Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 31. 09:10

ha te olyan *rakon dolgoznál amit leirtál már  te is éhen haltál volna  ilyen lányok álnak kint az ut szélén semmi ***moderálva*** nincs benned amitöl ell lehetnél dölve hogy hozzád elmenni voltam és nem leszek visszajáro mint irtam semmi ***moderálva*** nincs benned és a sz*lg*ltatásaidban.

morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 31. 09:07

mert roma lány és azt hiszi hogy mindenki olyan buta mint ö,akit simán futtatnak,mert magátol nem tud melozni,meg amugy is aki figyelemmel követi a hirdetéseket itt  az oldalon az láthatja hogy már vagy 7 éve hirdetnek a kolleganöjével és már akkor is 18 volt utánna kb 2 éve amikor ismét porondra került megváltoztatta korát 19 re és a héten pedig 21 lett ugy öszintén feltenném a kérdést kit akar hülyének nézni ez a butus c*gánylány,még régebben az 1 ik pécsi kupiba is dolgozot az árkád környékén szoval akkor a kora nem stimmel semmiképp se és aképeik miatt is volt már neccük tényleg valami falurol összeszedett lány aki a zs*ros r*máknak dolgozik és levesznek rola minden p*nzt azért ennyi idö pr*stiskodás után még mindig ugyan ugy ugyan annak dolgozni elégy szégyen gondolom minden p*nz*t elveszik csak zsebp*nzt hagynak nála  tamponra meg tangára de inkább a seggl*kát léne szörteleniteni mert ott eléggé dzsungeles a dolog..

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. július 30. 17:44

A lényeg, hogy nem Ork! :D :D :D :D :D De annyi moderálás van, hogy nem lehet kivenni, az értelmet.....

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. július 30. 16:19

Valóban, nem is igazán világos miért kell h*lyének nézni a vendéget. Méghogy 19 éves...

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. július 30. 12:38

Voltam Almánál megéri ajánlott!

Lina18 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. július 30. 11:08

Szeretnék én is hozzá szólni ha megengeditek , saját képekkel hirdetek,fehér bőrű  magyarlány vagyok nem vagyok ork, ahogy ti szoktátok nevezni a lányokat ,  hála Istennek 22 éves sem vagyok gondolom nem egy öreg asszony nyit ajtót nektek aki volt már nálam  az tudja, 6***moderálva*** meg 10***moderálva*** **csó vagyok ezek szerint az is baj,de ha 8*moderálva*** lenne meg 15***moderálva*** kiváncsi lennék akkor mit irnátok rólam  komolyan ez már nevetséges, vicc amit irogattok  inkább jönnétek el és egy jót hmm  .......    sziasztok

morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 30. 09:49

ha azok valodi képek menj el szemészetre,vagy pedig elég érdekes a megfigyelöképességed,persze hogy mindig csövön vannak vendéggel,mert ök a legolcsobban dolgozo lányok a városba,nem az extra megjelenésük,vagy kinézetük miatt vannak csövön kuncsaftal..

ElVaráZsolt · Újonc (56 hozzászólás) · 2014. július 30. 00:31

ati100 Te már szakértő szemekkel rendelkező beavatottá váltál, szerinted a Patricia nem az Ancsa?

Törölt felhasználó · 2014. július 29. 22:23

Most miért mondasz ilyet? 5 éve még Anita volt és 22 éves. Mondjuk azóta esett is a színvonal a sok költözés és miegyéb miatt. Egy ideig még kerestem, meg minden, most inkább felejteném. Főleg a kolléganőjét, aki Korina néven fut, és szerintem Adri helyett vagy nevén is fogad embereket. Jó tömött egy darab, és hát... nagyjából ennyi. A fényképekkel köszönő viszonyban sincs, de Lina a tetkók alapján azonosítható, igaz, hogy a fotoshop (főleg az új képeken) tagadhatatlan. Hogy Lina brazil-e vagy sem, nehezen ítélem meg, de a drága kolléga az, semmi kétség, ami nem is lenne baj, de azért megkérdi, hogy én magyar vagyok-e, mert ha nem, akkor ne is jöjjek. Vicc, kérem, vicc.

ati100 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. július 29. 20:54

A kudarcok után meglátogattam Patriciát.

Félv.r csajszi. Nekem nem volt vele problémám. 10-ből 7-et adok neki.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. július 29. 16:55

Linához nekem már többször sikerült simán bejutnom, igaz vagy délelőtt vagy az esti órákban. A múltkor viszont a szintén vele egy lakásban lévő Szilvihez még körülményesen sem! Azt viszont el kell mondjam, hogy Lina élőben is olyan mint a képeken. Három éve voltam nála először, akkor még szőkén hirdetett más néven és más helyen. Akkor se és most sem állítanám róla, hogy roma!

Törölt felhasználó · 2014. július 29. 13:14

Azért az elég gáz,hogy órákat kell  várni rájuk...ezeket olvasva már a kedvem is elment,hogy felkeressem bármelyiket is.

morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 29. 08:43

már az is elég gáz hogy részben hirdetnek csak saját képpel,mind kettö r*ma származásu,és a képeiknek jot tett a photoshop nem vesztettél semmit,abbol indulj ki,hogymár vagy 5 éve lina 18 éves ö a jobbik a kettö közül,adri egy zsirs**tés cseh oldalakrol lopták a képeik nagyrészét,elég gáz r*mák futtatják öket olyan cs*ves fajták...

ati100 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. július 29. 05:17

Sziasztok!

Adrit és Linát látogassátok meg! :D ...persze, ha sikerül.

Én nem tudom milyenek, mert nekem nem sikerült.

Hívj fél óra múlva... 

...hívj háromnegyed óra múlva...

...hívj fél óra múlva...

...és ez így megy.

Ha reggel elkezded, talán estére lesz belőle valami :D

Törölt felhasználó · 2014. július 28. 21:20

Gréta (38) : Meglátogattam ma. Egy energikus,kedves,közvetlen és érett nő fgadott és leste minden kívánságom. Kérem vigyázni rá,hogy még sokat élvezhessük a társaságát itt Pécsen!

casanovas · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. július 28. 13:37

Dina24 felejtős!!! *génytelen, a képeken ő van- a tetkókból ítélve- de kb. 5 évvel ezelőtt. Tolna megyében is rendel, de nagyon gáz a csaj, kerülje el mindenki4!!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. július 27. 09:11

Írhatnánk azt is, hogy félelmetes a hasonlóság.

Törölt felhasználó · 2014. július 27. 07:34

Urak!!!---Ez a Ptricia nevü lány véletlenül nem az Ancsa??---nagyon nagy az alkati hasonlóság.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. július 25. 20:22

Nem nagyon látszik élőben sem az a kis roma beütés. Abszolut nem zavaró, sőt!

ElVaráZsolt · Újonc (56 hozzászólás) · 2014. július 25. 18:02

Köszönöm válaszod!
Ezzel kapcsolatban semmit sem lehet kivenni az általad feltöltött képekről (, legalábbis én nem tudok).

Mégy egyszer köszönöm!

Téma indítva: 2010.02.25., 8491 hozzászólás összesen