Ez most olyan, mint amikor egy afrikai mondja a moldovai csoronak, hogy ertekelje, mert ott jobb a helyzet...
Ez most olyan, mint amikor egy afrikai mondja a moldovai csoronak, hogy ertekelje, mert ott jobb a helyzet...
Pécsen Uránváros környékéről van most fiatal aktív szolgáltatólány?
Ninettke talán ott van most.
Úgy rémlik legalábbis azt mondta, amikor legutóbb szerettem volna meglátogatni. De aztán sajnis meghiúsult a dolog saját "hibámból", pedig egy ideje már szeretnék eljutni hozzá ismét....
Sziasztok
Letti27 ről szeretnék érdeklődni. Külsőre bejön , érdemes meglátogatni?
A szombati pécsi kiránulásom alkalmával 30 alatti partnert kerestem, a képek és az ajánlások alapján...
Nem sikerült olyat találni akinél elköltöttem és eltöltöttem volna amit kell...
Részvétem nyíregyről
Ahogy nézegetem a nyíregyházi kínálatot, nem csoda, hogy itt nem találtál magadnak lányt. Nálatok jóval komolyabb választék van és sztem a kért rózsaszálak száma is szolidabb felétek mint itt nálunk.
„...a kért rózsaszálak száma is szolidabb felétek...” Hát ebben nem vagyok biztos!
Kedves Látogatók!
Kérjük ezt a csevegés topicban folytassák
A vicces ( szomoru ) az, hogy sok pecsi lany Nyiregyhazan dolgozik egyebkent...
szandi 26 masszázs, a bomba képei miatt voltam nála régebben, sajnos csak a képek sikerültek nagyon (de tényleg nagyon) jól, tökátlag a csaj, de rendes volt, szerintem látta rajtam a csalódottságot és megkérdezte maradok e. Fél órára azért beneveztem a francia végül is ok, a masszázs gyenge, de legalább a rózsacsokor amit vittem, nem volt olyan nagy.. Ha nagyjából olyan lenne mint a képeken akkor azt mondom megérte, így viszont nem ajánlom.
Tesztelte már valaki Lara(25)-t vagy Szamit?
Szaminál igen. Ha kell privátban szólj. Itt írok akkor nem biztos, hogy elolvasod mielőtt törik. Bár összeségében szinte csak jót írnák, de itt már nem tudom, hogy mit szabad írni, hogy bent is maradhasson a fórumban.
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat:voltam tegnap Valerinál. SOS Franciára mentem! A lakas tiszta,rendezett. Valeri jó fej,oda figyel mindenre hogy jó legyen. A franciája szuper. Nem nyafog,torokra veszi a szerszámot. Élvezi a szopást. Ajánlom mindenkinek.
Tegnap délután meglátogattam Annabell 22-t és meg kell mondjam, hohy kellemes 1 órát sikerült vele eltöltenem. Aranyos, kedves kiscsaj. Igaz most csak rövid időre tisztelte meg városunkat de azt mondta, ha tetszeni fog neki akkor akár többször is ellátogat hozzánk. Én személyszerint bízom benne. Gyönyörű teste van, szép feszes, méretes valódi cicikkel. A hozzáállása is kifogástalan. Mindent megtett és úgy ahogy kértem. És az a finom szűk puncija, hát mitmondjak elvarázsolt.
Csak gondoltam szolok, hogy Fanny30 uj hirdeto egy budapesti lany kepeivel hirdet..https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?pid=szexpartner-data&id=53593&member=Cyndi+36308195267&instantStat=2
Cyndi kepeivel
Divatos nev lett!
Látom vissza tért hozzánk Bella 25 aki anno még Katrina néven szolgáltatott itt a városban és sokunknak volt a kedvence. Sztem nem fogom kihagyni és egy jót nosztalgiázunk.
Hmm nála én is voltam párszor anno, csupa jó emlék maradt róla. Vajon miért cserélte le a Katrina nevet?
Alexával(25) viszont vigyázzatok, külsőre nincs gond, de nem igazán szeret csinálni semmit..