Kedves Meryll!
Jó lett volna tudni mit válaszoltál, de moderálták.
Esetleg privátban küld el.
Köszönöm!
Kedves Meryll!
Jó lett volna tudni mit válaszoltál, de moderálták.
Esetleg privátban küld el.
Köszönöm!
Helló!
Mailcímet írt, de tényleg jobb privátban, úgyis kimoderálják.
Üdv
ilko
Hmm jó hogy felhívtátok a figyelmemet rá és ha ilyen jó a véleményetek róla akkor nekem is ki kell próbálnom . :P
Szimiről valakinek van tapasztalata/információja?
Koszonom szépen Ilko,hogy leirtad bacardinak,amit kimoderaltak az adminok. Csokollak!!!!
Nincs mit köszönnöd Drága! Csók!:)
Újabb élmény, Kendra.
Nos, gondoltam, hogy utánajárok a dolognak magam is, hogy mi itt a dolgok állása. Felhívom, egyeztetek, minden rendben van. Direkt rákérdezek, hogy ez és ez így és így egy órában hány rózsaszál, jól értettem-e a dolgokat. Válasz, igen, így van. Jó, megyek, időpont OK. Ottvagyok időben, fogad is a hölgy, beenged. Kinézetre, egy kicsit más, mint a képeken, nem hátrányosan, nekem azért bejött a kis töltöttgalamb. Mondjuk a selfie-archoz képest a valós egy kicsit más, de ez sem baj. Leveszek cipőt, eldirigál a "helyemre", egy kicsi, nagyon sötét szobába, ahol már zárja az ajtót, és kvázi a hátammal közli, hogy neki fél órája van, legfeljebb 40 perce, úgy számoljak. Erre egy kicsit ledöbbenek, mondván, hogy órára jöttem. Ja, utánam telefonáltak, és ezt az időpontot kérték, úgyhogy odaszervezett. De végülis lenne háromnegyed órája is. Itt érezte azt, hogy gáz van. Jól tette: nekiindultam, hogy veszek kapalot kabátot, de azért közölte még velem, hogy ne legyek má' felháborodve, mert nem mondtam, hogy órára jövök. Egyértelműen tudatosítottam benne, hogy ő nem is kérdezte, de én azért elég konkrétan kérdeztem dolgokat, és más hölgyek nem szerveznek egy órán belülre senkit, ha ők nem kérdeznek időt a vendágtől. Ekkor már a cipőmért nyúltam, amire jött: várj, maradhatsz egy órát is! Megráztam a fejemet, hogy ez így nem megy: ha közbejön valami, az nem baj, de akkor csörgetett volna meg, hogy visszahívjam, megbeszélni, hogy így megfelelt-e és hozzátettem, hogy én sajnos megyek. "jó, akkor délután, amint ráérek, megcsörgetlek, hogy jöhess egy órára." Nos, erre csak annyit mondtam, hogy ha legközelebb csörgetem, az legalább 2, de inkább 3 hét múlva lesz. Valójában soha: aki ilyet meglép velem, és még rám akarja kenni a saját nemtörődömségét, azzal többet nem állok szóba. Kereken ki merem jelenteni, hogy velem ilyen még nem történt: a) aki ismer, tudja, ennyi időre jövök, b) aki nem ismer, az megkérdezi az időpont lefektetésénél, c) ha ezt nem tette meg, akkor hagy annyi ráhagyást, hogy beleférjen az egy óra. Ez még a legocsmányabb és legamatőrebb hölgy esetén is működött, Kendránál nem. Felejtős, ne menjen hozzá senki, főleg úgy ne, hogy a rózsaszálak száma nem ideális. Egy pozitívum: a lakás rendben volt és tiszta.
Nem lehet ebben van egy olyan tenyezo is, hogy a makktarsak 90%-a 30 perces programra jar? Szerintem mindketten feledekenyek voltatok, mert elore megmondhattad volna, hogy 1 orara mesz. O meg kerdezhette volna.....
Igen! A telefonban már én is előre lefixálom tisztán és érthetően, hogy mennyi időt szeretnék a lánynál tartózkodni. Ezt szerintem alapból mindenkinek így kellene, másfelől pedig minden lánynak rá kellene kérdeznie, ha a fiú mégsem mondja meg. Ezért ebben az esetben mindkét fél hibás volt.
Ebből így nem is derül ki semmi, hogy amúgy Kendra milyen lehet az ágyban és milyen szintű együttlétet tud nyújtani. Ha már az elején letisztázta volna és nem ment volna el emiatt, akkor lehet, hogy nagyon jól érezte volna magát vele, mert azt nem írta róla, hogy bunkón vagy modortalanul viselkedett vele. A beszámoló alapján csak normál hangnemben közölte vele, hogy ennyit maradhat. A kinézetére sem panaszkodott, csak azt írta, hogy egy kicsit más.
