Egy kis tapasztalatot szeretnék megosztani veletek.
Az utóbbi két hétben lett volna lehetőségem elmenni egy két lányhoz, de ez sajnos meghiúsult. Mégpedig azért, mert egyszerűen fel sem veszik a telefont. Nem is igazán értem,hogy akkor miért hirdetnek?! Mielőtt valaki azt találgatná, hogy a számom biztos le van tiltva az adott hölgynél, teljességgel kizárt, ugyanis nem csak a saját számról hívogattam őket,hanem két céges telefonról is pluszban. Szóval nem tudom hogy ki jut így el például Szilvihez,akihez ősidők óta vágyom, vagy például Lilihez vagy Roxyhoz.
Ennél már csak az a bosszantóbb, mikor lefixáljátok a randit, odaérsz időben, és hívod a megbeszélés szerint a kaputelefon kódjáért, de már nem veszi fel
SteveStifler· Újonc (10 hozzászólás)· Május 27, 12:07
Ennél már csak az bosszantóbb, mikor a kapu előtt szó szerint összeütközöl egy másik- épp a fülén telefont tartó- faszival. S hirtelen megérted, miért foglalt épp a szám
Na ezért szoktam rá hogy inkább üzenetben kerese. Őket, viber watsapp. Ha van. És még így is vannak akik elérhetetlenek.
Szilvit szerettem volna énis, de már feladtam. Lililux meg telefonban sem ad infót. Roxi, az apróban , szintén elérhetetlen. A másik Roxi szintén . Ezekkel már nem is próbálkozom.
Lia: külsőt tekintve a 17- es képet vedd alapnak. Egykor biztos jól kinéző, de mára leharcolt milf. A zacsimon feszesebb a bőr mint rajta. Ettől még lehetne jó de hideg , mint a jégcsap. Átverni, lehúzni nem fog.Épp ezért kipróbálni ki lehet, kinek mi jön be. De bf-re se számíts. Olyan essünk túl rajta az egész. Ilyen rózsamennyiségért vannak jobbak is. Nagy milfrajongó vagyok de ő elég volt egyszer is, sőt óra helyett a fél óra is bőven elég lett volna
Melyik Hanna? Van egy 35+ (és valóban annyi) aki most éppen inaktív, de általában pár napig marad egy helyen és járja a szokásos köreit más városokban. Ő nagyon jó, ha rá gondoltál merem ajánlani. Tavaly tavasszal fedeztem fel, igaz azóta a csokrot sokkal több rózsából szeretné, de ki is emelkedik a mezőnyből. Hibátlan, feszes mindenhol, kedves stb.