Hello, én Adrinál voltam, kellemes kis teremtés, kedves... szűk puncus...hmmmm
Hello, én Adrinál voltam, kellemes kis teremtés, kedves... szűk puncus...hmmmm
Nem is próbálom azt hiszem maradok a bevált dolgoknál... Lilu vagy Edina lesz a nyertes amelyikük előbb válaszol nekem !! kezdek ráébredni hogy a képek nem igazán a valóságot takarják és ahol eddig jártam ott tudom mire számíthatok. 6-7 lányból már tudok talán választani :)
Lecsó12!
Szerettem volna infót szerezni Suzy-ról, de csak annyit tudok, hogy aktív hirdetésben azt írja, hogy hívhatsz 0-24 óráíg, ehhez képest ma egész nap ki volt kapcsolva. Nem tudom mit gondol rólunk? Valszeg, hogy a sok hülye csak hivogasson és költse a pénzét az üzenetrögtítőre! Ha nincs itt, nem tudom miért nem szünetelteti a hirdetését mint nagyon sok normálisan gondolkodó Hölgy itt a VL-en. Én speciel ezek után már nem hiszem, hogy fogom hívni!
Köszönöm észrevételed!
Nekem nem úgy tűnik, hogy visszatérnek ide.
Tőlük tudom, hogy Ők olvassák a fórumot.
Egy próbát megér, hogy felvegyem velük a kapcsolatot, de nem tartom valószínűnek, hogy szóba állnak velem.
Remélem, én tévedek és Neked lesz igazad! ;)
1) mivel negatív kritikaként is értelmezhető az, amit írtam, ezért lehet, hogy sokan elkerülnék őket és én ezt nem akartam, akarom.
2) de az 1) pontot megközelíthetjük pozitív irányból is; mivel sokat voltak emlegetve, ezt tekinthetjük reklámnak is, hisz lehet, hogy éppen ezért még többen mentek hozzájuk.
3) ha figyelmesen, türelmesen végig olvasod a fórumot AnyÁdám hozzászólása (Június 30, 21:34) óta, akkor megérted.
Ha nem érteném akkor, hogy írhattam volna? o.O Ez egy kicsit paradox, nem? XD
Szevasztok!
Infót szeretnék tőletek kérni az alábbi lányokról. Akár privátba is jöhet, rövidebb/hosszabb beszámoló.
Adri(23), Nati(23), Lina(19), Vivienn(23), Edina(24), Kellyxxx(26), Lily(30).
Köszi szépen előre is!
annyira rossz h nem lehet nyiltan leírni a negatív tapasztalatokat ezen az oldalon a lányoknak csúfolt valamikkel kapcsolatban :) igy fölösleges a fórum nagyon egysíkú csak dicsérni és ajnárizni lehet a pr*st*kat :) de hát mit várunk...
buta pr*st*któl mit vársz :)
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata Baby(20)al kapcsolatban.
Valaki tud valamit Belluskáról eltűnt, nem látom hirdetését se itt, se ***moderálva***, telefont nem veszi fel.
Infó jöhet privátba is , ha nem publikus.
Köszi
Köszi!
Nekem ez egy kicsit zagyvaságnak tűnik. A 4. pontot még csak értem, de az 1-3 pontot megmagyarázhatnád a gyengébbek kedvéért.
Bár szerintem azt még te sem érted.
Meglep, hogy az írásommal ennyire felkevertem itt az állóvizet. O.O
Sokkal jobb lett volna, ha egy pozitív élményből eredően valami szépet írhattam volna valakiről, valakikről, de sajnos nem így alakult. :'(
!!!DE!!!
1) Nem akartam, akarom hátráltatni a hozzászólásaimmal az említett lányok munkáját;
2) valószínű, egész jól jövedelmező reklámot csináltam nekik;
3) egy hozzászólás arra ösztönzött, hogy jövő héten felvegyem velük kapcsolatot, de a fórum eldurvulása miatt nem hiszem, hogy keresnem kellene őket, mert most már a fórum miatt nem állnának velem szóba; :-/
4) és nem vagyok szerelmes!!!! :P
Látod, nem esik, le, ennyi erővel egy kocsmában a fiatal pultoslányba is szerelmes lehet az ember, mert kevdes a borravalóért...... nem!?..... :DDDDD
Nah, de ennyire!? :D :D A tündérmesékben nem kellene hinni..... :D :D
probáld meg érzések nélkül kezelni a szolgáltatokat és az összes nöt akkor nem lesz gondod az életed folyamán,ugy is ***moderálva*** az összes mind szolgáltato mind nő ,***moderálva*** szolgátatoba meg ne legyél szerelmes inkább kérd meg a gubás nevü uriembert hogy elmehess az edzéseire és ott erösödj mind testileg mint lekileg!
***moderálva*** A képeken ö van de nem mostani képek az biztos vagy nagyon gyorsan öregszik,a teste az elmegy 1 gyerek után de hogy el van szálva magátol az is tuti,sokkal szebb ,és jobb szolgáltatok vannak a városba kb 30 éves lehet kinézet alapján és ami elretentett van 1 nagy májfolt a hasán vagy anyajegy ami rontja az amugy is gyenge összképet,sztm még a orába se ér ***moderálva*** ha meg többet ***moderálva*** felejds el nézz körül másik lányok közt probáld ki kamillát na ö profi eléggé van rutinja a korához képest.
Niki(45)-ről kérdeztek lejjebb és én is csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Korrekt sz*lg*lt*tó. Istenien fr*nciázik, talán a legjobb a városban (Laurával (31) holtversenyben :) ). A szex is nagyon jó vele, nem kapkod, teljesen normális. Viszont kicsit sokat tud beszélni, ami van amikor jó, mert oldja a feszültséget van amikor már kicsit zavaró. De "be kell tömni" a száját és akkor csöndbe marad. :D :D
Sziasztok!
Noémivel van valakinek tapasztalata??? Kicsit dr*g*bb mint az átlag... megéri?
Jajj Gubás,elég sok gyenge férfi van.biztos fiatal,tapasztalatlan,sok minden még nem történt vele.
Majd kap pár pofont az élettől és megerősödik....5-10 év:D