És hogyha az illető mondjuk tovább maradna? :)
Helló Cyber!:)
Ez nálam, őszintén szólva eléggé kétesélyes. Mert ha tényleg nem mondtad, hogy órára mész (akármennyire is célozgattál rá, de konkrétan nem mondtad), akkor nemcsak a lány a hibás. Ő annyiban, hogy nem kérdezett rá, hogy most akkor végülis mennyi időre szeretnél jönni (de ha még nem rutinos, akkor előfordulhat simán, hogy magától nem kérdezi meg). De a vendégnek kell(ene) közölnie, hogy akkor ennyi időre szeretnék menni. Bár kicsit más, de kb mégis hasonló, hogy sokszor olvasok olyan beszámolókat, amikben a vendég kifogásolja ez sincs az sincs, vagy nem abban a ruhában fogadta a lány, amit szeretett volna, stb. erre a reakcióban leírja a hölgy, hogy neki nem is szólt ezekről semmit, akkor pedig mégis honnan tudhatná, hogy mit is szeretne a vendég?
Vagy 30 csajnál jártam korábban, és sosem okozott gondot, mint írtam: "Ez még a legocsmányabb és legamatőrebb hölgy esetén is működött". Szerintem, ha a kedves, aki értem van ott, meg kellene, hogy érdeklődje a dolgot, vagy ha nem teszi, akkor nem tervez fölém senkit, biztos ami biztos. Mert ugye én itt egy órát elveszetettem az életemből, és akkor mondhatnám: oké, akkor ez nekem egy óra veszteség. Neked ennyia rószaszálad? Akkor nekem is, tessék kárpótolni. Azon a teljesítményszinten, amit leteszek a látogatáskor, sajna azt mondom, hogy elvárhatok némi figyelmességet. Ha nem, megyek. Persze én sem írnék rosszat, ha a közlés hangneme tisztességes lett volna. És írtam, hogy "kvázi a hátammal közli". Nem az ajtóban, nem érkezéskor, hanem arra számítva, hogy úgyisjólesz. Nem, nem lesz jó. Meg ahogyan Gina is írta: Mi van, ha tovább maradnék, mert megtetszett a dolog? Meg, ahogyan haladtunk előre az eseményekben, hirtelen eszébe jutott, hogy csörgethet is, vagy éppen maradhatok egy órát is, ha akarok? Itt más volt a hunyó, és ezekhez a játékokhoz én nem vagyok vevő.
Én amondó vagyok, hogy aki ennyire nem körültekintő, ahhoz ne is menjünk.
Zsákbamacskát nem árultam, hiszen csak azt írtam le, hogy mi történt, dajkamesét nem.
Hm, és szerinted én mennyi lánynál jártam már?:) Hidd el vannak ennél rosszabbak is. Az milyen mikor be is vallja a hölgy, hogy 3 vendégnek adta ki ugyanazt az időpontot? És mondom a másik kettő? Hát azok így jártak...
Egyébként nem kételkedem a szavaidban, pusztán arra hívtam fel a figyelmet, hogy jó ha nyomatékosítja az ember, mennyi ideig szeretne maradni. Hozzáteszem pl az online bejelentkezés többek között ezt is kivédi, mert nemcsak visszaigazolja a hölgy az időpontot, hanem benn is van a rendszerben, tehát le se lehet tagadni egyik fél részéről sem.
Tisztelt Látogatók!
Kérjük, ezt az eszmecserét a csevegésben szíveskedjenek foltatni :)
Köszönjük!
Tisztelt urak!
*** moderálva ***. Továbbra is a város egyik legjobb szolgáltatója :)
Akit továbbra is ajánlok az Gina, és Lilu! De ha felejthetetlen élményre vágytok és nőként kezeleitek a hölgyet akkor mindenképp Veronikát ajánlom. Természetesen mindenkinek a maga dolga kit választ én csak a véleményem írtam le!
A k**er Veronika (46)-rol beszelsz?
Csak annyi, hogy a szöveg alapján nem az a berendezés van a combok közt, mint a lányoknak. :) Nehogy meglepődj. :D
Nóri (25): egy ideje szemezgetek vele, csak sajna nem érek rá ezen a héten, ennek ellenére felhívtam, hogy tájékozódjak. Nos, a telefonon át hallottam, hogy tényleg egy mosolygós csaj, jókedvű volt, közvetlen, és egy telefonos tájékoztatónak így is kell(ene) lezajlania mindenkinél. Ezek alapján alig várom, hogy megint itt tartózkodjon nálunk, hogy meglátogathassam.
Aki járt nála, esetleg megerősíthetné, hogy jól érzékeltem-e a dolgokat.
Nyilván: amint volt randi, küldöm a részleteket. ;)
Sziasztok! Kis segítség kellene. Keresek legénybúcsúra 1 vagy 2 hölgyet. Amolyan humorosra vett, igazi show-t szeretnénk. A lényeg, minél testesebb, molettebb hölgyet(ket) szeretnénk. Másról nem is lenne szó, csak a show- ról, táncról. Most Szombat lesz! Aki tud ötlettel szolgálni, írjon, vagy akár hölgy jelentkezését is várom, ha olvassa!
Karin 35 nekem elég fura. Egyszer Jill, egyszer Karin. Mire jó ez? Jövő héten lehet Jenő lesz!