméljük majd pécsre is visszatérnek ismét.

Szilvi21 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. június 11. 07:39

Szerintem elég szembetünő a tetoválás a lábamon ezek a képek othon készültek nem műteremben.....:) Lina 1 éve abba hagyta. Szerintem mindenki a saját szemének hisz   

kurvapecér12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. június 11. 08:09

Tisztelt Vadásztársaim!

Az időpont mizériához szeretnék hozzászólni.

Nem túl régen történt velem a dolog.

Jártan rendeszeresen egy hölgyhöz, úgy  hetente. a következő találkánkat általában még randi után, vagy  egy-két nappal később megbeszéltük, de mindig 2-3 nappal előre.

Én a randinkom mindig megjelentem, volt ugyan 1-2 perc néha késés, de a sokadik alkalom után is látta, hogy megbízható vagyok.

Történt egyszer, hogy a telefonon lefixált időpont ellenére Ő nem volt a lakásánál, hiába kerestem kb 20 -szor  semmire nem reagált. Még arra sem volt hajlandó, hogy visszahivjom később, pedig anno úgy éreztem, hogy jól érzi magát velem.

Tanulság, hogy csak a pénzem kellett neki, mint minden szaktársának.

De az ember mint a legnagyobb állat, így új vadász mezőkre léptem.

Ahol szintén csalodás ért. Volt ugyanis megbeszélt időponton egy hölgyeményhez. Ő az időpontban felvette a telefont, én ekkor közöltem vele, hogy technikai okok miatt nem érek odahozzá, erre válasz: Oké. Késöbb hívom a hölgyet, hogy új időpontot tudnánk -e egyeztetni, mert szerettem volna elmenni hozzá, de a telefon rögtön folgalt, úgy látszik letiltott, pedig korrekt voltan és visszajeleztem.

Ezek után miért legyen az ember velük korrekt??? Pazaroltam a pénzem arra, hogy visszajeleztem.

Pedig nekik kellene az általunk *** moderálva *** minőséget, és kellemes hozzáállást produkálni hisz azért megyünk.

Ilyen tapasztalattal az ember a háta mögött, mit várnak a lányok??? Amilyen az agyon isten, olyan a fogadj isten.

Végszóként: Az időpont egyeztetés, mindkét fél részére a bizalom alapja, és Én elkerülök minden olyan hölgyet aki nem akar időpontot egyetetni, mondván "annyian átvertek már, hívj mielőtt jönnél fél orával", így mire lehet számítani??? jobb ha csak a *** moderálva *** adod, és elmész.

További jó vadáaszatot

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 08:33

Tegnap elött felhívtam Liza24 nevű hölgyet,szívesen elmentem volna hozzá, de olyan egykedvűen unalmasan beszélt a telefonban hogy még sem mentem el hozzá gondoltam talán ilyen unalmasan bánna velem az ágyban!!  Megkérdezném azokat akik voltak már nála,hogy véleményük szerint keressem fel vagy ne,mert talán csak rossz napja lehetett,de mondjuk nem jó ha az ember kifog egy ilyen napot!!!

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 11. 09:24

Kedves Félix... Nem az egyetlen ferfi vagy aki nem ér el..a telwfonszamod végét honnan kellene tudnom ? Nem vagyok telefonkonyv....

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 11:16

Szia Szilvi!

Köszönöm a választ. Akkor ne hari, én emlékszem rosszul, de tök úgy nézel ki, persze nem baj. :) Igen, látszik hogy a képek sajátok, szerintem ez így nagyon korrekt, én ezt díjazom. Fura is a dolog, mert ha nem volnál valós, gondolom nem lennél 160 ember kedvence sem. ;) Mi még nem találkoztunk, így ilyenkor csak a rengetek írásból lehetne következtetni dolgokra.

Hali kurvapecér12!Sajnálatosak az általad írt tapasztalatok is, sosm lesz tökéletes a világ, ahogy tökéletes csaj, sem vendég nincs, mindig is lesznek kirívó esetek, bár nagyon jó lenne ha ennek hányadát csökkenteni lehetne. De lyenkor is látod az van, hogy veled kitolt a csaj, akkor te is úgy állsz hozzá, pedig szerintem nem ezt kellene tenni. Ha valaki bunkó és visszabunkózol, nem oldja meg magát a problémát, és egyik fél sem próbál meg tenni ellene. :(

Tibusz!

Jujjj... én meghallom a "Liza" nevet, egy nagyon nagy élmény jut eszembe. Természetesen név és személyeskedés nélkül, a régi motorosok Pécs és Szekszárd közt félúton ismerik a bizonyos birtokot, ahol "Liza" fantázianevű csajok voltak, na köztük egyszer egy-két éve volt egy kis fehérebb bőrű fiatal szöszi, vadító zöld szemmel. Lóg nekem egy zsíroskenyér partival... :D Jó lenne, ha valaki tudna róluk valamit, nagyon eltűntek.

És a végére csak halkan jegyezném meg:  Kiara hirdetése fetűnt. ;)

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 12:41

Automatikusan moderálták a címzett nevet. A félreértések elkerülése érdekében írom ismét, az előző hozzászólásom második bekezdése "k...pecér12"-nek szólt.

Félix · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. június 11. 13:01

Szia Ginababa!
Nem kívánnám, hogy a sok sok telefonszámot megjegyezzél, csak annak a számát kéne akivel pár órán belül randit beszélsz meg.
A telefonod tárolja a számokat és még a dátumot időt is ha esetleg visszaszeretnéd keresni.
De látom gondolkodás nem az erőséged, igaz a munkádhoz nincs is rá szükséged ezek szerint.

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 13:03

Már olvastam Noémi21 -ről,és ezért úgy döntöttem hogy ezen a héten ő lesz a második akit felkeresek. Teljes mértékben olyan mint amit írtak róla---picike van mit fogni rajta,de nem dundi,és kemény álló cicik ,ruganyós kemény popsi,a szex nagyon jó vele,aktus után a szájába lőttem azt hittem kiszippant magamból,még utánna is kedves volt velem ,jó fej a csaj!!!

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. június 11. 13:16

Szia Félix. Neked sem sok lehwt hogyha még mindig itt tartasz hogy ezen vagy fen. Akadva hogy nem tudtalak fogadni.......

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 13:19

Ő az a Noémi, akir régen hirdetett, Piercinges tetkós kiscsaj? Most hirdet valahol? Csakmert nem látni.

Törölt felhasználó · 2015. június 11. 17:49

Szia attika29----Nem ez nem az a Noémi---De akit te kérdezel az most írogatott a *** moderálva *** Diáklány néven!

Téma indítva: 2010.02.25., 8483 hozzászólás összesen