Ma sikerült eljutnom Kamillához.Belvároshoz közeli helyen fogadott,a lakás szép,tiszta és jól megközelíthető én pl busszal mentem. Az ajtón belépve nem ért csalódás,fehérneműben volt és meg kell hagyni,azon kívül h szép,feszes teste van.gyönyörű zöld szemei vannak.Fürdés után átbeszéltük mi hogy legyen, sok lehetőség van így igyekeztem azokat kihasználni és elereszteni kicsit a fantáziámat. Jól tettem. Amit beszéltünk,az úgy is történt,franciában tényleg elég ügyes,nekem nagyon bejött ahogy szemeztünk közbe és az egész hozzáállása az együttléthez. Kedves,korrekt,lehet vele beszélgetni,intelligens,úgyhogy én nagyon jól éreztem magam vele,bátran merem ajánlani.
Janus · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. december 09. 21:27
pittike81 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. december 11. 12:04
Üdv! Ninettke és Chanel után érdeklődnék, milyen a produkciójuk, milyen az *rfekvés, érdemes-e meglátogatni őket! Előre is köszönöm! Akár privátba is bátran jelezzetek, nem szeretnék a semmiért p**zt kidobni...
just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. december 13. 20:58
Üdv!
Pár tapasztalatot írnék a közelmúltból:
Rita25: Nem hozzá készültem, amolyan "vész megoldás" volt már bánom. Viszonylag normálisan áll a dolgokhoz, inkább a külsejével volt bajom mert szegény kb. 10 évvel tűnik idősebbnek, ráadásul pocsék az ágyban. Igazából az én hibám is mert nem kellett volna maradnom, nem az esetem.
Maya21: Apróban hirdető pici roma/félvér(?) lány állítása szerint épp albérlet nélkül volt, ezért autós kalandra vittem. Leszámítva az autóban küszködés hátrányait, meglepően jó volt. Jó hangulatban kaptam el, jófej volt igazi barátnős feeling. Fiatal feszes test, szűk punci, bársonyos bőr imádtam. Nem mondhatnám, hogy különösebben ügyes de lelkesedéssel pótolta. Kb. a második roma csaj akiben kellemesen csalódtam, nem rasszista makktársaknak ajánlott :D
Bubus01 · Újonc (45 hozzászólás) · 2015. december 15. 10:27
Mostanában nagyon be van halva a fórum, én Moncsit ajánlanám nekem ő a kedvencem.
köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2015. december 15. 14:03
Szia! A hölgy erős közepes. Egy-két dologban talán jobb is. Összességében ajánlott, bár helyi viszonyok között kissé *** moderálva ***.
hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. december 15. 18:05
Én meg Amandát. Nekem Ő jön be nagyon.
Cricket86 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. december 16. 20:32
Helló! Keresek olyan hölgyet, aki autós kalandra válalkozna. Kérem ne fogjátok vissza az infókat! :) (akár utcai harcosok is). Köszönöm. ui.: Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Törölt felhasználó · 2015. december 18. 10:04
Bárcsak gyötörne agyon az amnézia
Vázádban rég elszáradt a szál frézia.
Hiányzik nagyon, hogy nem ölel a karod,
Imádom tested minden ívét, az illatod.
Hiányzik nagyon, hogy nem karol az öled,
Bőröm bőrödhöz ér, simul a két szövet.
Levadásztál, mint éhes ordast a káder,
Pedig azt hittem, még én vagyok a jáger.
Hiába Bébi, nálam te vagy a sláger,
Három hét nélküled óriási nagy kráter.
Függőségemre nem tud gyógyszert a medicina
Boldog karit minden lánynak és neked .........
Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. december 18. 11:33
Neked is Boldog karacsonyt :)
Joe Boy · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. december 19. 14:22
mindekinek nagyon boldog karácsonyt kivánok
Veronica · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. december 19. 15:01
köszönöm :* csók :)
Ivett24 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. december 19. 16:16
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek 😘
Joe Boy · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. december 21. 07:19
neked is viszont
bandy45 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. december 21. 12:24
Voltam Izánal csak jót tudok írni róla kedves vicces mindenben kie*égít kellemes félórát töltöttem nála!Ajánlom!
Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. december 22. 22:23
Boldog karácsonyt minden hölgynek :)!
Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. december 23. 09:28
Neked is Boldog Karácsonyt :)
Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2015. december 23. 12:06
Békés boldog Ünnepeket!
Virgike · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. december 23. 12:07
Csatlakozom!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Szimóna
tifo · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. december 23. 12:09
Szintén!
Réka,Tiffani
hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2015. december 23. 16:35
Sziasztok!
Az összes itt hirdető Hölgynek és fórumozó társaimnak békés, boldog Karácsonyt Kívánok!