Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2021. május 04. 15:02

Valamelyik haverod tuti elvisz, akinek van autója, és nézheti..... :)

telezacsi · Újonc (2 hozzászólás) · 2021. május 04. 23:54

Hány oráig szoktak kint lenni? én sose látom őket. :(

TNS · Újonc (133 hozzászólás) · 2021. május 05. 10:54

Lilly 28? Volt már nála valaki?

Remetekan · Újonc (29 hozzászólás) · 2021. május 06. 12:13

Igen jó áru. Olyan, mint a képein.

ElVaráZsolt · Újonc (55 hozzászólás) · 2021. május 06. 14:49

Kendra és Izabell ugyanaz a személy:

https://www.videkilany.hu/45574-kendra
https://www.videkilany.hu/51695-izabell

JohnB · Újonc (63 hozzászólás) · 2021. május 06. 17:54

Ezt kérdezed vagy mondod?

szerintem amúgy nem így van. Kendra szégyelli, hogy molett és képszerkesztővel vagy 20-25 kilóval vékonyabbra szerkeszti a képeit. Nézd az arcát, minden képen látszik, hogy szinte már rajzolva van. Ő kb 80-85 kilógramm élőben(tudom mert láttam, voltam nála)
Izabell viszont nem szégyelli az alakját és a súlyát, ő az arcát szégyelli. 

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2021. május 06. 21:02

Ha már itt tartunk: Izabell-nél volt már valaki, aki írna némi véleményt róla?

ElVaráZsolt · Újonc (55 hozzászólás) · 2021. május 07. 07:07

Én ezt állítottam! Izabell sem igazán sovány, és neki is jó pár képe retusált volt (amik éppen most tűntek el), és ezekkel "kilókat szedett le" magáról. Ha megnézed Izabell képeit akkor tisztán látszik, hogy felhúzza a melleit, hogy ne látszódjon, hogy mennyire lógnak.

Amit te írtál pont, hogy alátámasztja, hogy 1 és ugyanaz a személy a 2 hirdető.

A retusálással megengedik a hirdetőknek, hogy hazudhassanak!!!

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2021. május 07. 14:55

Tisztán látszik, hogy ez két különböző lány. 

ElVaráZsolt · Újonc (55 hozzászólás) · 2021. május 08. 07:03

Egyáltalán nem látszik tisztán semmi...

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2021. május 08. 11:13

Tisztelt ElvaráZsolt!

Kicsit megcsalnak az érzékeid. Kendra valóban fel szedett pár kilót magára, de ilyen selymes finom ízű puncival még nem találkoztam, pedig vagy negyven tucaton átverekedtem magamat. Izabell cicijét ha megtekinted, látod azt a feszességet, a bimbó udvarban azokat a rügyeket, amik majd szét vetik ezt a hölgyet, na Kendra cicije az nem ilyen, az lényegesen megereszkedettebb, lágyabb. Drága gyerekek tanuljátok meg hogy 20 cm-en belül már nem számít, ki hogyan néz ki. Ha bele tudod képzelni a Királylányt abba a testbe, akkor engedd el a hajamat és csudára pakolj oda, ha ez nem megy akkor az nem a Te virágoskerted és illa berek egy másik lélekhez. Amúgy Izabellát még nem öleltem, de ami késik az késve jön. Béla

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2021. május 08. 11:19

Lilly28 egy igazi unikum. Jó idegrendszerű, finom bőrű kiemelkedően kedves és magas IQ-val bíró hölgy. Tulajdonképen rajtad múlik mit tudsz kihozni a lekötött idődből. Ma már tudom, hogy a stresz nagyon sokszor elrontja a jó szexet. Az igazi Lillyt akkor ismered meg ha melegben lucskosan összeizzadva tapadsz hozzá. Elmondom kurva jó érzés ezt átélni, és az illata megbabonáz, de e nélkül is egy fantasztikus jó nő. Béla

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2021. május 08. 11:24

Behalok ennek a moderátornak.

Az előbbi bejegyzésemet ÖRÖMLÁNYNAK fordította, Vágod Öcsém ez örömlány jó érzés, pedig az írtam Qrva jó érzés. Csókoltatom a home office rendszerben dolgozó szemeket. Béla

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2021. május 10. 11:24

Egyetértek.

Pussylover · Újonc (57 hozzászólás) · 2021. május 10. 17:12

Sziasztok Makktársak, Péntek délután voltam Alma nevű hirdetőnél, a képei régiek, pár kiló felugrott, de nem vészes, egy vadmacska ez a nő, kifacsart rendesen, brutális,nem nyafog, szereti ha keményen.... tuti megyek még, annyi, hogy délelőtt hívjátok fel, mert akkor tudtok időpontot foglalni nála délutánra, nagyon korrekt, alapban van minden! Fél órát voltam, felesleges lett volna többet maradnom, mert kifacsart rendesen, bár egy lazító masszázs még belefért volna, de majd legközelebb..... 

Pussylover · Újonc (57 hozzászólás) · 2021. május 10. 17:22

Ez mind szép és jó, hogy lyuk lyuk csak a keret más, de ha már fizetek érte, akkor azért nézzen ki valahogy nem? Nyugi nem akarok okoskodni meg mit tudom én, ez csak az én véleményem.......... Bár volt olyan is, hogy az oldalon hirdető lány nem volt túl szép, de nagyon jó volt vele, ez is igaz.... 

JohnB · Újonc (63 hozzászólás) · 2021. május 10. 18:42

Szia, azt írod alapban van minden. Engem NFVSZ érdekel esetleg lenyelés és csók. Ezeket is szereti a kicsike? (szégyellős vagyok telefonon ezekre rákérdezni)  köszönöm előre is

Pussylover · Újonc (57 hozzászólás) · 2021. május 10. 19:31

Hívd fel, és kérdezd meg nyugodtan! Nem fogja leharapni a fejed............... Én ezt nem mondom el, mivel ő sem részletezi a hirdetésében, hogy mit vállal.... Szóval ehez nincs jogom Sorry 

juliusz78 · Újonc (56 hozzászólás) · 2021. május 15. 14:34

Üdv! Az aproban hirdető Niki23 ról van valakinek tapasztalata?

Tibipasi18 · Újonc (4 hozzászólás) · 2021. május 18. 22:13

Szia!

Niki 23 engem is érdekel

Téma indítva: 2010.02.25., 8431 hozzászólás összesen