Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
DoctorWho · Újonc (6 hozzászólás) · Január 15, 01:10

Szia!!! Én tegnap voltam nála,abszolút megérte.Nekem sikerült elérnem telefonon. Ne add fel,hívd csak bátran,megéri. 

Boby86 · Újonc (10 hozzászólás) · Január 15, 04:59

Sziasztok! Az itt hirdető Rita (38) nál járt valaki?

Lánykereső Szerkesztőség · Január 27, 23:11

Kedves fórumlakók!
Tegnap egy volt hirdetőnk - Niki - közzétett egy posztot, amiben a tőle megszokott keresetlen stílusban közölte, hogy nemi beteg és mivel sok vendégével közösült óvszer nélkül, egyesek akár el is kaphatták tőle. Tekintettel a téma komolyságára, és az illető hölgy általános hozzáállására azt kértük tőle, hogy az indokolatlan pánikkeltés elkerülése érdekében orvosi lelettel igazolja a betegségét, mielőtt a hozzászólása mindenki számára elérhetővé válna.
Ehelyett azonban törölte magát, és ezzel a posztjait is, így ez a kérdés már biztosan megválaszolatlan marad. Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy a (hirdető és egyes vendégei) felelőtlen magatartása miatt érdemes mégis közzétenni ezt az információt. Javasoljuk, hogy aki érintettnek gondolja magát, járjon el a lehető legkörültekintőbben, és lehetőleg keressen fel orvost is. Sajnos az állítólagos betegség mibenlétéről nincs tudomásunk, ami megnehezíti a felderítést.
Szintén - immár sokadszor - javasoljuk, hogy alkalmi szexkapcsolat esetén mindenki védekezzen megfelelő módon, és használjatok óvszert. Sok panaszt kapunk a hirdetőktől, hogy egyesek - hol hízelgéssel, hol agresszívan - megpróbálják az óvszer nélküli aktust kikényszeríteni. Természetesen mi továbbra is szigorúan tiltjuk, hogy bárki ilyen aktust ajánljon, de a felelősség közös, a kockázat pedig nem éri meg.

Mende40 · Újonc (48 hozzászólás) · Január 28, 07:18

Mivel Nikit én korrektnek megbízhatóként ismerem. Így ha azt mondja hogy beteg, akkor el hiszem neki. Aki volt vele menjen orvoshoz.

ilko · Őstag (782 hozzászólás) · Január 28, 07:42

Akkor már csupán azt nem értem, hogy miért olyan nehéz beszkennelni egy orvosi leletet!? Tán csak nem azért, mert nem járt orvosnál? Ez független attól, hogy valaki amúgy korrekt-e. Ez alap (kéne, hogy legyen).

ilko · Őstag (782 hozzászólás) · Január 28, 07:45

Hali!

Nyugodtan elmehetsz hozzá, az egyik legkorrektebb a városban.

JohnB · Újonc (61 hozzászólás) · Január 28, 10:10

Ő a Basamalom utcai csaj. Aki autóban és szabadban csinálja?

Outsider · Újonc (163 hozzászólás) · Január 28, 10:36

Niki az "eltűnését" előre bejelentette, tehát ha törölte magát az nem biztos, hogy összefüggésben van a betegséggel vagy a kért dokumentummal. Volt pár napig rendes hirdetése, nem apró, abban kiírta, hogy hónap vége felé el fog tűnni végleg a szakmából, többé nem lesz elérhető. Ezek szerint ezt betartotta.

Quegmire · Újonc (53 hozzászólás) · Január 28, 13:00

Vannak, akik időnként bejelentik a visszavonulásukat, aztán pár hét után újra itt latod őket. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ilyen "nyugdíjba vonulást" ne vedd készpénznek, lehet, csak a forgalom fellendítése a cél.

Outsider · Újonc (163 hozzászólás) · Január 28, 15:16

Lehet. Csak azért írtam, hogy az eltűnésén nem csodálkozom. Mondjuk a betegségén sem.

Szöszi82 · Újonc (10 hozzászólás) · Január 28, 16:56

Továbbá nem ártana, hogy ha orálszexnél is használna mindenki óvszert!

https://belvarosiorvosicentrum.hu/en/gallery-videos/szexualis-uton-terjedo-fertozesek-megelozese

https://belvarosiorvosicentrum.hu/en/gallery-videos/nemi-uton-terjedo-fertozesek-megelozese

garaimark · Újonc (41 hozzászólás) · Január 30, 20:32

Gratulálni tudok azoknak akik óvszer nélkül voltak Nikivel... Nem is értem. Hagyjuk is.

Almánál volt valaki mostanában ? Régebben megfordultam nála és jó élményben volt részem. Azért kérdezem, mert kb 10 éve is ezekkel a képekkel hirdetett.

ElVaráZsolt · Újonc (49 hozzászólás) · Február 2, 15:00

Az említett beteg Niki visszatért Dalma (27) névvel. Remélem, meggyógyult!!!

https://videkilany.hu/108129

Zoli103 · Újonc (2 hozzászólás) · Február 2, 21:07

A jelenlegi témához annyit, hogy én voltam "nála" augusztusban,  sos popora mentem , mondta hogy majd ő huzza le a gumit mert sokan trukkoznek ...!!! amúgy a képek és leiras alapján várt tüzes romalány helyett egy husos c asszony fogadott. 

Petya81 · Újonc (1 hozzászólás) · Február 5, 05:00

Mi a sztori?

Mende40 · Újonc (48 hozzászólás) · Február 5, 07:08

Rémeket látsz már vagy mivan? Ez nem ő.

ElVaráZsolt · Újonc (49 hozzászólás) · Február 6, 13:59

Mende40 és Petya81! Az említett Dalma volt exNiki és nem véletlenül tűnt el a hirdetése sem!

Mende40 · Újonc (48 hozzászólás) · Február 6, 18:22

Nem hasonlítrá.

Boby86 · Újonc (10 hozzászólás) · Február 7, 06:27

Sziasztok!Dalma24?Valaki volt már nála?Vélemény,tapasztalat?

https://videkilany.hu/100817

Reus · Újonc (23 hozzászólás) · Február 11, 13:18

A gumis kontra gumi nélküli témában jegyezném meg, hogy alapnak kellene lennie az óvszer használatának. Nem csak aktusnál, de orálisan kényeztetésnél is! A közhiedelemmel ellentétben, úgy is el lehet kapni szinte mindent! 

Gondolom sokan trükköznek, ez bizony így is lehet. De a szolgáltató hölgyek között is van, aki felajánlja simán plusz költségért. Innentől kezdve....döntse el mindenki maga, ....kinek mit ér meg.

Téma indítva: 2010.02.25., 8323 hozzászólás összesen