Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
hancúrpajti · Újonc (28 hozzászólás) · 2022. szeptember 12. 09:33

Sziasztok

Valaki írta korábban, hogy Lexyt érdemes meglátogatni. Ezt lehet egy kicsit bővebben taglalni?

Mirtillnél járt már valamelyikőtök?

Megírhatjátok privát üzenetben is.

Köszönöm 

Törölt felhasználó · 2022. szeptember 12. 12:56

Szia, hát ha kellően kedves vagy  Lexy el, akkor tartalmasabb gyönyörökben lesz részed, mint amit Mirtill leírásánál tapasztalsz... :) 

Misimókus36 · Újonc (8 hozzászólás) · 2022. szeptember 13. 07:09

Sziasztok! Netti masszőzről valakinek tapasztalat? Ha lehet,néhány szóban írja már le legyen kedves,aki volt Nála...

balazsjuhasz · Újonc (9 hozzászólás) · 2022. szeptember 16. 08:44

Sziasztok!

Alexa(27)-ről valakinek valami infója?

Képek alapján olyan "túl szép, hogy igaz legyen"...

Köszi

Z79 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. szeptember 16. 11:25

Hello mindenkinek!

Kendraról véleménye valakinek?!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2022. szeptember 16. 14:42

Hali!

Kendrára emlékszem. Pár évvel ezelőtt pécsi lány volt és rengeteg véleményt osztottak meg itt róla a Magtársak pro és kontra. De tudom, hogy több volt a negatív vélemény és azért nem próbáltam ki én sem. Azóta eltelt pár év és kitudja hogy hatott rá. Sztem próbáld ki és írj véleményt! Mindig szépek voltak a képei az tény.

csee6 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. szeptember 16. 16:48

Kedves, jól meggyúr, és úgy fejezi be ahogy kéred...

Z79 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. szeptember 17. 06:34

Voltam nála. Nagyon jó aranyos stb

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2022. szeptember 18. 13:53

Bettina 26....ujra akcióban..... Egy hatalmas kamu csaj!!! Senki se dőljön be neki... Atvetws.

Csák azt nem értem én, hogy az oldal erre miért nincs tekintettel, tiltanam örökre ez ilyen hirdetőket... 

Viktorio77 · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. szeptember 18. 14:54

Üdv. Szilvi 26 ról nincs infó ? Eltünt nagyon.

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2022. szeptember 19. 08:10

Kedves Z79 néhány szót mondanék a Kendra nevű hírdetőről. Kb. 3 éve voltam nála és a rengeteg korlátozása ellenére egy szép élményként gondolok rá.

Egyszerűen nem volt hajlandó a bébidoll jellegű ruhát levenni, mert a fogyásnál előjöttek némi bőrráncok amik engem abszolút nem zavartak. Gyönyörű szemű hölgyet képzelj el, akinek kicsit megereszkedett mellei vannak és szégyenli azt ami rajta nem tökéletes. Nem engedett meg sok féle dolgot, de a nyalakodást azt igen, és ez az amit el akarok neked mondani. Ilyen finom puncit soha nem találtam azóta sem. Az hogy csak missiben engedett magára sokáig bosszantott, de ma másként gondolok rá. Finom kezű inteligens nő  bársonyos bőrrel, asszonyos vonásokkal. A korlátozások ellenére csak jót tudok mondani róla. Béla

hancúrpajti · Újonc (28 hozzászólás) · 2022. szeptember 20. 10:43

Sziasztok

Linettnél (30) járt már valamelyikőtök?

Ha igen, ne tartsa magában a véleményét, de ne a kis hüvelykujjat nyomkodjátok, ha kérhetem, mert az nem mond semmit. Köszönöm szépen 🙂

hornyboy · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. szeptember 20. 12:50

Sziasztok, pár dolog érdekelne:

Van olyan csaj aki korrekt, nem siettet, barátnős és 35 alatt van Pécsen?

Bárki aki tud jó véleményt mondani valami csajról Pécsen aki vállal popót?

Köszönöm!

juliusz78 · Újonc (56 hozzászólás) · 2022. szeptember 20. 16:18

Sziasztok! Jade nevű hölgyről van infója valakinek? Kérem ne tartsa magában,akár privatban is.  Köszi

TNS · Újonc (133 hozzászólás) · 2022. szeptember 20. 19:13

Pindurka? Valaki járt nála?

Z79 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. szeptember 21. 12:17

Érdekelne engem is a hölgy..

Z79 · Újonc (5 hozzászólás) · 2022. szeptember 21. 15:44

Apróból Amira?

Tomtomi · Újonc (1 hozzászólás) · 2022. szeptember 22. 00:54

Sziasztok!

Maya Pearl érdekelne!

Érdemes hozzá ellátogatni?

Volt esetleg mostanában valaki?

Múltkor is egy kis csalódás ért többet nem szeretnék!

Előre is köszi!

T

norbi987 · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. szeptember 22. 06:30

Sziasztok!

Keleti városrészben vannak szolgáltatok?

Bélatot · Újonc (111 hozzászólás) · 2022. szeptember 23. 11:06

Van már kettő éve annak amikor nála voltam. Átlagos arcú apró termetű de jó testű hölgy aki elég gyenge szolgáltatást nyújtott. Szinte semmit nem lehetett nála kezdeni, így aztán elsütöttem a fegyvert és eljöttem. Nem mondom, hogy rossz volt mert az nem igaz, de kissé kedvetlen hozzáállás, eltűrő magatartás jellemzi. Sem 69, sem hátulról támadás nem jöhet szóba.  A kommunikációban a humor csak félreértésre ad okot, úgyhogy azzal ne is próbálkozz. Egy esős őszi időn ha nincs más szórakozás érdemes meglátogatni, de nagy csodát ne várj.

Béla

Téma indítva: 2010.02.25., 8416 hozzászólás összesen