Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2016. március 29. 16:07

Fanny nevű hölgynél jártam! Az egyik legrosszabb szolgáltató, akivel eddig dolgom volt! Nem dolgozik drágán, de minden pénz pénzkidobás nála!

shrinktube · Lelkes újonc (77 hozzászólás) · 2016. március 29. 17:48

Ezzen nem mondtál semmi újat, tudtuk eddig is. Rá kellett volna keresned a nevére, szerintem színtiszta negatív értékeléseket kapott csak. Még csoda, hogy megy valaki hozzá.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. március 30. 23:43

Mitől ennyire rossz? Én nem voltam még nála, de ha lehet hinni a statisztikának akkor 116 látogató kedvence, ami nem is olyan kevés! A képek alapján mennék, de sok a negatívum :D

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2016. március 31. 07:22

Ha az a baj, hogy a kedvencek koze sorolas az nem tapasztalatok alapjan megy, hanem kinezetre. Nekem is van a kedvenceim kozott olyan lany, akihez szivesen mennek, de meg nem voltam.

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2016. március 31. 10:31

Jó hogy mondod , ma elkezdem szelektálni a kedvenceket . Van néhány aki a nem ajánlott kategoria :(

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. március 31. 22:56

Jah, nekem is volt a kedvenceim között olyan lány, aki testre szerintem jól nézett ki, de valójában egy bengáli ork, akinél halmozottan dróton dzsal a petró, ha érted mire gondolok. :DDD

Törölt felhasználó · 2016. április 01. 14:45

Már akinek. Én csak olyat teszek a kedvencek közé, akinél jártam ÉS akivel elégedett is vagyok. Talán így kellene tennie mindenkinek. Na de ízlések és pofonok, ugye. ;)

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2016. április 01. 16:14

kár hogy itt nincs egyéb funkció - pl uj lány könyvjelzöbe tevése , és ha bevált :D mehet a kedvencbe /vagy a levesbe 

Törölt felhasználó · 2016. április 01. 17:24

Valami olyasmi jó lenne. Ilyen lépcsőzetes rendszerkép. :)

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. április 01. 20:22

Tisztelt Fórumozók!

Kérjük ezt a beszélgetést az általános csevegés topicban, vagy az oldallal kapcsolatos javaslatok között folytassák. 

A városi topic az adott településsel kapcsolatos információkról szól.

Köszönettel,

VL Szerkesztőség

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. április 02. 12:50

Sziasztok!

3 éve volt egy hirdető hölgy Sexynina néven, előtte Barbi19 névvel hirdetett. Rövid fekete hajú hölgy volt. A gerincén hegek voltak. Emlékzik-e arra valaki közületek, hogy volt-e egy piros ördög tetoválva a szeméremdombján a kártyalehúzó fölött? Köszi a segítséget. 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2016. április 02. 21:01

Amíg Pécsett volt, addig biztos nem. A popója bal felső részére tetováltatott pár hónappal azelőtt, hogy eltünt innen.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2016. április 02. 21:17

Azt hiszem a Király utcában fogadott az utolsó hetekben. (ha egyről beszélünk) Előtte meg a Varsány utcában.

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. április 03. 02:01

Szia hajó!

Köszönöm a választ! Ügyes lány volt. Maradhatott volna. 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2016. április 03. 19:40

Hát- Nem lett volna rossz!

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2016. április 04. 17:33

De.....! :D

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2016. április 05. 18:38

Ez sem tegnap volt.. :)
Amúgy igen, az utolsó hetekben a Király utcában volt valóban. Aztán kiment külföldre.
Egy darabig reménykedtem, hogy egyszer visszatér, de hát azóta sem.. Egy ideig megvolt az "utódja" a Varsányban, akihez érdemes volt ellátogatni (Ovett), de Ő is sajnos eltűnt, pedig azt hittem több ideig élvezhetjük vendégszeretetét....

Nimfoman69 · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. április 09. 15:00

Szilvi22-rol tud valaki irni tapasztalatott?

Nimfoman69 · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. április 09. 16:29

Veronika47: Aki akar egy igazi szerepjatekos bevallalos idos, telt idom novel lenni az probalja ki. Francia nagyon jo, popsi es punci dughato szepen es ha pakolod neki nagyon nagyott tud spriccelni. Kezdemenyezo, beszelgeto jo partner.

Kendra25: Osszesegeben egy atlagos csajszi, aki nagy elmenyre vagyik vagy kulonlegesre annak nem ajanlom. Ami melette szol hogy konnyen fogadott ejszaka. Francia jo, punci dughato. Kellemetlen volt hogy siettni kellet mert a kovetkezo kuncsaft mar lent vart.

Klaudia38: Kezdemenyezo igazi bevallalos jo fej csajszi, franciaja tokeletes es szereti ha odaporkolsz neki 😊

Andi40: Valosagban pocakosabb es az arca nem a legszebb. Hozzaallasa atlagos szivesen kenyeztett es nem aggodalmaskodik ha bevadul a tempod.

Valeri39: Egy igazi milf bombazo, tokeletes cicik szep szenvedelyes arc es az a popsi latvanya elkepeszto. Franciaja tanari ahogy szeretned. Hatalmasat tud elvezni ha oralisan kenyeztetted. Anal nem tabu, imadja, punci nagyon finom. Nagyon jo beszelgetopartner es rendes. Tobbszor jartam nala, hibatlan!

Törölt felhasználó · 2016. április 12. 20:19

Annyival nem jutsz messzire. :)
Fél óra NF-el kijön. Ha egy órát akarsz, duplázz!

Téma indítva: 2010.02.25., 8454 hozzászólás összesen