Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kempelton · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. június 29. 22:29

Gina 25 egy átverés!

Nem csinál semmit a p*nz.éért! Óva intek tőle mindenkit!

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2014. június 29. 13:54

Dehogynem!! Te tökéletes vagy nem is kicsit! :)

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2014. június 29. 10:08

Reginát (23), egy nagyon kedves, közvetlen, kommunikatív, udvarias, igényes és más tekintetben is rendkívül szolgálatkészen, illetve kielégítően sz*lgált*tó hölgyeménynek ismertem meg. Egy valami, a szomszéd szobában sertepertélő, rakodó kolléganő zavart, de ezt a fentebb említett odaadó hozzáállás kellőképpen kompenzálta. Ezúton is köszönöm az élményt Neki!

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. június 28. 21:20

Dina elsőre meglepett a stílusával de utána amit kaptam az mit ne mondjak megérte 

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. június 28. 21:17

Minap jártam Violettánál, lakótársa Linda együtt kényeztettek!! Isteni volt megéri kipróbálni őket! A pécsi lányok közül kimagaslóan jó szolgáltatók :) tuti menni fogok még

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. június 28. 16:39

Meg, persze, a Dinát is egy kép képén.....! :D :D :D :D :D

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. június 28. 16:00

Azért, Suzy-t, és Zoé-t csunyán elkapnám! :D :D :D :D :D

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. június 28. 14:07

Hmmmmmmmmmmm! :D

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. június 27. 18:46

Biztosan pihen, legutóbb talán múlt héten vagy előtte hirdetett. Majd lehet, hogy újra lesz vagy Pécsen vagy Szombathelyen.

Crash · Újonc (18 hozzászólás) · 2014. június 27. 16:50

Diuska  = Anett23

Anon · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. június 24. 18:07

én voltam már 1x Fannyval (kertváros 4-es panel 4. emelet) szerintem nagyon jó volt !!! és élvezte is (szerintem minimum 1x el is ment ;) a fél óra alatt)

face kontroll lehet nála, hogy kivel mit és mennyit enged meg ... engem pl. 18 után is fogadott

bár ami negatívum volt hogy utána elég gyorsan el is köszönt ... de sztem kicsit zavarba lehetett, legalábbis úgy nézett ki és betudtam ennek

kevés fiatal nő van de pl. Lina 19 vagy Dina 24 évek óta nagyon jó

engem Barbikáról érdekelne egy kis info :)

újonc85 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. június 23. 23:01

Köszönöm a választ, acdc-nek is!

Ha eljutok a kiszemelt hölgyhöz én is megosztom a remélhetően pozitív tapasztalataimat!

meglep · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 23. 21:55

Nem tudom szó nélkül hagyni,a negatív tapasztalataimat,kérem az oldal üzemeltetőét,hogy a korrekteb szolgáltatás reményében,hadja hogy a férfiak,kinyílvánítsák,

a hölgyek rendkívül primitív,és kritkán aluli sértő viselkedését.Ugyanis a hölgyek egy része,csak hitegeti a férfiakat,hogy milyen odadó,és mikor ot vagyunk,a p*nzt elkéri előre,és nem teljesíti a megbeszélteket!Ha nem elkezd beszélni,tudatosan felidegesíti a férfit,nem teszi a dolgát,egy fél óráért elkér ***moderálva*** előre,és sértő lealacsonyító módon viselkedik a férfivel,közli hogy ő egy pr*sti,aki Svájcba dolgozott,és nyaktol felfele nem lehet hozáérni,és oda fekszik mint egy deszka,akit......

Az ilyen nő nem tudja,hogy kell felizgatni egy férfit,és elvárja a férfitől,hogy viagrával a gyomrában érkezzen,mert ő nem képes felizgatni a férfit!Inkább elkezd beszélni,és tudatosan a férfit lealacsonyítja!

Tisztelt férfiak,ne hogy azt hidjétek hogy veletek van baj,ha streszes vagy,amit pontosan tud a nő,akkor ne hogy azt hidd hogy inpotens is,ezt szándokosan

csinálják a nők,tudatosan bezsebeli a p*nzt,és tudja hogy így legfeljebb elbeszélget veled,rendkívül sértő hogy erre,az ő fönökei rábólintanak!

Javaslatom,soha ne f*zess előre,legfeljebb a felét,ha azt mondja nyaktól felfele ne,felejsd el,mert egy kiégett,rideg nővel találod magad szembe,aki cselekvés helyett,csak beszélni tud,lealacsonyító módon!Ez Pécsen történt velem,ha telefonon beszélsz vele,remélem rá ismersz!

Fannyval vigyázz!

Visszont van egy nagyon aranyasos,orosz csaj,Kingának hívják,csodákra képes!

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. június 23. 17:17

Ez így van Lilu ajánlott !

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2014. június 23. 13:29

Hat a kepek nem adjak vissza a valosagot......

Törölt felhasználó · 2014. június 23. 11:32

Szia! Lilu a legjobb! Ha normális vagy akkor Ő nagyon meghálálja! Ki ne hagyd!

szabeee1987 · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. június 22. 23:21

Üdv! Linda(28),Heni(26),Aura(33),Zoé/Kamilla,Lind(21) róluk kinek van infoja? Melyik lány a legajánlottabb? 

Törölt felhasználó · 2014. június 22. 22:06

Sziasztok.

Lilu-ról lehet valamit tudni? Nem látom a hirdetését, pedig épp meg akartam látogatni :(

Köszönöm.

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2014. június 21. 16:06

Anett azt, hogy Dia miert írod Diaa-nak???

G.G. · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. június 21. 15:45

És akkor én is érdeklödnék pár lányról,hogy a szabadságom ne legyen unalmas.

Ancsa(20),Réka(25),Annabella(38),Kati(39),Veronika(45) és Mery(45) ha valaki volt már náluk akkor szívesen fogadok infót.

És persze ha valaki esetleg masszázsnál többre is jutott Roxi(44)-tól.Remélem mire eljutok hozzá nem csak masszázst vállal,a képek alapján örjitően jó teste van.

Téma indítva: 2010.02.25., 8490 hozzászólás összesen