Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Baracklé · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. július 08. 22:01

Hello, én Adrinál voltam, kellemes kis teremtés, kedves... szűk puncus...hmmmm

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. július 07. 22:29

Nem is próbálom azt hiszem maradok a bevált dolgoknál... Lilu vagy Edina lesz a nyertes amelyikük előbb válaszol nekem !! kezdek ráébredni hogy a képek nem igazán a valóságot takarják és ahol eddig jártam ott tudom mire számíthatok. 6-7 lányból már tudok talán választani :)

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. július 07. 21:43

Lecsó12!

Szerettem volna infót szerezni Suzy-ról, de csak annyit tudok, hogy aktív hirdetésben azt írja, hogy hívhatsz 0-24 óráíg, ehhez képest ma egész nap ki volt kapcsolva. Nem tudom mit gondol rólunk? Valszeg, hogy a sok hülye csak hivogasson és költse a pénzét az üzenetrögtítőre! Ha nincs itt, nem tudom miért nem szünetelteti a hirdetését mint nagyon sok normálisan gondolkodó Hölgy itt a VL-en. Én speciel ezek után már nem hiszem, hogy fogom hívni!

ElVaráZsolt · Újonc (56 hozzászólás) · 2014. július 07. 14:40

Köszönöm észrevételed!
Nekem nem úgy tűnik, hogy visszatérnek ide.
Tőlük tudom, hogy Ők olvassák a fórumot.
Egy próbát megér, hogy felvegyem velük a kapcsolatot, de nem tartom valószínűnek, hogy szóba állnak velem.
Remélem, én tévedek és Neked lesz igazad! ;)

ElVaráZsolt · Újonc (56 hozzászólás) · 2014. július 07. 14:36

1) mivel negatív kritikaként is értelmezhető az, amit írtam, ezért lehet, hogy sokan elkerülnék őket és én ezt nem akartam, akarom.
2) de az 1) pontot megközelíthetjük pozitív irányból is; mivel sokat voltak emlegetve, ezt tekinthetjük reklámnak is, hisz lehet, hogy éppen ezért még többen mentek hozzájuk.
3) ha figyelmesen, türelmesen végig olvasod a fórumot AnyÁdám hozzászólása (Június 30, 21:34) óta, akkor megérted.

Ha nem érteném akkor, hogy írhattam volna? o.O Ez egy kicsit paradox, nem? XD

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. július 06. 22:09

Szevasztok!

Infót szeretnék tőletek kérni az alábbi lányokról. Akár privátba is jöhet, rövidebb/hosszabb beszámoló.

Adri(23), Nati(23), Lina(19), Vivienn(23), Edina(24), Kellyxxx(26), Lily(30).

Köszi szépen előre is!

apolló78 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 06. 20:45

annyira rossz h nem lehet nyiltan leírni a negatív tapasztalatokat ezen az oldalon a lányoknak csúfolt valamikkel kapcsolatban :) igy fölösleges a fórum nagyon egysíkú csak dicsérni és ajnárizni lehet a pr*st*kat :) de hát mit várunk...

apolló78 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. július 06. 20:43

buta pr*st*któl mit vársz :)

gesztenye · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. július 06. 18:49

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata Baby(20)al kapcsolatban.

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. július 06. 13:16

Valaki tud valamit Belluskáról eltűnt, nem látom hirdetését se itt, se ***moderálva***, telefont nem veszi fel.
Infó jöhet privátba is , ha nem publikus.

Köszi

Baracklé · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. július 06. 08:21

Köszi!

csemegéző · Újonc (39 hozzászólás) · 2014. július 05. 00:28

Nekem ez egy kicsit zagyvaságnak tűnik. A 4. pontot még csak értem, de az 1-3 pontot megmagyarázhatnád a gyengébbek kedvéért.

Bár szerintem azt még te sem érted.

ElVaráZsolt · Újonc (56 hozzászólás) · 2014. július 04. 18:35

Meglep, hogy az írásommal ennyire felkevertem itt az állóvizet. O.O
Sokkal jobb lett volna, ha egy pozitív élményből eredően valami szépet írhattam volna valakiről, valakikről, de sajnos nem így alakult. :'(
!!!DE!!!
1) Nem akartam, akarom hátráltatni a hozzászólásaimmal az említett lányok munkáját;
2) valószínű, egész jól jövedelmező reklámot csináltam nekik;
3) egy hozzászólás arra ösztönzött, hogy jövő héten felvegyem velük kapcsolatot, de a fórum eldurvulása miatt nem hiszem, hogy keresnem kellene őket, mert most már a fórum miatt nem állnának velem szóba; :-/
4) és nem vagyok szerelmes!!!! :P

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. július 04. 17:16

Látod, nem esik, le, ennyi erővel egy kocsmában a fiatal pultoslányba is szerelmes lehet az ember, mert kevdes a borravalóért...... nem!?..... :DDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. július 04. 17:15

Nah, de ennyire!? :D :D A tündérmesékben nem kellene hinni..... :D :D

morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 04. 13:44

probáld meg érzések nélkül kezelni a szolgáltatokat és az összes nöt akkor nem lesz gondod az életed folyamán,ugy is ***moderálva*** az összes mind szolgáltato mind nő ,***moderálva*** szolgátatoba meg ne legyél szerelmes inkább kérd meg a gubás nevü uriembert hogy elmehess az edzéseire és ott erösödj mind testileg mint lekileg!

morpheuss · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. július 04. 13:38

***moderálva*** A képeken ö van de nem mostani képek az biztos vagy nagyon gyorsan öregszik,a teste az elmegy 1 gyerek után de hogy el van szálva magátol az is tuti,sokkal szebb ,és jobb szolgáltatok vannak a városba kb 30 éves lehet kinézet alapján és ami elretentett van 1 nagy májfolt a hasán vagy anyajegy ami rontja az amugy is gyenge összképet,sztm még a orába se ér ***moderálva*** ha meg többet ***moderálva*** felejds el nézz körül másik lányok közt probáld ki kamillát na ö profi eléggé van rutinja a korához képest.

Dalton · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. július 04. 08:49

Niki(45)-ről kérdeztek lejjebb és én is csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Korrekt sz*lg*lt*tó. Istenien fr*nciázik, talán a legjobb a városban (Laurával (31) holtversenyben :) ). A szex is nagyon jó vele, nem kapkod, teljesen normális. Viszont kicsit sokat tud beszélni, ami van amikor jó, mert oldja a feszültséget van amikor már kicsit zavaró. De "be kell tömni" a száját és akkor csöndbe marad. :D :D

Baracklé · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. július 03. 22:19

Sziasztok!

Noémivel van valakinek tapasztalata??? Kicsit dr*g*bb mint az átlag... megéri?

petra.. · Újonc (22 hozzászólás) · 2014. július 03. 17:59

Jajj Gubás,elég sok gyenge férfi van.biztos fiatal,tapasztalatlan,sok minden még nem történt vele.

Majd kap pár pofont az élettől és megerősödik....5-10 év:D

Téma indítva: 2010.02.25., 8490 hozzászólás összesen