Egyfelől. Másfelől viszont tájékoztatás.
Egyfelől. Másfelől viszont tájékoztatás.
Bár hozzáteszem, már akartam is írni róla, hogy a rosszon fent lévő képek (most épp nincs fenn) furcsák, mert nem mind ugyanarról a lányról készült.
Tájékoztatást én is kértem már, de csak hüvelykujj-nyomogatásra futotta az emberektől.
Ok, de ez fontos információ. Az ember elkerüli az efféle hirdetőket.
Ha annyira fontos, utánajársz magad. Nekem is jó lett volna egy rendesen megírt válasz, mikor hirdetőkről kérdeztem. Nem kaptam. Ismered a mondt, amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten.
Igen, ismerem.
De szerintem elkerülte a figyelmed a fórum témája. Lehet óvodásként viselkedni, meg lehet felnőttként is. Úgy látom, te már választottál.
Illetve még annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy akikről infót kértél többségében található részletes beszámoló más oldalakon. Ja, hogy nem férsz hozzá? Hát tegyél róla, hogy hozzáférjél, nem bonyolult.
Hiába hőbörögsz, attól a véleményem nem fog változni. Óvodás dolog az is, ha valakiről kérdezek, és csak a hüvelykujjat tudod nyomogatni.
Vedd úgy, hogy lementem a szintedre. Az meg baromság, hogy akkor elkerülöd azt a személyt. Nem kötelező gumi nélkül dugni, csak felajánlotta lehetőségként, amit nem muszáj elfogadni. Rizikó olyannál is van, aki nagybetűvel írja, hogy nem vállal gumi nélkül, ezt te is tudhatnád.
Mindegy, én ezt a témát lezártam.
Van ami soha nem változik. A jó öreg gumi nélkül téma. Időről időre előkerül. A recept ugyan az valaki bedobja a fórum 1-2 napig aktív majd elfelejtődik. Egyből megy a ködösítés senki nem tud semmit. Senki nem mond semmit. Le rágott csont.
Szilvi (Istennő) visszatért ❤️❤️❤️
Aki felajánlja a gumi nélküli szexet, annak semmi keresnivalója ebben a szakmában.
Közlöm veletek persze nem normális dolog.Tudni kell óvszerrel is és natúr franciával is megkapható bármilyen vírus betegség!A HÍV IS!Nyál és nyálkahártya útján terjed minden baj!
Szabina (42), Alexandra (23) valami info? Járt már náluk valaki?
Sziasztok
Komlón hirdet egy hölgy, Mery néven. Az apróhirdetésben található.
Volt már valaki nála, van infója róla?
Aránylag új hirdető úgy látom, a nyáron kezdett hirdetni itt.
Köszönöm előre is, ha valaki tud róla.
Valaki járt már a Gésa Pagoda nevű masszázs szalonban amit itt is hírdetnek ?
És ha igen akkor milyen volt illetve milyen szolgáltatásokat lehet ott igénybe venni ?
Előre kösz a válaszokért !
Cora? Milyen? Képeken full dögös.
Ajánlod vagy felejtős? Egyedül fogad? Óranézős?
Erősen ajánlott !!!
Debora (28)? Igencsak szemrevaló a fotók alapján!
Sziasztok Mártinál az Ámor bárban volt valaki?
KÖSZÖNÖM a válaszokat.