Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ilko · Őstag (788 hozzászólás) · 10 órája

Jóval idősebb, mint a képeken, de cserébe rendkívül kedves, és kiváló a technika. Ja, és úgy készüljön mindenki, hogy nem beszél csak az anyanyelvén, az orrod alá dugja a telefont, hogy fordítson!:)

Mende40 · Újonc (79 hozzászólás) · 10 órája

Beszélek kicsit kinaiul. Jóval idősebb, még az sem lenne gond, de kicsit csalódás akkor ez már nemem. De test alkatra legalább ilyen?

Bár még mindig azt mondom hogy drága. Azért 40 fél órára szerintem sok. Lehet hogy csak az utóbbi időben belefutott lehúzások miatt sokkalom, de mostanábban csak ilyennel találkoztam.

Outsider · Újonc (185 hozzászólás) · 10 órája

Na ez is hungarikum, hogy a kínai drágább.... én külföldön vagyok, többször voltam kínai szolgáltatónál, árban lejjeb volt (nem sokkal, 20°% körül) a többitól, szolgáltatásban viszont bőven felülmúlta. 

Thomassino · Újonc (19 hozzászólás) · 4 órája

Hungarikum az is hogy keleti bérért nyugati árban van már szinte minden! Had ne menjek bele az elemzésbe. . Voltam nem egy országban, abban igazat adok hogy külföldi szolgáltató egészen más mint a honi (tiszt kiv)

snowman · Újonc (30 hozzászólás) · 3 órája

Sziasztok!

Az apróban hirdető Lilláról van-e tapasztalatotok megjelenés, hozzáállás, árszínvonal?

Ugyan ez érdekelne Kiri (29)vonatkozásában is.

Téma indítva: 2010.02.25., 8445 hozzászólás összesen